Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Reflex I HN 24 2016Kolik takových skrytých sympatizantů a kolaborantů se zločinnou ideologií v naší zemi asi ještě je?!Reflex II HN 24 2016 Kolik z těchto osob bylo nositelem členské legitimace KSČ? Proto trpěly statisíce rodin a umírali tisíce nevinných v boji proti komunistickému režimu?! Přát Haló Novinám je vyjádřením respektu k tiskovině, která propaguje zločinnou ideologii, která byla v mnohém horší než nacistická, obě odsuzuje i Ústava ČR a oceňuje ty, kteří se jim postavili na odpor. Není divu, že si v listopadu 2013 75% Sněmovny zvolilo svým prvním místopředsedou předsedu KSČM Vojtěcha Filipa, usvědčeného udavače StB, anonymně a za mlčení médií. Kdo byl skutečným vítězem tzv. sametové revoluce – NESAMET, který ničil a stále ničí naši zemi od roku 1948!

Postoj Jana Petránka v článku M.C.Putny Pád novináře Jana Petránka je také smutnou ukázkou charakterů doby…    

… Jenomže v posledních měsících a týdnech se lze od Jana Petránka dočíst, na blozích pro Českou televizi či jinde, například takovéto výroky: „Protiruská politika, kterou praktikuje Evropská unie v německé režii, ale pod taktovkou nadnárodních tvůrců koncepcí světového vývoje... Kreml ví, že ustupovat už nemá kam.“ Či že Krym je „ruský strategický klenot“ a že „Putinův vpád na Krym byl obranný tah“. Či že „Německo potřetí začalo světovou válku, jen trochu jinak.“ Jinak řečeno – i Jan Petránek se přidal k těm, kdo u nás papouškují teze propagandy ruského režimu, kořeníce je navíc spikleneckými teoriemi. …

 

Jan Šinágl, 20.6.2016

* * *

Domažlice chtějí vzít čestné občanství Gottwaldovi a Stalinovi

Domažličtí zastupitelé budou ve středu rozhodovat o tom, zda odejmou čestné občanství komunistickým vůdcům Klementu Gottwaldovi a Josifu Stalinovi. Ve městě se o tom rozhořela diskuse v květnu, kdy dostali čestná občanství čtyři američtí veteráni z druhé světové války. Podobný krok není neobvyklý, například Plzeň Gottwaldovi a dalším lidem odebrala občanství už na konci roku 1989 a pak v roce 2006, loni přišli Stalin i Gottwald o čestné občanství v Písku. ČRo, 20.6.2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)
Share

Komentáře   

+6 #4 Oldřich Musil 2016-06-21 17:57
Jak řekl Rudolf Hrušínský ve filmu Skřivánci na niti:"U nás je i nemožné možné".Proto tu může legálně kandidovat zločinecká strana KSČM a být třetí nejsilnější stranou v zemi.Proto může legálně vycházet tiskovina jako Haló noviny,na rozdíl od Cibulkových Necenzurovaných novin.Proto mohou lidé jako pan Petránek drze a beztrestně vypouštět z huby takové nehoráznosti.
Proč tomu tak je,na to si musíme najít odpověď každý sám.
+2 #3 Bergmann 2016-06-21 12:13
Vidíte a jako kluk jsem si v Plzni v květnu 1945 nevšiml, že ten bílý a dosud neznámý chleba, fazolové a jiné konzervy,
žvýkačky, bílá čokoláda a dokonce cigarety, použité námi na "šamon" jsou nějak prý od Ejpovic ohořelé. Že jsem to tehdy od těch ušáků jedl, to nechápu a dokonce se dožil pomalu 8o.Musím se jet informovat do plzeňského, dnes muzea US Army Pekla, tehdy se tam sice vojáci bílí i černí při tancovačkách dost prali a MP je musela rozhánět, to víte konec války, ale bohužel pro mnohé i odvelení na Japonsko.
+4 #2 Horský 2016-06-21 12:05
Vždycky jsem pátral v rannich relacich Jak to vidí na Dvojce Čro po originálních komentářích Jana Petránka, jak sedí po nocích u všech možných TV od Arábie až po Moskvu.Pak jich bylo stále méně, ale že asi vzhledem k pokračujicímu stáří může dospět až tak daleko, na to bych u něho nikdy nevěřil. Jistě není sám, jsou už jich ne milióny jak psával Nezval ve Zpěvu míru, ale dost.Už je zase, co je ruské jenom hezké.A ti prokletí "ušáci" z USA nás skutečně chtějí zachvátit, nastolit americkou diktaturu, cenzuru apod. proto tam k nim tolik i Rusů emigruje.Jistě by si Goebbels říkal, jo, kdybych měl Putina, to by byla má propaganda neporazitelná.
+3 #1 Vendy 2016-06-21 11:51
Stačí si ještě do zítřka zakoupit Respekt
24 a přečíst si jména "gratulantů" přetištěná z Haló novin doplněná ironií jiných negratulantů /Tigrid, Kryl, Patočkaaj./ Jistě, že nechybí bojovník proti "novinářské žumpě" prezident Zeman i agent StB Kato,režisér, jinak sympatický vzhledem, přiblblých filmů Zdeněk Troška aspol. Komunista a právník Zdeněk Jičínský je vděčen Haló novinám za
nezkreslování května 1945, bohužel v novinách nenajdete nic o sovětském bombardování po kapitulaci Německa na Moravě, kdy házeli hrdinní Kožedubové,
sloužící vlasti bomby na vítající vesničany včetně vlastní vojáky, o 40 nebo kolika mrtvých se pak raději nepsalo.Zase se opakují tvrzení zvláště od ¨vojenského "odborníka" Martina Kollera, který si pro blog.idnes.cz vymyslel pro srpen 1968 jakousi Evu Druněckou i přiložil foto, v té době ovšem ještě nemohla být ani na světě, ale nenajdete ani její email.Opět se dovídáme převzaté lži, jak američtí vojáci pálili v Plzni 1945 potraviny aj.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)