Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Vondrackova_svatbaDalší aktuality k Agentuře MM - jen dokreslují stav naší společnosti.

Na mnoha webech, včetně webu MsP, je zveřejněno r.č. paní Vondráčkové. To jí zřejmě vůbec nevadí, jen na mém webu zřejmě ano, když jí to stojí za četná trestní oznámení a stížnosti. Opravdu nevím, v čem jí to může poškozovat a působit škodu? Zřejmě jsem pouze já viníkem, že její popularita jako „národní ikony“, rapidně klesá, stejně jako zájem o její koncerty. V Pardubicích se údajně prodalo jen 60 lístků, Vánoční koncert ve Státní opeře byl odřeknut pro naprostý nezájem a zřejmě budou následovat i další, kde je pouze ona vystupující. Nepochybně za vším děním stojí její povedený manžel pan Martin Michal. Pohled do obchodního rejstříku po zadání „Martin Michal“, stojí opravdu za to. Povšimněte si i titulu JUDr. Martin Michal, který měl údajně uveden i na svatebním oznámení, když si bral paní Vondráčkovou, či na předmanželské smlouvě, ale také v matrice, když se rozváděl se čtvrtou manželkou Danou Michalovou v roce 2002, na jeho pasu, řidičáku, a v některých firmách. Zřejmě ho získal asi někde v Plzni…?! Jaký to rozdíl, kdy zpěvačky Marta Kubišová, stejně jako Marie Rottrová, mají vyprodané koncerty. Např. Marie Rottrová vyprodala bleskem Sazka Arenu na 8.12.2011. Organizátoři byli nuceni uspořádat další den předem. Doufejme, že to paní Rottrová zvládne a přežije ve zdraví. Také jsem si koupil lístek.

Protokol z jednání na PK města Hořovice ze dne 30.11.2011 ve věci r.č. přikládám pro neinformované. Jsou to jen logické důsledky nepřehledné, nejasné a zmateční legislativy, která si často odporuje. Nezávidím PK města Hořovice její situaci. Měla by rozhodnout v můj prospěch, dle zásady „in dubio pro reo“, čili v případě pochybností ve prospěch obviněného. Obávám se, že se „osvobození“ dočkám až po odvolání ke KÚSK, který se k případu odmítá vyjádřit – až do doby obdržení mého případného odvolání.

Nechal jsem si MS v Praze zaslat rozsudek ve věci Martina Michala a dalších ze dne 6.4.2001. Za anonymizaci jsem zaplatil 600,-Kč. Málokdo má asi sílu si ho přečíst do konce, ale minimálně úvod a závěr doporučuji. V podstatě předsedkyně senátu JUDr. Hana Hubáčková říká, že na začátku 90.let kradli a podváděli všichni a že by tedy bylo nespravedlivé za to následně trestat. Znalecký posudek Ing. Jiřího Křišťana soud neuznal, protože byl po jeho vypracování MsP zbaven funkce? Znamená to snad, že všechny posudky znalců v době kdy jimi úředně byli jsou automaticky neplatné, chybné a jejich obsah už není použitelný? Kdopak asi byl v tehdejší době zbavován funkce? Obávám se, že jistě ne ti, co pracovali tak jak si žádali mocní a vlivní a co dnes vychází stále více najevo.

JUDr. Hana Hubáčková na konci rozsudku: „Je třeba uvést, že nikdo v minulosti nebyl trestně stíhán a jedná se o bezúhonné osoby.“ Dodávám, díky amnestii presidenta Václava Havla, bylo trestní stíhání na pana Martina Michala zastaveno. Amnestie se týkala „jen“ trestních oznámení na základě dvou paragrafů o padělání dokladů, na které pak získal podvodně úvěr na letadlo a ještě další podvod. Přístup soudkyně JUDr. Hany Hubáčkové je dost podivný…?! Asi to musela být dost tučná obálka, ale dokažte to, že…?!.

Zajímavé, že na webu MsP je napsáno, že jméno pana Michala je uvedeno u 12 firem, které zkrachovaly, že s Agenturou MM nesmí být nakládáno a najednou je prodáno, přitom, pokud vím, se pan Michal nachází v exekuci! Jsem, pokud vím, jediný, který o těchto věcech píše a informuje, takže se zas tak nedivím účelovým a nesmyslným trestním oznámením ve věci r.č. či pomluv, které nejsou ničím jiným než zveřejněním pravdy.

Ostatně o jaké „mravné“ společenství se jedná dokazuje i informace, že advokátka Agentury MM Mgr. Jana Gavlasová se má nacházet už v šestém měsíci požehnaného stavu. Tatínek bude mít určitě radost a přejme jim a jejich potomkovi jen to nejlepší. Jenom nevím, zda podobnou radost bude sdílet i paní Vondráčková. To jí ale jistě její manžel vysvětlí a ona bez výhrad uvěří – jako dosud všemu, co jí tento darebák a podvodník řekl. Je mi paní Vondráčkové skutečně líto.

Chci jen doufat a věřit, že se z tohoto „zlého snu“ dokáže ještě probrat – i v zájmu jejího nemocného tatínka a celé rodiny Vondráčků. Nic není nemožné, tedy ani to, že bude opět vyprodávat koncertní sály, pokud se dokáže s touto nelehkou životní situací čestně vyrovnat. Pak by měla naději zpívat tak opravdově, jako paní Marta Kubišová a určitě bych potom její koncert i rád navštívil a jistě bych nebyl sám. Jinak to bude pro ní cesta do pekla, která může skončit velmi špatně. Držme jí palce.

Život je především o naději a víře. Ty nikdy neumírají, když je neztratíme. To platí i pro celou naši společnost. Život je o překonávání překážek, který nám život staví do cesty. Jsou zkouškou síly, nebo slabosti nás samých. Nyní taková zkouška čeká celou naší společnost. Věřím, že v ní všichni společně obstojíme - i paní Helena Vondráčková.

 

Jan Šinágl, 1.12.2011

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

+10 #2 embé 2011-12-01 18:35
Honzo, tento gauner Michal, původně absolvent tankového učiliště v Nitře, se honosí i jinými "tituly", třeba "pilot Boeingu 737". Je to profesionální podvodník a já jsem přesvědčen o tom, že by bez něj Helena určitě nevytáhla do špinavé bitvy proti Martě Kubišové.
+6 #1 Jiří Kraus 2011-12-01 15:09
Dle nejnovějších zpráv bulváru má H. Vondráčková nového manažera. Vykopne tedy Michala?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)