Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

CM_ukazatel_130711Ing. Petr Čech: „Jinde teroristy likvidují. U nás si je platíme z našich daní. Švejka a Kocourkov jsme překonali.“

… Bude zajímavé, až soud bude řešit všechny ničemnosti a opakované lži lidem do novin a nadřízeným orgánům. Hůlu označilo vedení Ministerstva zemědělství v písemnémCM_odmena_130711 dokumentu za teroristu. V kolika demokratických zemích mají vedoucího státního zaměstnance teroristu? A co na to Vaše strana ODS, kde máte důležitou funkci? Na straně jedné mrzačíte jedinečnou kulturní památku našeho národu, Elektroskanzen, pro nicotné a neopodstatněné důvody. Na straně druhé povolujete v CHKO megastavby a pod Vaším dozorem se v nejstřeženějším pásmu CHKO natáčejí filmy, budují dřevěné hrady, které se po filmování zapálí a vše potom válcují buldozery. Nedivím se občanům, že vidí Vaše činy jako neslučitelné s demokracií. …

Čech zvyšuje odměnu 100.000,-Kč oznámenou 23.3.2012 v Deníku o 50.000,-Kč za odstranění vedoucího SCHKO Hůly z jeho funkce.

(Reakce Ing. Petra Čecha na článek v Rakovniském Deníku. J.Š.)

CM_dopis_130711Veškeré klamání, lhaní a udělování pokut zločinného spolčení SCHKO (Hůla), ŽP MěÚ Rakovník (Škoudlínová), a ČIŽP (Trávníček), skončilo po potvrzení jejich podrazů květnem 2010 rozhodnutím nadřízeného Ministerstva ŽP. Stejně jako podraz a lhaní Škoudlínové a Hůly, kterým se opětovně prolhali na Krajský úřad a na Ministerstvo ŽP. To vydalo nejdříve dopis citovaný starostou Nejdlem v Deníku 23.3.2012. Škoudlínová v euforii po tomto dopisu nečekala na moje odvolání a odebrala nezákonně spisový materiál Stavebnímu odboru k dalším šikanám. Její radost přešla po mém odvolání, kdy Ministerstvo ŽP změnilo svoje rozhodnutí v můj prospěch a Škoudlínová musela spisový materiál vrátit. Nechtěl by starosta Rakovníku Nejdl raději sdělovat lidem pravdu a nedělat ODS ostudu? Aby toho nebylo málo, zaslal nadřízený Krajský úřad Škoudlínové dopis, že překročila absolutně všechny pravomoci v řízení proti mé osobě a to bez možnosti odvolání! Nyní budete Hůlo a Nejdle krmit občany opět stejným lhaním, které Vám opakovaně všechny nadřízené orgány zamítly?

V deníku z 23.3.2012 lžete Hůlo o různých nájemcích ostrova po povodni. Byl jen jeden jediný a to House Society. Nelžete o jejich nešetrném zacházení s přírodou. Naopak oni vyčistili zde přírodu po povodni. Na rozdíl od Vás. Z hrůzy z Vašeho lhaní a jednání vypovědělo House Society smlouvu se mnou v době, kdy došlo k vydání usnesení ČIŽP, že ostrov není v CHKO a to bez možnosti odvolání. Na zásah Ombudsmana vydal ministr ŽP závazné rozhodnutí, že ostrov bude opět začleněn do CHKO teprve v zákonu o zřízení NP Křivoklátsko. Rychle jste udělali úhybný manévr. Ten jste si nechali potvrdit stavebním odborem (paní Marie Kynclová). Že totiž přerušujete veškeré jednání do doby schválení územního plánu obce Hřebečníky v souladu se stavebním úřadem. To trvalo několik roků. Po jeho schválení jsem ihned  písemně přesně dle litery zákona zažádal stavební odbor o vyřešení staveb na ostrově.

Bude zajímavé, až soud bude řešit všechny ničemnosti a opakované lži lidem do novin a nadřízeným orgánům. Hůlu označilo vedení Ministerstva zemědělství v písemném dokumentu za teroristu. V kolika demokratických zemích mají vedoucího státního zaměstnance teroristu? A co na to Vaše strana ODS, kde máte důležitou funkci?

Na straně jedné mrzačíte jedinečnou kulturní památku našeho národu, Elektroskanzen, pro nicotné a neopodstatněné důvody. Na straně druhé povolujete v CHKO megastavby a pod Vaším dozorem se v nejstřeženějším pásmu CHKO natáčejí filmy, budují dřevěné hrady, které se po filmování zapálí a vše potom válcují buldozery. Nedivím se občanům, že vidí Vaše činy jako neslučitelné s demokracií.

 

Ing. Petr Čech - Elektroskanzen, 23.3.2012

Rakovnický Deník 23.3.2012: Mlynář Petr Čech vypsal stotisícovou odměnu

 

Čechův Mlýn: www.mlynamveslovice.ic.cz

Fotogalerie z mé návštěvy Čechova Mlýna dne 13.7.2011

 

CM_Emil_Kolben_130711Znám pana Petra Čecha už roky osobně, skvělý člověk, odborník a skutečný občan! Návštěvu jeho Elektroskanzenu doporučuji turistům i školám (možnost hromadnéhoCM_Paumer_130711 přenocování) – kousek od obce Šlovice, nádherně položen u Berounky. Jeho vyprávění o našich skvělých předcích a co vše dokázali, naplní každého českého návštěvníka hrdostí. Velká škoda, že tito úžasní lidé a odborníci nemohli ve své práci po II.světové válce v Československu pokračovat a byli nuceni své schopnosti uplatňovat v zahraničí. Podobně jako vyhnaní Sudetští Němci, kteří tvořili nejvíce průmyslovou část Rakousko-Uherska a kteří významně pomohli vybudovat nejen Československo, ale i dnes ekonomicky nejsilnější zemi SRN Bavorsko, kam se většina z nich uchýlila. Stále nám nechce docházet o jaké hospodářské, kulturní a mravní hodnoty jsme jejich protiprávním vyhnáním přišli…

Mimochodem do Čechova Mlýna jezdil rád i Milan Paumer, člen odbojové skupiny bratří Mašínů – na fotografii můžete vidět i jeho postel, kde přespával. Poblíž Čechova Mlýna má chatu i Jan Vyčítal. Neskutečně kouzelné místo. Nikdy nezapomenu na jedno loučení s létem na Čechově Mlýně, kde se setkali skvělí lidé ve Šlovicích, hrál nám Jan Vyčítal s přáteli a kdy jsme skončili až k ránu za rozbřesku v Čechově Mlýnu u Berounky. Ota Pavel tam byl určitě s námi…

 

Jan Šinágl, 24.3.2012

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)