Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Strasnice_Stransky_13_foto_II_010312Veřejnoprávní ČT dne 1.3.2012, stál za „celých“ 10 vteřin v hlavním večerním zpravodajství, 3 věty a 5 vteřin obrazového záznamu – sundání Brněnského draka věnovala 110 vteřin, tedy 11x více…?! Skutečně „veřejnoprávní“ služba veřejnosti – CHUCPE !!! A nebyla to jediná ostuda…

 

 

Věnce věnovali Zdena Mašínová s Josefem Mašínem, Karel Schwarzenberg, KPV ČR – viz fotogalerie – i Jiří Paroubek, nicméně jsem ho na rozloučení nezaregistroval. MUDr. Naděždu Kavalírovou a Ing. Františka Šedivého z KPV ČR ano, nedivím se, že jim nebylo uděleno slovo. Byli si svého nehezkého jednání vůči Stanislavu Stránskému dobře vědomi a tak alespoň touto cestou projevili svoji vinu a snad i pokání – každému bude jednou na konci cesty spravedlivě měřeno… Milan Paumer už věnec věnovat nemohl, mají se teď určitě se Stanislavem o čem vyprávět...

Strasnice_Stransky_21_Hrbata_010312

Za Ministersvo obrany ČR promluvil náměstek Alexandra Vondry Ing. Michael Hrbata, tedy ten, na kterého je už od 10.1.2011 podal trestní oznámení, 5x doplňoval a nakonec musel podat stížnosti k rukám Policejního presidenta Petra Lessyho a na státního zástupce z Vyškova, též pro nekonání, k rukám NSZ JUDr. Pavla Zemana. Šlo o plynofikaci vyškovského vojenského areálu, který slouží i potřebám NATO a kde zmizeli stovky milionů korun neprůhledným způsobem. Stačí zadat na mém webu „Michael Hrbata“, kdo chce znát více o tomto korupčním skandálu. Vstoupení Ing. Michaela Hrbaty začíná ve 28:45 minut. Považuji za ostudné, když bezcharakternost mluví na rozloučení s příkladnou charakterností. Dnes uvádějí zprávy, že kauza PROMOPRO půjde před soud, ale že odsouzení Alexandru Vondrovi nehrozí. Nejvýše odpovědný za prokazatelnou korupci, ale už se předem sděluje, že potrestán nebude. Opravdu zvláštní úřad – moc, rozhodování, královské odměny, ale žádná osobní odpovědnost a při průšvihu to odnesou podřízení…?!

Pan Vondra má štěstí, že neřídí soukromou firmu. V odpovědných funkcích, bez ohledu, jde-li o státní či firemní, vedoucí odstupují zcela samozřejmě a přijímají svůj díl odpovědnosti ačkoliv se na trestném činu či jiném porušení zákona či dobrých mravů vůbec nepodíleli – podotýkám ve vyspělých zemích, které nevyspělým do odpovědných funkcí většinou dokáží účinně zabránit.

Smutné, mizí beztrestně miliardy, přitom akutně hrozí propuštění 17.000 učitelů, kvůli ušetření pár milionů korun. To je další zločin na národě a jeho budoucnosti!

Zde je zvukový záznam celého rozloučení s tímto skvělým člověkem, který svůj charakter prokázal nejen za totality, ale i v době po listopadu 89. byl skutečný politický vězeň, na rozdíl od mnoha dalších, kteří si na ně jen hrají a pro které jsou hlavní jen výhody, které jim to přináší. Mezi skvělé osobnosti řadím i plk. letectva v.v. Josefa Hejtmánka, předsedu KPV Česká Lípa, který také položil květiny k rakvi svého kamaráda.

Strasnice_Stransky_11_Masini_010312Alespoň po mém neúspěšném trestním oznámení na soudružku poslankyni Martu Semelovou, bylo podáno nové trestní oznámení, v den jejích narozenin 1.3.2012, za jejíStrasnice_Stransky_8_Hejtmnek_010312 projev na Olšanském hřbitově a veřejnou propagaci zločinného systému. Doufejme, že to nebude svěřeno „soudcům“ z MV, ti by určitě neshledali nic závažného. Velká škoda, že hrob Hitlera neleží vedle hrobu Gottwalda a jeho zločinných kumpánů. Jak by potom asi „experti“ hodnotily oba projevy, jeden za účasti „srpu a kladiva“ a druhý za účasti „hákového kříže“, to by byl jediný rozdíl! Nemusím připomínat, že v mnohém byl komunismus ještě horší než fašismus a nacismus.

Děkuji i za pana Stanislava Stránského panu Radkovi Velíškovi za podání tohoto potřebného trestního oznámení a jen doufám, že poslanci naleznou dost odvahy, aby Martu Semelovou zbavili imunity. Ona sama o to jistě nepožádá. Bez poslanecké imunity by si těžko asi troufla pronést tak flagrantně zákon a dobré mravy porušující projev, resp. komunistickou propagandu. Inu typická komunista stalinského ražení.

 

Jan Šinágl, 2.3.2012

 

Zemřel Stanislav Stránský předseda Sdružení bývalých politických vězňů

 

Strasnice_Stransky_9_medaile_010312

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+1 #1 Karel Mrzílek 2012-03-05 22:35
Deset vteřin a dost za Stanislava Stránského v ČTV . Všichni kteří posilují svým postojem, svými činy demokracii dostávají od ČTV podobnou pozornost. Ať to bylo sté výročí Ronalda Reagana, 6O let od začátku vysílání Svobodné Evropa, Koncert pro na podporu čínského disidenta právníka. Tak by se dalo pokračovat. Naopak čtyřiačtyřiceti dílný seriál z období Heydricha, dvanáctidílný dokument o kolaborantech s nacismem mají zastřít nelidské násilí na občanech v komunistických státech. V Číně, S. Koreji o kterém před několika dny hovořila v Praze statečná Číňanka paní LU Samozřejmě opět mezi čtyřmi stěnami a v ČTV jedenkrát a dost.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)