Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

ANO SD 3 031013Úspěšný čtvrteční mítink u Anděla na Smíchově - Tisková konference ve Slovanském domě -ANO SD 5 031013 Skvělý večer v přeplněném Slovanském domě – Vyvedení Víta Jedličky, „analytika“ Colosseum a preferovaného „experta“ ČT pro hodnocení světové ekonomiky…?!

Mítink Hnutí ANO 2011 u Anděla natáčela TV PRIMA, tak snad bylo něco vysíláno? Nestihl jsem začátek projevu Andreje Babiše, ale i tak stojí jeho dokončení za poslech. Nádherným zážitkem pro přítomné byl muž křičící z jedoucí tramvaje „Estébák Babiš!“, kdy mu bylo Babišem odpovězeno s nepopsatelným šarmem, nadhledem a úsměvem klidným „Nazdar“, zamáváním na cestu k velkému pobavení přítomné veřejnosti.

ANO TK SD panel 031013Začátek TK ve Slovanském domě mi utekl o pár minut. Nabízím podstatnou část. Přišlo pár novinářů aANO TK SD media 031013 fotografů, některých neskutečně hloupých dotazů, samozřejmě bez účasti ČT 24, která jinak vysílá TK bývalých vládních stran o ničem vždy v přímém přenosu?! Tato veřejná služba politikům, která už jim nepomáhá, ale naopak škodí jim stále více. Jaksi jim to ne a ne dojít v jejich zoufalém a už ztraceném boji o voliče, kteří už jejich slibů a příživnictví mají „plné zuby“. Můj dotaz si můžete poslechnout od 20:58 minuty. Pokud v tak závažné věci přišlo tak málo zástupců médií, navíc v takové ubohé kvalitě, tak to jasně vypovídá o úrovni médií, resp. jejich (ne)závislosti a komu především slouží!

ANO SD OS VC  031013Večerní mítink v přeplněném Slovanském domě byl opět vynikající. Vyslaní provokatéři jiných stran svojiANO SD 4 paneliste 031013 hloupostí a nedemokratickým vystupováním jen ukázali, že neví co je to skutečná demokratická diskuse. To jim názorně ukázalo Hnutí ANO 2011, resp. panelisté, zejména Andrej Babiš a Pavel Telička. Bylo to jako střet dvou světů – provinciálnost Východu versus rozhled a kultivovanost Západu. Publikum bylo vyspělé a pochopilo o co zde jde. Velkým potleskem byli přivítáni hosté Věra Čáslavská, Olga Sommerová, Jiří Holeček, Roman Šebrle a Ondra Synek. Opět za vše hovoří zvukový záznam celého večera. Doporučuji vystoupení Andreje Babiše pro ty kdo nemají dost času: 17:49 min, 1:1:30 hod., 1:23:00, 1:38:00, 1:56:30 s dotazem mladé studentky médií.

ANO SD Jedlička 031013Skandální vystoupení „analytika“ Colosseum a „experta“ ČT Víta Jedličky, pro „hodnocení trendů světovéANO Andel 031013 ekonomiky“ začíná od 35:38 minuty. Potom si sami odpovězte otázku kdo se choval jako demokrat a kdo ne?! Choval se jako smyslu zbavený až ho musela násilím odvést ochranka, hrozilo, že „demokraticky“ vyleze na podium, aby si fyzicky vymohl odpověď, kterou dostal, ale nechtěl pochopit. Mimochodem jsem ochranku na jeho všehoschopnost stačil včas upozornit. Jeho „útok“ na podium a křik bez mikrofonu mi dal za pravdu. Svůj dotaz mohl přednést bez přerušení. Zato tento „demokrat“ neustále skákal do řeči jak Andreji Babišovi, tak Pavlu Teličkovi. Ochranka byla velmi profesionální a „expert“ ČT mimo dosah veřejnosti se velmi rychle zklidnil. Byl velmi poslušný – udělal jen dobře, v zájmu zachování svého zdraví.

I otázku co je to za „novináře“, kteří píší takové donebevolající lži – viz dva odkazy níže, podobně jako REFLEX a TÝDEN o Andreji Babišovi? Pokud byli na TK a v sále, je to o to horší. Na každý pád to vypovídá o stále větším strachu z Babiše, resp. z toho, co dokázal dát do pohybu! Teď jsou na řadě občané, aby se tento positivní pohyb k začátku potřebných změn, nezastavil! Nedělám si žádné iluse, že Hnutí ANO 2011 je infiltrováno nekvalitními lidmi. Chyběl mu čas na vylepšení kontrolních mechanismů o který je připravily předčasné volby. O to více bude nyní důležité, aby se slušní občané nenechali ničím negativním odradit a svoji občanskou aktivitou pomohli udržet Hnutí ANO 2011 na cestě k začátku potřebných změn!

Svobodní zuří – jejich lídra vyvedli ze shromáždění ANO!

Babiš a Telička: ANO, buď nám lezte do prd*le, nebo běžte do p*če

ZDE si můžete udělat sami dojem, jaký ve skutečnosti je tento „expert“ ČT Vít Jedlička – ukázky z malé části mé korespondence Jedlička Vít analytik Colosseums tímto bezcharakterním vejlupkem. I sám předseda SSO Petr Mach se mi vyhýbá, pokud ho náhodně v Praze potkám. Vnímám tyto lidi jako postupně kmotry veřejnosti předkládané osoby, aby nové tváře i nadále hájily zájmy mocných v pozadích. Znám takových více. Je nebezpečné si na ně zvykat!

Cituji z článku níže: Babiš ho nicméně "odpálkovával", k čemuž se přidal i mimořádně aktivní příznivec ANO z řad publika.“ Hádejte kdo to asi mohl býtJ

Babišův rušný mítink: Brečící vdova, maminka, KSČ a vyvedený divák, jehož jméno známe

ANO SD Jourova Vera 031013Máme hodně pokřivenou páteř. Je čas jí začít rovnat a nepřipustit, aby to pokřivení opět přecházelo na další generace. Ti nejmenší se bránit nemohou a ti mladí, co by se už bránit chtěli, zatím ještě volit nemohou. Věřím,ANO SD 1 031013 že by většina z nich dala hlas Hnutí ANO 2011. ANO pro slušnost, poctivost, morálku a zdravý rozum.

Nepochybuji, kdyby stál v čele Hnutí ANO Karel Schwarzenberg, či Jan Švejnar, že by úspěch byl ještě výraznější. Teorie jsou ale většinou k ničemu. Vždy to bude o konkrétním činu, odvaze a statečnosti každého z nás, o připravenosti k obětem, k odpovědnosti a riziku, které to přináší, tedy i ztrátám. Bohužel český člověk nerad ztrácí, nerad riskuje, chce ANO SD 2 031013mít „jistotu a jistoty“. Proto toho tolik v minulosti ztratil, kvůli „jistotám“, kdy přišel i o ty „jistoty“, které dosud měl.

Motto voleb pregnantně řečeno zní: Chcete než skutečný pořádek s „estébáky“, raději nepořádek s neschopnými, nemehly, zloději a často se skutečnými estébáky? Vyberte si a pak si sami řekněte, kdo je tady hlupák a nemehlo?! Jděme k volbám, nevolme voly, neschopné a nemehla, jinak jsme jimi sami – potom, ale nemáme právo si stěžovat a kritizovat - jen a pouze sami sebe! Svobodu si potom nezasloužíme – jen nový druh otroctví a konečnou bídu!

Volme a jednejme tak, abychom se za své životy nemuseli sami stydět a naši potomci za nás. Každý máme odpovědnost za svůj život a žít každý den tak, abychom se za něj nemuseli stydět. Není lepšího a klidnějšího spánku, než po poctivě odvedené práci.

DOBROU VOLBU!

Jan Šinágl, 4.10.2013

 

P.S.

Hlavně neusnout a nespát při volbách, ať také nenarazíme:-)

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentáře   

0 #6 Honza 2013-10-09 08:29
K vyvedení lídra Svobodných ze shromáždění ANO11 za položenou otázku
volby.svobodni.cz/.../...
0 #5 Regular #3 2013-10-05 01:03
Cituji Regular #2:
Cituji Regular:
Cituji Fakir:
Kolaborant Sinagl! HANBA.
"Mimochodem jsem ochranku na jeho všehoschopnost stačil včas upozornit. Jeho „útok“ na podium a křik bez mikrofonu mi dal za pravdu."

VOLE! ! !

VOLE! ! !

KRAVO!!!
0 #4 Regular #2 2013-10-05 01:01
Cituji Regular:
Cituji Fakir:
Kolaborant Sinagl! HANBA.
"Mimochodem jsem ochranku na jeho všehoschopnost stačil včas upozornit. Jeho „útok“ na podium a křik bez mikrofonu mi dal za pravdu."

VOLE! ! !

VOLE! ! !
0 #3 Regular 2013-10-05 00:51
Cituji Fakir:
Kolaborant Sinagl! HANBA.
"Mimochodem jsem ochranku na jeho všehoschopnost stačil včas upozornit. Jeho „útok“ na podium a křik bez mikrofonu mi dal za pravdu."

VOLE! ! !
+3 #2 Fakir 2013-10-05 00:23
Kolaborant Sinagl! HANBA.
"Mimochodem jsem ochranku na jeho všehoschopnost stačil včas upozornit. Jeho „útok“ na podium a křik bez mikrofonu mi dal za pravdu."
+5 #1 Bývalý vězeň 2013-10-04 20:34
Paní Zdena Mašínová - sestra odbojové skupiny bratří Mašínů se velmi kriticky vyjádřila proti politickému angažování bývalého komunisty a spolupracovníka STB Andreje Babiše.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)