Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

OSP_Kadlec_Houka_151111Soud paní Harmáčkové odložen pro „nemoc“ JUDr. Ivana Archibalda Vávry…?! A další zprávy a informace, které ve veřejnoprávních médiích těžko naleznete!

15.listopadu 2011 se konalo u OS pro Prahu 1 na Ovocném trhu další jednání s obžalovanými Tomášem Kadlecem a Alexandrem Houškou. Dostavil se pouze druhý. Soud se zbavil veřejnosti v kauze šéfa Čepra, který měl připravit firmu o stamiliony. Soudkyně JUDr. Helena Králová využila § 200, odst. 1 tr. ř. o utajovaných skutečnostech a prohlásila jednání za neveřejné (snad to nebyla ta, které je nyní přisuzováno nekonání ve věci 12 mld. ve Švýcarsku?). Další jednání je stanoveno na 12.1.2012.

 

Soudní jednání bylo krátké – pro veřejnost. Postup soudkyně mi silně připomínal praktiky při soudním jednání s Vladimírem Hučínem u OS Přerov – také byla často neveřejná z důvodu tzv. „utajovaných skutečností“, kdy žádné nezazněly. Paní soudkyni jsem to připomněl. Odkaz na malou fotogalerii. Přísedící působila velmi arogantně, jednala s justiční stráží, která jí legitimovala dost velkopansky, její sytě červeně nalakované nehty lecos o jejím charakteru napovídaly.

Snad bude soud projednávat i miliony na švýcarském kontě pana Kadlece?! Mimochodem ve věci Mostecké uhelné a 12 mld. ve Švýcarsku, které nikdo z odpovědných zdá se nechce, zřejmě přišla ČR o velkou výhodu?! V trestním řízení se nic neplatí a dokazuje švýcarská strana. V civilním, které hrozí, dokazuje ČR a musí uhradit nemalé náklady v milionové výši, kdy naděje na navrácení peněz je mnohem menší, resp. jen menší částky – že by to bylo důvodem nekonání odpovědných…?! Je skandální, že ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil, dle médií, místo poděkování švýcarskému velvyslanci za upozornění na 12 mld., „poděkoval“ slovy: „Já na to, ale nemám kompetence, pane velvyslanče.“…?!

Soud 16.11.2011 paní Hamáčkové se podle očekávání nekonal. JUDr. Ivan Archibald Vávra je „těžce nemocný“.  Nahlédnutí do spisu nebylo paní Hamáčkové umožněno. Ve spise by měla být neschopenka, kterou se vždy musí pracovní neschopnost doložit. Účastníka soudního jednání lze vyslechnout i u něho doma?

Vše nasvědčuje tomu, že JUDr. Ivan Archibald Vávra je někým jištěn, když se svým chováním vysmívá všem a má jistotu, že se takhle může beztrestně chovat? Další jednání bylo nařízeno na 13.1.2012 od 9:00 hod.

Z českého chlívku: Nepřekvapuje, že na „vlnité“ dálnici, tuším D47, byly v podloží při testech objeveny trubky, dřevo, železo a jiné materiály, které těžko obsahovaly technologické předpisy a postupy. Podobně se dálnice vlní mezi Žebrákem a Berounem, kam prý podle místních pro změnu při její stavbě bylo vyváženo bahno z žebráckého rybníka a jiný odpad…?! Také bych zde doporučoval provedení vrtných testů – a opravu nařídil stavebníkovi na jeho náklady !!!

Žádný poslanec ve Sněmovně nemůže prakticky odpovědně hlasovat! Nemá časovou ani duševní kapacitu vše přečíst, natož ještě myslet, zodpovědně jednat, rozhodovat a hlasovat. Kdo za těchto podmínek pracuje ve Sněmovně roky, nutně je mimo realitu, anebo raději nedělá nic, aby neohrozil své duševní zdraví, což vyjde takřka nastejno. Pokud se vyskytují poslanci, kteří vše zvládají, tak nutno před nimi smeknout. Bohužel takových je málo, jak nám dokazují TV přenosy ze Sněmovny, převážně pokleslého až dementního obsahu.

Naši fotbaloví reprezentanti se opět „vyznamenali“. Dnes na TV NOVA jste mohli vidět v jakém stavu vystupují po návratu z Černé Hory, po alkoholovém řádění v roztrhaných kalhotách, kdy Vladimír Šmicer jen s úsměvem konstatoval, že si nový zničený reprezentační oblek zaplatí ze svého! Kdysi nezvládal „reprezentanty“ Karel Brückner, kdy si beztrestně objednali lehká děvčata na pokoje a následoval jeho trenérský pád i pád týmu. Dnes ho začíná následovat Michal Bílek, národní tým také jasně nezvládá. Místo okamžitého, odsuzujícího stanoviska  jako trenéra a návrhu trestů, mlčí a ukazuje tak svoji bezmocnost. Ve skutečnosti není žádnou silnou osobností. Sborový zpěv a trapný taneček, včetně kapitána Tomáše Rosického (!!!), po příletu na pražské letiště, s hulákáním: „Radek Drulák je čur..“, je už zralý pro psychiatrické vyšetření všech účastníků. Po takovém skandálu by v každé jiné zemi byl národní tým rozpuštěn a přebudován, bez těch, kteří se chovají jako magoři. Doufám, že pan Radek Drulák podá trestní oznámení na tyto „reprezentanty“, kteří se zachovali jako dementi. Nezmohli se dosud ani na omluvu za své chování a vrcholnou  nevychovanost. V naší reprezentanti nemají co hledat! Svým způsoben jsou obrazem naší demoralizované společnosti a chybějících morálních hodnot.

Zítra „slavíme“ 22 let sametové revoluce. Máme se čím chlubit? Země je v rukou zločinných spolčení, která ji ničí. Udělaly si z ní výnosnou firmu se kterou podnikají bez risika a občan jen poslušně platí.

Štefec: Dostal jsem od ministra Vondry na výběr – buď se zastřelit, nebo z obrany odejít

Ministr Kubice: Triky policejního prezidenta nepřijmu

Poslanec Doktor: Nečasovo přirození je sevřeno do svěráku

DOKTOR: „Vypráví se vtip, který docela dobře koresponduje se situací, která tu vzniká. „Včera večer po rozhodnutí o tom, kdo bude jmenován ministrem průmyslu a obchodu, odešla z ambasády Spojených států, Ruska a Francie na úřady vlád a prezidentů daných zemí depeše, která říká: ,Ačkoli tomu vůbec nerozumíme, dostali jsme výzvu k tomu, abychom se zúčastnili výběrového řízení na dostavbu Temelína, které se koná v restauraci u Huberta.‘“

Prezident Klaus jmenoval dalšího kmotra, resp. jejich zástupce do vlády! Začíná pád vlády, nebo další pokus o likvidaci demokracie a svobody? Toto premiér Nečas těžko nadlouho udrží, urychlí to jen předčasné volby.

Německá kancléřka Angela Merklová: „Evropa zažívá největší krizi od skončení II. sv. války.“ Jde hlavně o krizi mravních hodnot a jejích logických následků.

Zítra není žádný důvod k oslavám 22.výročí „sametové revoluce“. Komunisté jsou v parlamentu jako strana, mnozí  bývalí členové KSČ se etablovali v demokratických stranách. Nevypořádání se se zločinným systémem a nepotrestání hlavních odpovědných, umožnilo vládu banksterů, gangsterů, nemravnosti až lůzy. Nedivme se proto současným poměrům a stavu země. Nechceme-li se divit ještě více, podporujme ANO 2011 a NEO 2011!

Online rozhovor s Andrejem Babišem na ANO 2011

 

Jan Šinágl, 16.11.2011

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+2 #1 embé 2011-11-17 16:12
Honzo, Ty jsi idiot ! "Její sytě červeně nalakované nehty lecos ( ? ) o jejím charakteru vypovídaly."... ....Nech se, proboha,konečně vyšetřit.....

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)