Vytisknout
Kategorie: Z českých médií

Houbaření - česká národní vášeň. Hosté: Ing. Jiří Baier - chemik, mykolog – nesbírat babky, loupat hřiby, jinak hrozí rakovina slinivky apod. Na játra a ledviny se často nevědomě umírá kvůli houbám…

Zajímavý pořad ČRo 6 z 13.10.2011 - http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2459460 - Pokud chodíte na houby, tak Vám doporučuji poněkud šokující poslech. Proč to neví široká veřejnost, když mykologové o tom vědí už 40 let?! Hřib koloděj málo tepelně zpracovaný je totéž jako sníst satana. Kuřátka podporují rakovinu zažívacího traktu. V Polsku na otravu z hub vymřely celé vesnice.

Naopak Podhřib žlučový je výrazně protirakovinový, nebo Hlíva ústřičná je učiněný zázrak. Tyto účinky jsou známy už 2000 let. Opět nám příroda ukazuje svoji sílu. Vynakládáme miliardy na léčení, kdy lze mnohdy vyléčit lépe, rychle a dokonale. Bohužel dnes je zájem mnohem více léčit, než vyléčit. MUDr. Karel Fortýn, objevitel geniálního způsobu léčby rakoviny už nám o tom vyprávět nemůže…

Letos uplynulo od jeho objevu už 60 let. Miliony lidí na celém světě tak zbytečně umírají, protože se prosazuje a uznává léčba rakoviny pouze za miliardy…

 

Jan Šinágl, 11.3.2018

* * *

MUDr. Karel Fortýn, autor objevu století v boji proti rakovině, řekl Právu: „Vytýkali mně, že mi lidi neumírají.“

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)