Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

OSP_Kadlec_Houska_chodba_120112Třetí soudní jednání T.Kadlec a A. Houška konečně veřejné a opět bez médií! – Za málo zármutku za Kima je lágr, truchlí i medvědi…

Hnutí ANO 2011 začíná úspěšně budovat svoji strukturu. Každý slušný občan, který chce přispět k nápravě věcí veřejných může nyní přiložit aktivně ruku k dílu. Odpovědi Andreje Babiše v on-line rozhovoru byly jasné a přesvědčivé. Nečekejme, že věci změní k lepšímu ti, co jsou za špatný stav odpovědni a že dobrovolně a rádi odejdou. Je třeba udělat vše pro jasné vítězství slušných a schopných ve volbách!

Již třetí soudní jednání ve věci žaloby na Ing. Tomáše Kadlece a Ing. Alexandra Houšku proběhlo poprvé za účasti veřejnosti a opět bez odpovídající účasti médií…?! Obžaloba je viní ze škody 250.000.000,-Kč. Ani v předchozích dvou jednáních nikdy nebyly projednávány skutečnosti, které by dávaly zákonný důvod k neveřejnému jednání, jak mi potvrdil státní zástupce. Přesto se konala i přes upozornění soudkyně JUDr. Heleny Králové státním zástupcem, který požadoval, aby jednání byla veřejná. Bohužel jsem musel dnes předčasně odejít abych stihl TK JUDr. Petra Kočího Ph.D. Tak snad jediný přítomný zástupce médií ČTK (Médiafax přišla později) vydá podrobnější zprávu o dnešním jednání (zatím nikde ani řádky)…?! Na rozsudek si asi ještě dlouho počkáme…? (Pokračování hlavní ho jednání bylo odloženo na neurčito...?!)

OSP_Kadlec_Houska_program_120112Přináším dva zvukové záznamy – první, krátký, kdy se vyjasňovala neúčast Tomáše Kadlece a druhý, delší s výpovědí svědka, který mnohé naznačuje, např. i to, jak se obchoduje s ohromným množstvím pohonných hmot, které se nehnou z místa, zato o to více finanční prostředky při jejich prodeji a koupi za neuvěřitelných okolností. Připomínám, že Tomáš Kadlec byl šéfem NBÚ (Národní bezpečnostní úřad) než se stal ředitelem ČEPRO. O pozadí případu vypovídají články Švýcaři objevili milionové konto bývalého šéfa NBÚ a Čepro Kadlece a  VSZ: Kadlecovy peníze ve Švýcarsku souvisí s kauzou Čepro. Zajímavé, jak se jeden z účastníků soudu v diskusi se svědkem snaží na fotografii zakrýt svůj obličej…?!

Mimochodem bratr bývalého skandálního ministra Martina Kocourka Jan Kocourek, pracuje od roku 2007 na MŠMT jako náměstek ministra pro sport a mládež. Věřme, že nebude další ostudou rodiny Kocourků a že odvádí skutečně poctivou a kvalitní práci.

Za malý zármutek nad Kimovou smrtí je lágr, truchlili prý i medvědi

… Rozsudky padaly za malé množství slzí, prolitých nad Kimovým úmrtím, ale i za nedostatečné nadšení, které prý někteří občané projevují nad "systémem tří pokolení". Tak severokorejská propaganda označuje mocenský monopol vládnoucího klanu, který v KLDR reprezentoval Kim Ir-sen, jeho syn Kim Čong-il a nyní i jeho vnuk Kim Čong-un.Zármutek podle oficiálních severokorejských médií projevovali nejen muži, ženy a děti, ale i zvěř, konkrétně medvědi. Podle očitých svědků někteří z nich plačky postávali na okrajích lesních cest. … Zdalipak správně plakala soudružka poslankyně Marta Semelová či soudruh poslanec Vojtěch Filip a Miroslav Grebeníček…?! Určitě plakaly i statisíce dětí, pokud měly vůbec z čeho plakat, vyhladovělých, na pokraji smrti. A takovému zločinnému režimu posílá k úmrtí zločince předseda KSČM Filip soustrastný telegram !!!

Docela mne potěšil vzhled nástěnky KSČM v Žebráku, neudržovaná, špinavá, zahnívající, primitivní, s „obsahem“ tomu odpovídajícím. Symbolizuje nastupující budoucnost bez této zločinné ideologie, která je na odchodu.

 

Jan Šinágl, 12.1.2012

 

KSCM_Zebrak_1_120112KSCM_Zebrak_2_120112

Takový velký koncentrák bylo Československo v roce 1953 !

USTR_KZ_CSR_120112

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)