Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

MUSStrach před sebeodhalením vlastních zločinů či podílu na nich napříč politickou scénou.

Skvělý článek JUDr. Milana Hulíka Ministře Kalousku odstupte, to naznačuje a popisuje jasně a v plné nahotě – malá ukázka: V době internetu, vyhledavače Google a odborů pro styk s cizinou na každém státním orgánu a znalosti němčiny jako druhého nejdůležitějšího jazyka v ČR, nemá Vrchní státní zastupitelství možnost zjistit, co je napsáno ve švýcarském trestním řádu?

Zúčastnil jsem se dne 18.11.2011 brífinku po skončení jednání vlády ohledně určení dalšího postupu ve věci 12 mld. Kč ve Švýcarsku. Také jsem v přímém přenosu na ČT 24 mohl položit premiérovi Nečasovi otázku (od 12:20 min.) Je smutné, že přišel sám a média tak přišla o možnost klást cílené otázky jak ministru financí Kalouskovi, tak ministru spravedlnosti Pospíšilovi. Jsme zřejmě dost bohatý stát, který si může dovolit tak nezodpovědně hazardovat se ztrátou možnosti získat 12 mld. korun, které s takřka 100% jistotou měli skončit na účtu státu a ne na účtu podvodníků. Není divu, kauza MUS (Mostecká uhelná společnost) zasahuje do nejvyšších pater politiky napříč politickými stranami, kde jistě mnoho mocných a vlivných z dřívějška i dneška nemá zájem na vyšetření tohoto zřejmého podvodu. Reálně hrozí zveřejnění jejich podílu na tomto podvodu, či v návaznosti na tento podvod odhalování dalších podvodů podvodníky v rámci pochopitelné sebeobrany – když já, tak i ty! Nedivme se potom tomuto „tempu“ (ne)vyšetřování a nejenom v této kauze!

Nepodepsání zákona o trestní odpovědnosti právnických osob prezidentem Klausem je dalším krokem, který nás oddaluje od právního státu. V podstatě tak prezident podporuje anonymitu podvodů, chrání pachatele,  umožňuje jejich beztrestnost – jistě i ve vlastním zájmu.

Je ostudné a ponižující žádat jako účastník III. odboje o peníze a ocenění dle nového zákona. To by mělo být úlohou státu! Skutečný politický vězeň se k takovémuto ponižujícímu a nedůstojnému jednání nikdy nesníží. To zas bude najednou „hrdinů“! Chudák státní kasa!

Web K213 je momentálně omezeně aktualizován. Rád vyhovuji přání předsedy sdružení Ing. Jiřího Fialy šířením aktuálních informací, které na webu K213 nemohou být včas zveřejněny. Sotva byl jeho předseda propuštěn z vězení, byl mu odpojen internet a zlikvidovaná alej. Daleko spíše než o náhodu se zde jedná o pokračování v pokusech pana Fialu a jeho občanské sdružení šikanovat a umlčet. Je skandální, že společnost O2, přestože je o situaci a příčinách informována, mu po návratu z vězení okamžitě odpojila internet. Navíc v lokalitě, kde pan Fiala žije, je slabé pokrytí a přístup možný jen přes telefonní spojení. Malý příklad:  tento rozhovor v angličtině vkládal pan Fiala na web K13 pomocí mobilu po celou noc !!! Dnes jsem tento rozhovor rozeslal na celý adresář v E+D+F a orgánům EU, včetně orgánům a institucím České republiky, tedy i české justice a Pražského hradu.

 

Jan Šinágl, 19.11.2011

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)