Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Michal_2Stěžejní byla výpověď bratra Heleny Vondráčkové Jiřího Vondráčka, která jen potvrdila to, co je široké veřejnosti dávno známé, nicméně zazněly i další, šokující informace a svědectví

KS Praha 19.3.2012: ČT se dle očekávání nedostavila, zato dala prostor Martinu Michalovi v hlavních večerních zprávách, kde si zdarma udělal reklamu na (ne)vyprodané koncerty své manželky Heleny Vondráčkové, přímo v budově Ústavního soudu ČR…?! Agentura MM žaluje K213, konkrétně Ing. Jiřího Fialu a Ing. Jiřího Štefka za pomluvu a finanční náhradu 2.000.000,-Kč. Je smutné, že se k soudním jednáním nedostavují ani Martin Michal, ani Helena Vondráčková, ani Michaela Kocourková a nechávají svoji obhájkyni, dlouholetou přítelkyni a čerstvou maminku Mgr. Janu Gavlasovou u soudu osamocenou, stejně tak jako u přestupkových řízení…

 

Před soudcem JUDr. Vojtěchem Ceplem ml., vypovídali jako svědci Václav Neckář, Jiří Vondráček a Jiří Komárek. Svědectví Václava Neckáře bylo velmi lidské, zejména nádherná scéna, kdy za Václava Neckáře předem zodpověděl otázku Ing. Jiřího Fialy a nadiktoval do protokolu, sám soudce. Václav Neckář se jen udiveně, s neopakovatelným úsměvem otočil k veřejnosti, která jeho úsměv s porozuměním sdílela. Jistě by řekl to samé. Ať už se jednalo u soudce Cepla o vědomý záměr či podvědomou, vstřícnou reakci a pomoc, jeho jednání veřejnost ocenila. Výpověď Jiřího Komárka byla krátká a více méně úsměvná, kdy připomněl své setkání s Helenou Vondráčkovou ve svých 10 letech na pionýrském táboře a jak přišel o kapesní nůž.

Stěžejní byla výpověď bratra Heleny Vondráčkové Jiřího Vondráčka, která jen potvrdila to, co je široké veřejnosti dávno známé, nicméně zazněly i další, šokující informace a svědectví:

Například o tom, jak Martin Michal slíbil 15.000.000,-Kč Martinu Dejdarovi (které ovšem neměl), na natočení filmu PANSTVÍ a uvedl ho tak do velých dluhů, nebo jeho svědectví o tom, jak přišel do manželství s jeho sestrou Martin Michal, dle vlastního svědectví, kdy nic neměl „s jednou taškou a kartáčkem na zuby.“ Likvidace stavební firmy BEST po stavebních pracích na rodinném domku v Řitce byla pro mne další, novou, šokující informací.

Výpověď Václava Neckáře

Výpověď Jiřího Vondráčka

Výpověď Jiřího Komárka

FOTOGALERIE

Zdá se, že i druhé manželství Heleny Vondráčkové se blíží ke svému konci, kdy reaguje a chová se stejně, jako před rozpadem svého prvního manželství s Hellmutem Schickelem, jak připomněl Jiří Vondráček. Obě ženy, Mgr. Janu Gavlasovou a Helenu Vondráčkovou, lze vnímat jako další z četných oběti Martina Michala, které má zřejmě stále pod svým velkým vlivem. Obhájkyně byla viditelně překvapena informacemi a svědectvím Jiřího Vondráčka! V podstatě nám obou žen musí být jen líto, byť jsou dospělé. Jsou zatím plně v moci a pod vlivem tohoto zřejmého hochštaplera, podvodníka a manipulátora. Účinné vzdorovat a bránit se takto všehoschopnému člověku, nedokázal dosud zatím žádný muž, natož dvě ženy. Ing. Jiří Fiala je prvním o kterém vím.

Zlí jazykové dokonce tvrdí, že neuvěřitelné množství žalob má jen jediný důvod, „vytunelovat“ majetek Heleny Vondráčkové, platbami advokátce, kdy má Martin Michal důvod k mnoha „právnickým poradám“. Měly mít za následek i právě narozeného potomka…?! Nechce se mi tomu věřit, ale Martin Michal by byl nepochybně schopen i takovéto nemravnosti…?!

U Ústavního soudu ČR, uspěl včera Martin Michal se svoji stížností ve věci soudního sporu s herečkou Kateřinou Brožovou, kdy její kvality s kvalitou její manželky vyjádřil srovnáním „trabanta a mercedesu“. Neopomněl ovšem rafinovaně v ČT naznačit, aby si lidé pospíšili sehnat lístky na koncerty jeho ženy?! No nevím, ale o vyprodaných koncertech Heleny Vondráčkové jsem nic neslyšel, zato o poloprázdných sálech, odřeknutých koncertech na poslední chvíli, stále častěji…?

Připomínám znalecký posudek Jiřího Křišťana z 11.6.1997 a výpis z katastru nemovitostí Roztoky u Prahy ze dne 21.1.2012. Klade se nutně otázka, kdo kryl či stále kryje Martina Michala při takovémto masivním porušování zákona a dobrých mravů…?!

Vondráčková se vdala na Karlštejně

...      Podnikáním Martina Michala se zabývala také policie. Stíhala jej pro podezření z podvodů v celkové výši čtvrt miliardy korun. K tomu se přidalo podezření z podvodu, padělání a pozměňování veřejné listiny, poškozování věřitele a porušování povinností při správě cizího majetku. Podle vyšetřovatelů si Michal sjednal úvěr na sto milionů korun, za který ručil jedním z letadel typu Boeing. Ten však měla jeho firma pouze v pronájmu. Dokumentaci k letadlu podle obvinění padělal. Tímto jednáním prý poškodil především Českou spořitelnu, která si dokumentaci k letadlu neověřila. Stamilionové úvěry měl vylákat i od ostatních bankovních domů a často za ně ručil neexistujícím majetkem. Sám Michal tvrdil, že je nevinný a za svým trestním stíháním viděl komplot konkurence...

… Z čeho pramení jejich nedůvěra k Martinu Michalovi? Bývalý majitel zrušené společnosti Air Terrex a akcionář firmy Terrex Group, který v minulosti vlastnil fotbalové kluby v Xaverově a v Kladně, byl stíhán v souvislosti s podezřením z rozsáhlých podvodů za čtvrt miliardy korun.

Podle policie měl vylákat z několika bank obrovské úvěry, za něž údajně ručil neexistujícím majetkem. V letech 1996 až 1997 strávil sedmnáct měsíců ve vyšetřovací vazbě. …

Zdroj: http://revue.idnes.cz/vondrackova-se-vdala-na-karlstejne-dt1-/lidicky.aspx?c=A030221_154801_lidicky_jup

Přestupková jednání v Hořovicích, ve věci žalob Agentury MM na moji osobu - §49 1.a, zákona 200/1990 sb. (jinému ublíží na cti tím, že ho urazí nebo vydá v posměch), neberou konce. Další pozvánku jsem obdržel na 26.3.2012. No nevím, zda zveřejňování pravdy lze nazvat „nactiutrháním“, kdy „pověst“ už dosáhla takového stupně, že další „nactiutrhání“ je prakticky vyloučeno…? Pomalu budu muset požadovat náhradu cestovného o ztrátě času nemluvě!

Další soudní jednání nařídil soudce JUDr. Vojtěch Cepl ml. na 14.5.2012 od 14:30 hodin, kdy avizoval možné vynesení rozsudku. Můj soud ve stejné věci začne u stejného soudce dne 21.5.2012 od 10:00 hodin, jen s tím rozdílem, že Ing. Fialu žaluje Agentura MM na 2.000.000,-Kč, mne na 4.000.000,-Kč.

KS Ostrava osvobodil manažery zkrachovalé banky, kde zmizely stovky milionů korun – jednalo se o „pouhé“ manažerské selhání!!! Kde zůstala odpovědnost!!! Hlavně, že povedení „manažeři“ neselhali při svém vlastním obohacování. Povinnost nahradit škodu, zabavení osobního majetku a mnohaleté vězení v podobných případech těmto a jiným gaunerům, v České republice, nehrozí. Hlavně, že se zavírají bezdůvodně nevinní a země  potřebuje dalších 800 soudců!!! Budeme tak zřejmě už brzy zemí s nejvyšším počtem soudců na obyvatele na zeměkouli! Ani 10.000 jich nepomůže, nezačnou-li soudy trestat skutečné pachatele miliardových krádeží a podvodů!

Odbory chystají další demonstrace proti sociálním reformám? A protestovaly za jedině podstatné a problém skutečně řešící, tzn. za účinné a efektivní řešení korupce, je kupodivu nenapadne. To jediné má smysl, má-li se nalézt potřebné množství financí pro sociální účely!

 

Jan Šinágl, 20.3.2012

 

Ze stránek www.k213.cz

Odročena i Vondráčková - Výpověď Václava Neckáře byla velmi opatrná, byla na něm vidět i nedávná mrtvice, řeč mu činila viditelné potíže. Zato výpověď Jiřího Vondráčka byla velmi obsažná, zajímavá a v mnohém a pro mnohé velmi překvapující. Odhalil skutečnou tvář Martina Michala jakožto podvodníka velkého formátu, žijícího dvojí život a hrajícího si na něco, čím nikdy nebyl a nebude - právníka a úspěšného byznysmena. Pan Vondráček naopak jmenoval několik firem, kteréna spolupráci s p. MIchalem doplatily tak, že přímo zkrachovaly - s tím, že se stále hlásí další a další. Zajímavé byly i informace o tom, jak Heleně Vondráčkové kupoval kytice z platební karty své novomanželky, Dany Michalové, se kteoru byl ženatý teprve tři měsíce a které v SMSkách sděloval, jak za její peníze kupuje Vondráčkové kytky, což jim oběma umožní vstup do velkého světa - a budou se mít dobře. Své bývalé manželce údajně v den svatby s Helenou zaslala SMS v tom smyslu, že na jejich (dřívějších) sexuálních kontaktech se samozřejmě nic nemění, apod. Ženatý byl údajně 5x. Hochštapler a podvodník - tak se jeví svým obchodním partnerům - samozřejmě bývalým - i svým četným známým. http://www.k213.cz/Odrocena-i-Vondrackova

 

Blázna odročen na středu - Ostrým startem začalo dnešní soudní přelíčení u soudce bLázny na Míčánkách ve věci údajného napadení justiční stráže ze strany předsedy K 213 - a jak ostře začalo, tak i stejně ostře pokračovalo. Pan Fiala se dostavil v bílém, lékařském oblečení, bílé pláště si vzali i někteří návštěvníci z řad veřejnosti a symbolicky představovali odchytový tým, který má bLáznu odchytit a dopravit, kam jedině patří - t.j. do Bohnic. … http://www.k213.cz/Blazna-odrocen-na-stredu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)