Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

KSM_GuevaraJsme jedinou zemí z bývalého Východního bloku, kde je existence komunistické strany povolena! Kolik asi ta snaha nepozastavit existenci KSCM stála daňové poplatníky? Od kdy má vláda a ministerstvo pravomoc rozhodovat za soudy?! Ruské čepice se zakázanými symboly této zločinné ideologie se v Praze beztrestně, roky prodávají - budou se moci beztrestně prodávat i čepice s hákovým křížem? Zkuste to a uvidíte jak bude najednou policie rychlá – a nemusí se jednat vůbec o zakázaný symbol! Zkuste se jít veřejně poklonit památce Hitlera k jeho hrobu a pronášet plamenné, oslavné řeči na jeho památku a oslavovat „výhody“ zrůdné ideologie?! Zkusíte to jenom jednou! Soudružka poslankyně a učitelka ZŠ, Marta Semelová, tak činí pravidelně každý rok, beztrestně za účasti médií…?! V dnešních zprávách na ČT se předseda KSČM Vojtěch Filip nepokrytě radoval z rozhodnutí vlády, doufá, že už  nebude více KSČM zpochybňována a dodal, že samozřejmě komunisté odsuzují to špatné na komunismu, ale oni hlavně oceňují to „dobré“! To je stejné, jako když řekne, ano nelíbilo se nám, že jsme zavírali, mučili, okrádali a vraždili nevinné, ale užívání nakradeného už pro nás bylo „dobré“. Darebák, pokrytec, či duševně nemocný člověk? Zřejmě od každého trochu. A tento lidský odpad se v Parlamentu i jinde podílí opět a bez odporu na řízení země, kterou tak lidsky, kulturně, morálně a hospodářsky zřídil a k jejíž likvidaci pomáhá s uspokojením i dnes. Typické, že komunista v Senátu zákon "Václav Havel se zasloužil o svobodu a demokracii", nepodpořil. To je zase to „špatné“! To je naše ostuda, nás občanů!

Mé trestní oznámení na Martu Semelovou bylo PČR, konkrétně Nprap. Pavlem Štochlem, vrchním inspektorem,  odloženo s tím, že nebyl spáchán trestní čin…?!

Komunistka Semelová mohla spáchat projevem k únoru 48 trestný čin - Poslankyně Marta Semelová (KSČM), která v pátek nad hrobem Klementa Gottwalda vychvalovala léta strávená pod nadvládou Komunistické strany Československa (KSČ), se podle advokátky Kláry Slámové dopustila svými slovy trestného činu a měla by být vydána k trestnímu stíhání. … Projev by ale mohl být kvalifikován i jako porušení paragrafu 403 o propagaci hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. V tomto případě hraje podle Slámové v neprospěch poslankyně fakt, že věděla o přítomnosti novinářů, a tudíž předpokládala zveřejnění jejího projevu a rozšíření.

21.února 2012 zemřel politický vězeň Stanislav Stránský

Myslíte si, že by komunistická strana měla být zakázána? „Já mám k těm soudruhům takovou lásku, že bych je zakázal za hodinu. Ale opravdu zakázal. Tak, jak to udělali v Německu s nacisty, kde tehdejší kancléř Konrad Adenauer vystoupil a řekl, že už nikdy žádná nacistická strana nebude. Jenže tady u nás už je pozdě. Když jsme jim dali příležitost, že mohou být zastoupeni v parlamentu, a současná politická situace vypadá tak, že se komunisti dostanou na druhé, třetí místo, tak budou mít ve vládě své zastoupení.“ Celý rozhovor.

Jeden diskutujících k mým článkům na Facebooku, to vyjádřil přesně: „Za 23 let došlo k dokonalé relativizaci!“

Nikdy není pozdě tuto zločineckou ideologii ve všech jejích formách potírat, tedy i politických, jinak se její metastázy postupně rozšiřují do celé společnosti. Proto také Německo okamžitě po válce NSDAP zakázalo.

 

Jan Šinágl, 29.2.2012

 

LN_Historie_Jiranek._IMG

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+1 #3 Jan Chlumský 2012-03-05 19:41
Co to je za zákon "Václav Havel se zasloužil o svobodu a demokracii"? V nepodpoření tohoto "zákona" jako s jedinou věcí s Komunisty plně souhlasím. Havel se s nimi paktoval a oni se na něj hezky po komunisticku z vysoka vy...... Splnil svůj účel, komanči přežili, a dnes jim je nějaký naivní přitroublý Havel šuma fuk. Komunistickým soudcům zaručil nedotknutelnost , čímž zboural jakoukoliv použitelnost soudů v čemkoliv, a tak náš po Havlovi truchlící národ holt má co má. A po právu, protože je komunismem tak načichlý, že mu komunisté nevadí. Semelová promlouvá o dělnících a rolnících a opomíjí, že její ideologie totálně vyhladila rolnickou třídu. Dnes již neexistují lidé, kteří by náš národ živili, ať již následky do budoucna jsou jakékoliv. A její ...všechno patřilo nám všem... připomíná jejich nakradené statky, které teď kradou zase jiní. A když se v pozadí osamělý ženský hlas ohrazuje že ...to snad ne... vyskočí okamžitě pár omytých výrostků, aby osamělý nehodící se hlas umlčeli. Jako za Hitlera, a pak za komunistů... proč jim na té demonstraci nikdo v těch sračkách nevymáchá hubu?
+1 #2 Roman 2012-03-01 15:14
Nechci to zlehčovat, ale od války mají fašisti prostě útrum. S komunisty, když je na to zákon, ať je zacházeno stejně. Jenomže jedná se opravdu jenom o symboly, doba vše poněkud posunuje. Říkat, že komunisti jsou pořád stejní a hledat v nich v současnosti třídního nepřitele je nesmysl. Jsou normálně voleni. Spíš by se měla vést debata proč jim tak stoupají reference. Všichni přece vidí, kolik komunistů (dnes samozřejmě v jiných stranách) vede pořád tuto zemi. Ti dnešní Filipové jim nesahají v aroganci, manipulování a kriminalitě ani po paty. Co se neudělalo po listopadu, je dnes poněkud marné, slovo totalita mohou studovat maximálně v tom stejnojmenném ústavu. Spíše je to pořád o konkrétních lidech. Mám někdy pocit, že např. komunista a sociolog Keller je mnohem čestnější, odvážnější a průhlednější, než mnozí bijci komunistů jako bývalý předseda vlády pan Topolánek, nebo bývalý ministr vnitra Langr. Jak se k tomu stavět? Pořád dokola problém.
-1 #1 Martin 2012-03-01 06:56
Tak, tak....Véna nechtěl být , jak oni.Péťa(s absoultním sluchem) slyšel trávu růst.Ti těm bolševikům nejvíc pomohli.Později bylo ještě více kol a zastávání se komunistů (rohovory,proje vy) a je to.Mladí soudruzi chodí směle s rudými vlajkami a zakázanými symboly a nikdo jim nic neudělá....nech ci to víc rozepisovat.Dol ejš si řekne o úplatek a křičí chyťte zloděje,pozitiv ně lustrovaní představitelé bolševiků a pořád žijí z našich peněz a proč?Protože je volíme.Komunist é posílali nepřátele do exilu.Pojďme a pošleme bolševiky ke Kim čong unovi?Budou tam mít dávku potravin z USA, tak budou zase mít i oni ten chleba namazanej bez práce (jak slibují svým voličům).

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)