Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...

     
  • 08.04.2024 18:19
    Zdravim, pane Šinágl Ještě si někdo myslí, že ČR je právní ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Babis Hrdlicka 211013První Babišův předvolební „balík” ze slámy zapálen: „Kluci by na to potřebovali pořádný kanystr benzínu. Každopádně první balík hrdinně padl ve volební kampani. Jestli ho zapálili lidi zleva, nebo zprava, je víceméně jedno,“ uvedl Babiš - Politici už kvičí strachem

Kdo nemá co důvěryhodného nabídnout, zbývá mu jen pomlouvání druhých. Tomáš Hrdlička, považovaný zaProstrednik na Hrad 2101013 pražského kmotra, jde příkladem. Pustil se do Andreje Babiše rozesláním varování do všech domácností, kterému uvěří už jen komunisté, neinformovaní a hlupáci. Hnutí ANO 2011 tak může za tuto reklamu a zisk dalších voličů jen poděkovat. Panika kmotrů a končících politiků narůstá každým dnem – i trapnost a marnost jejich snažení. Další vše vypovídající gesto představil David Černýdesetimetrový vztyčený prst směrem na Pražský Hrad je zcela na místě a jasným vzkazem prezidentu Zemanovi. Na TV PRIMA to režisérka Olga Sommerová a David Černý nemohli říci lépe – od 17:15 min.! Níže připomínám video o neskutečném chování a způsobech současného prezidenta České republiky. Je dalším důkazem o jeho nevychovanosti, které nemá s civilizovaným a kultivovaným světem vůbec nic společného.

Ani bývalý důstojník BIS Vladimír Hučín nezahálí a osvědčeným způsobem se zviditelňuje a přidává k pomluvačům Andreje Babiše – a kde jinde než v bulvárních Parlamentních listech, kde lidi jeho typu vždy rádi uvítají. Jako v minulosti, „ví“ samozřejmě o „všem“, má „důkazy“, ale žádný nikdy nepředloží. Chová se stále stejně. Žádný důkaz nemá, u soudu v Bratislavě se jako svědek zcela jistě nenabídne (nemá co nabídnout), stejně jako v kauze Jiřího Wolfa versus Josefa Vondrušky, kdy se nezúčastnil ani jednoho soudního jednání, aby politického vězně Jiřího Wolfa alespoň morálně podpořil. Těžko říci, zda v jeho případě se jedná o oběť, nebo křivý charakter od narození? Také jsem mu dlouhá léta věřil a plně ho podporoval. Nikdy netvrdím co nemohu prokázat. Řadí se tak tímto svým „svědectvím“ ke kmotrům a zkrachovalým politikům, jejichž konec se pomalu blíží a proti nimž po léta vystupoval. Pro pochybovače – v květnu 2011 jsem mu ve vší slušnosti položil 20 otázek. Do dnes na ně neodpověděl a už se nikdy neozval. Jen jeho okolí mne primitivně začalo napadat, pomlouvat a urážet. Zde je zvukový záznam z našeho posledního setkání v Olomouci dne 14.1.2013. Názor si udělejte sami. Zkuste přitom porovnat jeho a moji vykonanou činnost pro veřejnost a tuto zemi, nebudete-li brát v úvahu jen jeho soudy aniž bych zpochybňoval jeho činnost za totality. Jeho webové stránky jsou také dost ubohé – diskuse pro jistotu vyloučena i nemožností přihlášení se – dle zásady kdo chce mít pravdu, nesmí mu do ní nikdo mluvit.

Zvu veřejnost na závěrečné mítinky Hnutí ANO 2011 – dnes a zítra v Praze na Václavském náměstí Na Můstku před Baťou a pozítří na I.P.Pavlova, vždy od 10:00 do 18:00 hodin. Vítězství hnutí je stále reálnější. Panické reakce ohrožených to jen potvrzují – nemají už co nabídnout, jen vlastní neschopnost, bezradnost a hloupost. Nepochybně mají ještě něco zákeřného připraveno. Tím jen pomohou Hnutí ANO 2011.

DOBROU VOLBU

 

Jan Šinágl, 22.10.2013

 

Babišovi někdo zapálil předvolebního „balíka” ze slámy

… Babiš odmítl, že by si hnutí ANO nechalo postavu z balíků slámy zapálit samo, aby na sebe před volbami upozornilo. Podle něj ani není pravděpodobné, že by šlo o uličnictví dětí. „Kluci by na to potřebovali pořádný kanystr benzínu. Každopádně první balík hrdinně padl ve volební kampani. Jestli ho zapálili lidi zleva, nebo zprava, je víceméně jedno,“ uvedl Babiš. …

Politici kvičí strachem

… Paradoxem všeho je skutečnost, že čím rychleji padají preference minulých vládnoucích stran, tím intenzivněji mobilizují současní papaláši svoje aktivity v oblasti cílené negace směřující na osobu Andreje Babiše, a tím ve své podstatě přesvědčují národ, co jsou vlastně zač. Místo toho, aby národu ukázali svoji pozitivní moudrou tvář, zběsile a bezradně útočí falešnými fauly s pocitem správnosti svého konání, neboť to je jejich přirozená parketa, kterou nám dennodenně v parlamentu předváděli. Za pár dnů se pro naši zemi otevře šance na možnou změnu současného neutěšeného stavu, a tu máme v rukou my, občané.

 

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.85 (26 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #5 Jaroslav 2013-10-23 22:06
Zkuste přitom porovnat jeho a moji vykonanou činnost pro veřejnost a tuto zemi... Muzete mi rict, co jste vykonal pane Sinagle? Ja vidim, jen spoustu lzi a prazdnych blabolu. A ze zrovna vy jste se stal fanatickym obdivovatelem pana Babise, mne od jeho volby nakonec ...
-2 #4 Rameš 2013-10-22 15:42
Cituji článek:
Další vše vypovídající gesto představil David Černý...

Ano, bravo, výtvarné dílo na úrovni Kameňáku 4. Oboje si své obdivovatele jistě najde. Ještě by to chtělo zveřejnit "umělcovo" neskutečně sprostou a hulvátskou sms, abychom spravedlivě posoudili, kdo je vlastně větší buran.
0 #3 Vitezslav Haramule 2013-10-22 15:20
Toho blbouna Zemana chvilicku poslouchat tak jeden z toho muze dostat prujem. Kdyz zacne Cochtan z Cechie vypravovat svoje zazitky tak se vsichni lizprdelkove z jeho haremu mohou potrhat smichy.Kdo se bude smat nejvice, tak to muze dotahnout i na ministra vnitrnosti.
+5 #2 Mrzílek 2013-10-22 10:33
"Vtipný" projev pana Zemana o kouření je ukázkou pivní instruktáže páté cenové skupiny jak "vyzrát" na ty co doporučují, že kouření škodí. Zemanovy bonmoty se mění v Zemanovy trapasy.
-6 #1 Deviler 2013-10-22 10:07
No jo štvávé vysílačky nejenom v parlamentních listech, ale i tady:
dennik.tyzden.sk/.../...

A nějakej kmotr Krajňák z politické strany ÚPN vede proti voschodtielstvu pomlouvačnou kampaň.

Doufám, že tento web je archivován pro případné historiky iluzí.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)