Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Semelova_2... Pokud bude tento projev posouzen jako pronesený v mezích platného zákona, potom se tím vyšle jasný a nebezpečný signál veřejnosti, že jeho šíření a napodobování je beztrestné. Potom by mne velmi zajímalo, jak by státní zastupitelství a PČR postupovala v případě, že by se někdo rozhodl oslavit výročí úmrtí Adolfa Hitlera a všeho co „vybudoval“ na území České republiky, podobným projevem jako Mgr. Marta Semelová?! Dovolím si Vás ujistit, že na území SRN by tato „oslava“ netrvala ani minutu. Pokud nebude Mgr. Marta Semelová obžalována a odsouzena, nebudu se divit, když se o to někdo na území České republiky pokusí. ...

 

Odesílatel: SODALES SOLONIS o.s., ulice bratří Nejedlých 335, 267 53 Žebrák

Příjemce: OSZ Beroun, Wagnerovo nám. 1249/3, 266 01  Beroun-Město,

 

ISDS: cr4ahs8 – 8.3.2012 -12:15 hodin



Věc: Trestní oznámení na učitelku, zastupitelku a poslankyni za KSČM Mgr. Martu Semelovou, pro porušení paragrafu 403 (propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka) a paragrafu 405 (popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia.

 

V Žebráku dne 8. března 2012

 

Dobrý den,

jménem SODALES SOLONIS o.s. podávám tímto k rukám státního zastupitelství v Berouně, trestní oznámení na Mgr. Martu Semelovou, jako občanku, zastupitelku a poslankyni za KSČM, nar. 1.3.1960, patřící ke stalinistickému jádru KSČM a této parlamentní strany, pro porušení paragrafu 403 (propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka) a paragrafu 405 (popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia. V tomto případě mluví pro porušení zákonů i fakt, že poslankyně věděla o přítomnosti novinářů, a tudíž předpokládala zveřejnění jejího projevu a jeho rozšíření. Advokátka JUDr. Klára Slámová: „Její jednání jednoznačně vykazuje znaky trestného činu a nemělo by zůstat ze strany orgánů činných v trestním řízení bez povšimnutí.“

Zákon č. 198/1993 Sb. je jasný. V podstatě nám říká, že režim 1948 až 1989 byl režimem hospodářského, mravního a kulturního úpadku, porušováním základních lidských práv, zločinným, a odsouzeníhodným. Ti co proti němu bojovali jsou hodni úcty. Za to nesou přímou či nepřímou a neodejmutelnou odpovědnost všichni bývalí členové KSČ a její pokračovatelka KSČM, tedy i všechno její členstvo.

Chci věřit, že se nedočkám tradiční odpovědi od státního zastupitelství ve smyslu: „Z Vašeho podání není možné učinit závěr o podezření ze spáchání trestného činu a proto mám za to, že případné doplnění Vašeho podání by pro posouzení věci bylo bezpředmětné, bez dalšího je zakládám...“

Odůvodnění trestního oznámení:

Projev Mgr. Marty Semelové za přítomnosti veřejnosti a médií dne 24.2.2012 ve 14:00 hodin, na Olšanských hřbitovech, Vinohradská 1835/153, 150 00 Praha 5 - Žižkov, u hrobu Klementa Gottwalda, přednesený k výročí násilného komunistického puče v roku 1948:

 

"Vážené soudružky, vážení soudruzi, vážení spoluobčané,

jako každý rok jsme se dnes sešli, abychom si připomenuli významné výročí únoru 1948. Datum, které je symbolem nové etapy naší historie, jež znamenala sociální jistoty pro každého, rozvoj průmyslu a zemědělství, které k nám přijížděli obdivovat zahraniční odborníci, stejně jako kvalitní bezplatný systém vzdělávání či zdravotnictví. Růst ekonomiky, bytová výstavba, dostatek jeslí a mateřských škol, dostupná kultura. To byla 41letá historie, jíž dal impuls únor 1948 a vláda Klementa Gottwalda.

Na první místo se dostal člověk a jeho důstojný život. Ne peníze, moc, sobectví a tvrdé lokty, jak je tomu dnes. Socialistická společnost dala každému práci a domov. Na rozdíl od dnešního kapitalismu, který nechá umírat žebráky a bezdomovce na ulici a na svědomí má milióny nezaměstnaných, doprošujících se o almužnu ministra Drábka.

Nemocní nemuseli stát před rozhodnutím, zda mají jít k lékaři a koupit si léky, nebo radši ušetřit peníze na zaplacení nájmu. Senioři měli jistotu, že tehdejší důchodový systém je nenechá padnout na kolena, studenti nebyli nuceni protestovat proti školnému. Únor 1948 a následující období 40 let nebylo zločinným režimem. Ten nastal až po listopadu 89. Tehdy důstojnost nahradilo ponížení, strach z nezaměstnanosti a obavy z toho, že díky stále většímu zdražování všech základních životních potřeb se rodina zadluží a přijde exekutor, který jim sebere všechno, co mají.

Takzvaná daňová, zdravotní, sociální a důchodová reforma dostává totiž většinu lidí této země na či pod hranici chudoby. Na úkor této většiny si užívají novodobí zbohatlíci a manažeři podniků, z nichž mnohé dávno dovedli ke krachu. Pohádkové odměny se rozdávají kamarádíčkům na ministerstvech, zatímco běžný občan živoří. Zisky jdou do zahraničí, do soukromé sféry a bank. Obrovský majetek, který patří nám všem, rozdává Nečasova vláda církvi.

Členové vlády oceňují vrahy a převracejí všechny hodnoty lidstva. Jen aby lidé nevyšli do ulic v takové síle, jako tomu bylo v únorových dnech 1948. Já osobně jsem však přesvědčena o tom, že lidé nejsou slepí. Že si nenechají na sobě donekonečna takříkajíc dříví štípat a že se blíží doba, kdy tomu všemu řeknou dost."

 

Připomínám opět rozhodnutí Ústavního soudu ČR, který komunistickou ideologii prohlásil za zločinnou a odsouzeníhodnou.

Jsem si vědom čl. 27, odst. 3, Ústavy ČR, o trestním stíhání poslanců a senátorů, který ovšem připouští i možnost trestního stíhání občanů zákonodárců, za projevy pronesené mimo parlamentní půdu. Je věcí státního zastupitelství a PČR, požádat Sněmovnu o zbavení imunity, v případě jejího trestního stíhání jako poslankyně.

V každé vyspělé demokratické společnosti je trestně stíhatelná aktivní propagace totalitních režimů, popírání zločinů nacismu a fašismu, v povědomí veřejnosti známé jako popírání Holocaustu. Komunistická ideologie nebyla o nic „lepší“, v mnohém ještě daleko horší, než nacistická a fašistická. Počty nevinných lidských obětí to dokazují přesvědčivě. Relativizuje-li poslankyně, zastupitelka a učitelka Marta Semelová či přímo lže a popírá zločiny komunistů v naší zemi v období let 1945 až 1989, je to jejím ústavou zaručeným právem na svobodu projevu a názoru. Pokud se tím dopouští porušování platných zákonů, musí za to nést odpovědnost a následky, tím spíše jako veřejná osoba, mající možnost ovlivňovat mínění mnoha občanů a v jejím případě i mládeže. Popírání komunistického „holocaustu“ je stejné odsouzeníhodné a odpudivé, jako je zpochybňování či popírání nacistického holocaustu.

Pokud bude tento projev posouzen jako pronesený v mezích platného zákona, potom se tím vyšle jasný a nebezpečný signál veřejnosti, že jeho šíření a napodobování je beztrestné. Potom by mne velmi zajímalo, jak by státní zastupitelství a PČR postupovala v případě, že by se někdo rozhodl oslavit výročí úmrtí Adolfa Hitlera a všeho co „vybudoval“ na území České republiky, podobným projevem jako Mgr. Marta Semelová?! Dovolím si Vás ujistit, že na území SRN by tato „oslava“ netrvala ani minutu. Pokud nebude Mgr. Marta Semelová obžalována a odsouzena, nebudu se divit, když se o to někdo na území České republiky pokusí.

V podstatě se Mgr. Marta Semelová dopouští, o to je to horší a společensky nebezpečnější, jako poslankyně demokratického parlamentu, veřejného popírání, před veřejnoprávními médii, komunistického „holocaustu“.

Co by si asi pomyslely všechny ty miliony nevinných obětí této zločinné ideologie o společnosti, která se považuje za demokratickou a neshledává vůbec nic zločinného na tom, že někdo i po jejich smrti, díky této zločinné ideologii, ji smí beztrestně obdivovat a chválit. Dopustila by se tím jejich urážky a jen dokázala, že není žádnou vyspělou a demokratickou společností, ale společností nevyspělou, nedemokratickou až primitivní, právně, mravně, morálně slabou, neschopnou se aktuálním nebezpečím bránit a vystavovat se nebezpečí, že se tyto totalitní praktiky vrátí, byť v jiné formě, ale o nic méně nebezpečné a bytostně ohrožující naši zemi a její budoucnost.

V této souvislosti připomínám mé první trestní oznámení na Mgr. Martu Semelovou ze dne 18.2.2011:

https://www.sinagl.cz/domaci-zpravodajstvi/poslankyne-za-kscm-marta-semelova-dostala-darek-k-1maji-od-pcr.html

 

Děkuji předem za zaslání odpovědi, jak státní zastupitelství vyhodnotilo toto mé trestní oznámení a jaké kroky budou  podniknuty.

Vzhledem k jeho závažnosti dávám současně toto trestní oznámení na vědomí i nejvyššímu státnímu zástupci JUDr. Pavlu Zemanovi a dalším odpovědným osobnostem, organizacím a institucím. Současně s ním seznámím další odpovědné osoby a instituce, jak v České republice, tak i v zahraničí, včetně odpovědných orgánů EU, médií a veřejnosti.

 

V úctě k vysoké a neodejmutelné odpovědnosti státního zastupitelství

 

předseda SODALES SOLONIS o.s.

Jan Šinágl v.r.

9.12.1952

 

Na vědomí:

JUDr. Pavel Zeman - nejvyšší státní zástupce

JUDr. Pavel Rychetský - předseda Ústavního soudu

JUDr. Petr Nečas - předseda vlády

JUDr. Jiří Pospíšil - ministr spravedlnosti

plk. Jan Kubice - ministr vnitra

Petr Lessy – policejní president

Miroslava Němcová - předsedkyně Sněmovny

Milan Štěch - předseda Senátu

Daniel Herman – ředitel ÚSTR

Václav Klaus – prezident republiky

Orgány a instituce Evropské unie

české a zahraniční sdělovací prostředky a široká veřejnost

 

Soudružka poslankyně Marta Semelová uctila památku syfilitika, vraha a zločince Klementa Gottwalda

 

P.S.

Každý, kdo se ztotožňuje s tímto trestním oznámením má možnost se k němu připojit použitím jeho obsahu, či dalším doplněním a uvedením své adresy. Podat jej můžete prostřednictvím internetu, doporučeně prostřednictvím pošty s dodejkou, nebo osobně na kterémkoliv oddělení PČR či státním zastupitelství. Podat ho mohou i držitelé českého občanství žijící v zahraničí, či obyvatelé zemí Evropské unie, tedy i osobně na velvyslanectvích České republiky kdekoliv na světě. Budou-li podána tisíce trestních oznámení, bude pro vyšetřující orgány o to těžší je účelově zamítnout či odložit, podobně jako tomu bylo s předchozími či podobnými. Nezapomeňte uvést, že žádáte o vyrozumění, jak bylo vyhodnoceno a průběžné informace o postupu vyšetřování. Uvítal bych potom konkrétní údaje o tom kdo a kde ho podal a jak bylo trestní oznámení vyhodnoceno. Budu tak moci průběžně návštěvníky tohoto webu informovat o průběhu vyšetřování a jeho konečných výsledcích. Děkuji Vám – i za všechny zemřelé a přeživší oběti tohoto zločinného sytému. J.Š.

 

Ad: trestní oznámení Semelová, aneb „Postiženi a lapeni v sametu“

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

-1 #30 Karel Adler 2012-05-02 12:38
Na pokřik komunistů a na jejich srazy by mělo být nahlíženo stejně, jako kdyby se takhle sešli nacisté. To je sice pravda, ale z důvodu, který mi není zcela jasný, se hodně lidem zdají bolševici bezmála přijatelní, vzdor tomu, že z počtu obětí celosvětově nacisty hladce trumfnou.
Možná je to dáno tím, že tolik nezdůrazňují drobnosti jako Marxův velkoněmecký šovinismus nebo to, že to stejně jako nacismus má své německé kořeny - Lenina do Ruska poslala tajná služba Vilémovského Německa, aby dorozložil už tak drobící se východní frontu. Doplatili na to jak Rusové, tak později sami Němci a v mezičase nezanedbatelně sousedů vzniklého CCCP a konec konců i československýc h legionářů, které chtěl Lenin patrně buďto předat Němcům, nebo zotročit nebo jim vymýt mozek a udělat z nich další bolševiky...
+1 #29 Jan Šinagl 2012-04-30 23:11
Komunisté měli právo beztrestně, masově zavírat, mučit, okrádat a vraždit zcela nevinné, slušné občany!!! Kdo se zkusil jim postavit se zbraní v ruce se měl ptát předem těch co stáli v cestě, zda jsou hodní, slušní, riskovat udání a vlastní smrt?! Vskutku zvrácené komunistické myšlení, argumentace a logika. Kdo podporoval KSČ či byl jejím členem, přísahal straně věrnost na život a na smrt. Svým členstvím její existenci a zločinnost umožňoval a podporoval. Tedy oběti Mašínů jen splnili svoji přísahu. Kdo lituje těch tisíců nevinných obětí před tím, než odbojová skupina bratří Mašínů začala svoji činnost?! Většina národa se třásla strachy z komunistů a každý se zmohl jen na: „Kdy to praskne?“ či „Američané a Západ to určitě takto nenechají“, jenom ne sám se tomuto zlu postavit, ovšem za cenu risika, ztráty majetku i života, tedy boje. Proto má svoboda takovou hodnotu a existuje jen tam, kde jsou jí občané hodni! Kolik z komunistických vrahů, včetně těch v „bílých rukavičkách“ bylo potrestáno?! Byli či jsou z nich ctihodní občané z vysokou penzí či podnikatelé, kteří ke skutečnému podnikání mají hodně daleko, zato ke mnohému, co dělali po celý život, tedy především krádežím a podvádění všeho druhu, hodně blízko. Proto ani dnes většina národa neví a ani nemůže vědět, co skutečná svoboda znamená. Komunisté vyhlásili válku svým vlastním, neozbrojeným, nejlepším občanům, kteří nám dnes chybí. Na území ČSR byly desítky koncentračních táborů, celá země byl jeden velký koncentrák, hlídán pečlivě i za pomoci psů a elektrického proudu na hranicích země. Dnešní stav země je přirozený a logický následek toho, co komunismus zasel do myslí lidí, morálky a duše národa. Komentáře níže to jen potvrzují. To, že se jen vzácně jejich autoři podepisují plným, resp. pravým jménem, patří též k našemu dědictví totalitní diktatury a jejímu masovému „vyrábění“ nesebevědomých, zbabělých „ovčanů“, hrajících si na „hrdiny“ schovaných za anonymitou a kteří jsou o to náchylnější k manipulaci, kterou si ve své hlouposti nemohou nikdy připustit. Chcete-li tzv. „užiteční idioti“, díky jimž se každý druh totality dostane k moci a kterou si s jejich pomocí udržuje. K životu jim postačí jen „sociální jistoty“ a převzetí odpovědnosti za vlastní život státem. Není proto divu, že si se skutečnou svobodou, spojenou především s osobní odpovědností, neví rady a přejí si návrat starých „jistot“. Že to je cesta do opakování stejné katastrofy jim nevadí, hlavně když jim někdo „naplní talíře“. To, že je to na dluh a na účet budoucích generací je při jejich omezeném intelektu nezajímá. J.Š.
+4 #28 Josef 2012-04-30 21:35
Cituji John Chlumsky:
Pane Josef, zapomínáte (a paní Semelová o tom chytře nemluví), že ta situace u nás dnes je především proto, že tátové paní Semelové a děti bývalých STbáků a partajníků (její vrstevníci) v převlečení za politiky a podnikatele tuto situaci vytvořili, protože se zlu dovolilo dýchat. Jak vidět, v kradení a švindlech nad ně není, špína jim nevadí, žijí a bohatnou z toho, mají to v krvi. Jablko daleko od stromu nepadne. Semelová sama vlastně také krade, když si za tyto její primitivní nepravdivé a ůmyslně zavádějící žvásty nechává platit nehoráznou gáži poslankyně. Víte kolik těch bezdomovců by bylo dnes na živu, kdyby Semelová dala její nezasloužený plat na útulek pro bezdomovce? Požádejte jí, ne Šinágla, ten dělá, ona jen žvaní. Myslím ale, že byste se se zlou potázal. Problém s bezdomovci je často i ten, že do útulků sami nechtějí, protože tam je jakýsi denní řád, který oni prostě odmítají acceptovat. No a když takového hocha pak na ulici v noci chytne mráz, kdo může za to, že ho ráno najdou studeného? A vinit system, ať již jakýkoliv, je blbost. Za komunistů by byl v lochu, kde by si jídlo musel oddělat, a kde by sem tam dostal od sadistických STbáků nakládačku jen tak, ze srandy, jak se to v komunistických kriminálech stávalo, viz komunistický bachař Vondra. A tak raději víc myslete a méně pište.

p.Chlumský také jste jeden z těch žvanilů,kteří socialismus neprožili,jděte mezi normální lidi a uslyšíte ty "chvalozpěvy" na dnešní systém.Brzy Vás tyto řeči přejdou,až nebude mít tato vláda kde škrtat, dnes už je slyšet velmi hlasitě zlatí komunisté a bude-li dál tato vláda a jí podobní nadále provádět politiku zbídačování, tak se skutečně ti zlatí komunisté budou muset vrátit.Dvacet let bylo co rozkrádat,už se bude muset začít skutečně pracovat i Vy p.Chlumský.
+3 #27 Josef 2012-04-30 21:17
Cituji Josef:
Ještě dodatek k projevu poslankyně M.Semelové,asi na to zapomněla, ono těch negativních věcí je moc a tak se nedivíim,že zapomněla na 20 bezdomovců umrzlích v letošní zimě(p.Šinágl mohl byste takovým lidem pomoci,když máte peníze na ty Vaše komentáře.

Cituji Prchlík Čestmír:
Soudružka i jiní jí podobní zapomínají, že pokud se hospúodářství mohlo chlubit nějakými úspěchy, a nějaké byly, tak to byl výsledek práce většiny pracovitých nestraníků, kteří museli držet hubu a krok aby neohrozili rodinu - aby dostali děti na školu a podobně! Já sám mám osobní skušenost takovou, že mií šéfovali tupci největšího řádu a deset pokusů se dostat na vysokou školu bylo marných. Přitom jsem dělal práci rovnocenně s vysokoškoláky. A cesty do zahraničí na dovolenou? Jen do NDR nebo Rumunska. A na 100 - 200 metrové fronty před prázdnými krámy na podpultové zboží typu lednička, pračka nebo hovězí si soudružka asi už nepamatuje, že? JIŽ NIKDY!!! Vzpamatujte se! Vždyť nám vládnou dosud - ten bordel, který tady je uměle vyroben, je jejich dílo. Kdo jiný měl po revoluci peníze na podnikání, než komunisti a STB? Já jsem začal jako Baťa se 20000 a tři roky mi to šlo, než si všimli a zničili mne. Vím přesně kdo a jak, ale nemám důkazy. Oni to umí! Revoluce v 89. neměla být "sametová"!!! Tenkrát byli strachy bez sebe a toho se mělo využít. Havel s Klausem to zvorali. (nebo byli jejich agenti).

Že slušní lidé mají takových keců dost,dokázuje dmonstrace 21.4. v Praze.Že za komunistů bylo líp lidem kteří pracovali,neměl i strach o práci.Ti kteří jen rozbijeli republiku a chtěli jí škodit a utekli do zahraničí jako p.Šinágl i dnes umí jen žvanit a hanět.Takovéto chování nemůže mít dlouhého trvání,žvanilov é budou muset začít makat a nebo zase odejít do zemí milovaného kapitaliusmu.
-5 #26 Jiří Kraus 2012-03-18 07:40
Cituji Zdenek Zuna:
Cituji Aleš Krejčí / Brno:
Zařaďte mě k paní Semelové do seznamu!
Zdravím Vás,
osobně sympatizuji s projevem paní Semelové, dokonce některé jeho body považuji za naprosto přesné a a trefné.
Nevidím tedy důvod, proč bych se měl připojit k budování fiktivních dekorací demokracie takovým způsobem, jakým k tomu přistupuje pan Šinágl.
RADĚJI BYCH ŽIL PO ÚNORU V KOTELNĚ, NEŽ TEĎ NA ULICI!
Tímto se také navrhuji do seznamu k paní Semelové, aby na mě také byly podávána trestní oznámení, neboť si také dovoluji ten komfort MYSLET - pochybovat a srovnávat minulý totalitní režim se současným.
Aleš Krejčí, Štýřice 152E, 63900 Brno


Vážený pane Krejčí, když žijete na ulici, kde jste přišel k internetu. Chtěl bych vidět, jak by to s Vámi dopadlo, kdyby jste si takto pustil hubu na špacír v kotelně. Jestliže máte takové názory jako uvedená komančka, tak se nedivím, že jste na ulicí. " V (č)šest (v) prácí.

Pane Krejčí, skromný dotaz. Jste tak retardovaný od přírody nebo jste si jen nevzal léky ? Děkuji.
-3 #25 Zdenek Zuna 2012-03-17 18:30
Cituji Aleš Krejčí / Brno:
Zařaďte mě k paní Semelové do seznamu!
Zdravím Vás,
osobně sympatizuji s projevem paní Semelové, dokonce některé jeho body považuji za naprosto přesné a a trefné.
Nevidím tedy důvod, proč bych se měl připojit k budování fiktivních dekorací demokracie takovým způsobem, jakým k tomu přistupuje pan Šinágl.
RADĚJI BYCH ŽIL PO ÚNORU V KOTELNĚ, NEŽ TEĎ NA ULICI!
Tímto se také navrhuji do seznamu k paní Semelové, aby na mě také byly podávána trestní oznámení, neboť si také dovoluji ten komfort MYSLET - pochybovat a srovnávat minulý totalitní režim se současným.
Aleš Krejčí, Štýřice 152E, 63900 Brno


Vážený pane Krejčí, když žijete na ulici, kde jste přišel k internetu. Chtěl bych vidět, jak by to s Vámi dopadlo, kdyby jste si takto pustil hubu na špacír v kotelně. Jestliže máte takové názory jako uvedená komančka, tak se nedivím, že jste na ulicí. " V (č)šest (v) prácí.
+5 #24 Martin M. 2012-03-12 19:09
Cituji Eva:
Cituji Eva:
[quote name="John Chlumsky"]Co já vím Evo, možná, že ano. Kde a co jsi studovala? V mých vzpomínkách existují dvě spolužačky jménem Eva. Jedna na Národní a Střední škole na Pankráci, druhá na Průmyslovce v Panské 3. Jinak, když mi brali šátek coby pionýrovi ve škole U kostelíčku kvůli udání Líby Brožové na pionýrské schůzi, kam mne tehdy nějakou fintou vylákali, uklouzlo mi, že táta stejně říkal, že bych neměl být pionýrem. Hned druhý den jsem byl na koberečku u soudruha Pazdery (takový mladý komunistický syčák), který se mne sladce vyptával, co že mi to, a proč, táta o tom pionýru říkal. Bylo mi tehdy snad 10 let, ale najednou jsem vycítil, že jde o tátu. No, protože prý se neučím dost dobře a u babičky střílím prakem jsem odpověděl. A bolševikovi sklaplo. Jenže ne každý školák mu z té prašivé lopaty uklouz jako já. Pazdera byl asi o 15 let starší, takže doufám, že si ho dnes již čerti opékají v pekle. Jestli ne, rád bych se s tím zmetkem komunistickým někdy setkal.


Honzo, tady vidíš, jak si to udávání Líba Brožová vzala k srdci - vzor Pavlík Morozov. Co s ní asi dnes je, že?


Co takhle raději navštívit Spoluzaci.cz?
-4 #23 Eva 2012-03-12 09:53
Cituji Eva:
[quote name="John Chlumsky"]Co já vím Evo, možná, že ano. Kde a co jsi studovala? V mých vzpomínkách existují dvě spolužačky jménem Eva. Jedna na Národní a Střední škole na Pankráci, druhá na Průmyslovce v Panské 3. Jinak, když mi brali šátek coby pionýrovi ve škole U kostelíčku kvůli udání Líby Brožové na pionýrské schůzi, kam mne tehdy nějakou fintou vylákali, uklouzlo mi, že táta stejně říkal, že bych neměl být pionýrem. Hned druhý den jsem byl na koberečku u soudruha Pazdery (takový mladý komunistický syčák), který se mne sladce vyptával, co že mi to, a proč, táta o tom pionýru říkal. Bylo mi tehdy snad 10 let, ale najednou jsem vycítil, že jde o tátu. No, protože prý se neučím dost dobře a u babičky střílím prakem jsem odpověděl. A bolševikovi sklaplo. Jenže ne každý školák mu z té prašivé lopaty uklouz jako já. Pazdera byl asi o 15 let starší, takže doufám, že si ho dnes již čerti opékají v pekle. Jestli ne, rád bych se s tím zmetkem komunistickým někdy setkal.


Honzo, tady vidíš, jak si to udávání Líba Brožová vzala k srdci - vzor Pavlík Morozov. Co s ní asi dnes je, že?
-2 #22 Eva 2012-03-12 09:42
Cituji John Chlumsky:
Co já vím Evo, možná, že ano. Kde a co jsi studovala? V mých vzpomínkách existují dvě spolužačky jménem Eva. Jedna na Národní a Střední škole na Pankráci, druhá na Průmyslovce v Panské 3. Jinak, když mi brali šátek coby pionýrovi ve škole U kostelíčku kvůli udání Líby Brožové na pionýrské schůzi, kam mne tehdy nějakou fintou vylákali, uklouzlo mi, že táta stejně říkal, že bych neměl být pionýrem. Hned druhý den jsem byl na koberečku u soudruha Pazdery (takový mladý komunistický syčák), který se mne sladce vyptával, co že mi to, a proč, táta o tom pionýru říkal. Bylo mi tehdy snad 10 let, ale najednou jsem vycítil, že jde o tátu. No, protože prý se neučím dost dobře a u babičky střílím prakem jsem odpověděl. A bolševikovi sklaplo. Jenže ne každý školák mu z té prašivé lopaty uklouz jako já. Pazdera byl asi o 15 let starší, takže doufám, že si ho dnes již čerti opékají v pekle. Jestli ne, rád bych se s tím zmetkem komunistickým někdy setkal.

Honzo, jj, já jsem ta z průmky v Panské, no to je úsměvné, že se setkáme zde.-:)) Jinak k tomu pionýru. Tam mně naši nedovolili vstoupit, neboť už zde začínali otravovat dětské mozky komunistickou ideologií, podobně jako u Hitlerjugend. Naším vzorem měl být Pavlík Morozov, který udal vlastního otce. To byl pro mne šok, když mi to spolužačka pionýrka vyprávěla, co je učili. Na průmce jsem nechtěla vstoupit ani do ČSM, ale pamatuješ, jak přišel ředitel v 1.r do naší třídy a nikoho se neptal, zda chce dobrovolně vstoupit či ne, jen nás spočítal a bylo hotovo. Neodvážila jsem se opnovat, byla jsem šťastná, že jsem se jako nepionýrka vůbec do školy dostala. Tomuto řediteli to nevyčítám, dostal nás do školy takových jako já více. Zlo přišlo až po něm, když byl vyhozen.
0 #21 John Chlumsky 2012-03-12 02:11
Co já vím Evo, možná, že ano. Kde a co jsi studovala? V mých vzpomínkách existují dvě spolužačky jménem Eva. Jedna na Národní a Střední škole na Pankráci, druhá na Průmyslovce v Panské 3. Jinak, když mi brali šátek coby pionýrovi ve škole U kostelíčku kvůli udání Líby Brožové na pionýrské schůzi, kam mne tehdy nějakou fintou vylákali, uklouzlo mi, že táta stejně říkal, že bych neměl být pionýrem. Hned druhý den jsem byl na koberečku u soudruha Pazdery (takový mladý komunistický syčák), který se mne sladce vyptával, co že mi to, a proč, táta o tom pionýru říkal. Bylo mi tehdy snad 10 let, ale najednou jsem vycítil, že jde o tátu. No, protože prý se neučím dost dobře a u babičky střílím prakem jsem odpověděl. A bolševikovi sklaplo. Jenže ne každý školák mu z té prašivé lopaty uklouz jako já. Pazdera byl asi o 15 let starší, takže doufám, že si ho dnes již čerti opékají v pekle. Jestli ne, rád bych se s tím zmetkem komunistickým někdy setkal.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)