Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

JANUV_ZAKONJistě není bez zajímavostí životopis brigádního generála v zál. prof. Ing. Rudolfa Urbana, CSc., dr. h. c. Byl zařazen rozkazem prezidenta Václava Klause, ze dne 8.5.2003 (jako tehdejší plukovník), do hodnostního sboru generálů a jmenován do hodnosti brigádního generála. Podobně zajímavý je životopis na Wikipedii poslance za ČSSD Richarda Dolejše, včetně jeho všech současných funkcí…?! Na to, že se jedná o vyučeného kuchaře za totality, se jedná o pozoruhodný a úctyhodný odborný, profesní a vzdělanostní posun a postup, tohoto bývalého asistenta Stanislava Grosse? Zlí jazykové o něm tvrdí, že je stále jeho „asistentem“…?!

 

 

Od 6.5.2011 je dokonce předsedou Komise pro kontrolu BIS. Jsme opravdu, ale opravdu země neomezených možností, kdy i vyučený kuchař do může dotáhnout tak daleko…?! … Od roku 1996 podniká jako OSVČ v oborech poradenství v oblasti řízení a překladatelská a tlumočnická činnost… A to ještě při všech těch funkcích stíhá být místostarostou obce Zdice? Škoda, že se podrobně neuvádí jaké řeči ovládá? Při jeho funkcích a odpovědnosti by měla být perfektní znalost angličtiny a němčiny naprostou samozřejmostí. No nevím, zda i on nepatří do kategorie našich poslanců, kteří neovládají anglický jazyk, ačkoliv by to pro jejich funkce mělo být samozřejmé – jeho kolega z Komise pro kontrolu BIS David Vodrážka z ODS, tyto problémy viditelně má – viz článek Poslanci neumějí anglicky, ostuda, ale i problém. Ale možná je neschopnost předpokladem pro tato místa, nemyslíte…?!

O „úrovni“ našeho VOZ (Vojenského obranného zpravodajství), resp. jeho odpovědných svědčí i to, že pyšně a hrdě „vytroubila“ do světa své zásluhy na dopadení Usámi Bin Ládina. Že tím vystavuje riziku naší zemi a stěžuje do budoucna práci svých vlastních lidí, jim zřejmě nedošlo…?! Možná se bude jednat o absolventy výukového směru, propagovaném brig. gen. Rudolfem Urbanem, jehož myšleni bylo formováno totalitou…?! Na webu MO ČR údaje oněm už nejsou, bohužel? Je tedy zřejmě na vojenské penzi a „přivydělává“ si v civilním sektoru.

To by bylo opět na další téma. Místo motivovat a honorovat vojáky a policisty tak, aby zůstávali co nejdéle na svých pracovištích pro potřeby země, která by z nich mohla patřičně profitovat, odcházejí po vyškolení se zkušenostmi a praxí, v nejlepším věku, plni sil do „penze“ a naplno nadále pracují v civilním sektoru, využívaje vzdělání a vědomostí, zaplacených obrovskými náklady z peněz daňových poplatníků…?“

Z komentářů: Je opravdu tak těžké přinutit menšinu respektovat zákony?

PetrKnap ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., IP: 173.177.150.111 ) — 2011-09-18 16:55

„Ryba smrdí od hlavy. Neschopnost "Pravdolásky" roku 89 způsobila, že ve vládě sedí komunisté, a to jsou zloději, lháři, vrazi, podvodníci, kteří mají být v kriminále už od onoho roku 89. Nejsou. Česko je jediná země na světe, kde se mohla diktatura stát politickou stranou. Stranou, ve které najdete estebáky, bachaře a potomky psychopatických sadistů. Ta vždy ovládala a ovládá i teď, hlavně soudy a policii. Komunisté mají přímý zájem, aby právě tyto instituce nefungovaly, čím větší nespokojenost se současnou vládou, tím líp pro komunisty. Kdo bude mít prospěch z nepokojů? Komunisté to ví, lid ne! "Lid je hloupý", to říkal už Peroutka na adresu lidu v minulém století, a platí to i dnes. Dokud se z lidu nestanou myslící jedinci, dokud se lid chová jako nemyslící stádo, a volí komunisty, tak si nezaslouží než aby mu vládla "lůza". Kde vládne lůza, tam zášť a nenávist, jako nejspodnější pudy davu-ulice, jsou podporovány. Nacismus a komunismus jsou příkladem.“

 

Jan Šinágl, 18.9.2011

 

Czech News TV: je-li toto pravdou, tak je to na pováženou…?!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

0 #2 paax 2011-09-18 20:29
Pane Šinágl... pardon za tu zkomoleninu.
-1 #1 paax 2011-09-18 20:27
Bohužel mě toto zpravodajství usvědčilo v tom, že se mu dá věřit asi tak jako zpravodajství na TV Hovna či ČT! Pane Šingál, čtu občas Vaše příspěvky, ale u tohoto celkem přestřelujete. Autoři těchto zpráv vycházejí z toho, co by si přáli, nebo co je realita? Když jsem viděl pár videí o situaci v Libyi na chvíli jsem uvěřil, že rebelové(ehm NATO) opravdu Tripolis nedobude. Ty milióny v ulicích by je umlátili čepicemi a hle... tohle je opravdu krmivo pro blbce!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)