Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Nepřátelé PutinaPro pobavení zveřejňuji karikaturu, která běhá s velkým úspěchem po ruském Internetu. Text v azbuce: "Ruce pryč od zachránce Ruska - Putina. Nepřátelé Putina jsou hrozbou mé stability"

Na internetu ani v tištěných novinách ani slovo, přestože jsem všechna hlavní média informoval, včetně veřejnoprávních a bulvárních. Po zadání na google se k přepadu redakce LN a dopisu Putinovi objeví odkazy pouze na můj web?! Právě jsem hovořil s ČRo, ČT a LN a informoval o dosud jediném zdroji informací, ačkoliv by měly vědět z mého denního zpravodajství? Čekal jsem, že LN uveřejní alespoň tiskovou opravu, protože omylem ve včerejším článku Kateřiny Šafaříkové uvedli Ministerstvo školství místo Ministerstva kultury a při tom zmíní proč tak činí? Možná čekají na návrat tajemníka Rady vlády dr. Pospíšila z dovolené, aby získali objektivní vyjádření nezainteresované, leč informované strany. Nebo se jen řídí lidovou moudrostí, že když už člověk šlápne do měkkého, neměl v tom dlouho přešlapovat. Uvidíme nejpozději začátkem příštího týdne.To bude Dr. Pospíšil zpět z dovolené.

V redakci LN je dost redaktorů „ostrého pera“, jen si kladu otázku, zda se někdo z nich dokázal tomuto ruskému buranovi a křupanovi postavit i fyzicky a uvedl tak do souladu „pero i ducha“. Pokud ne, tak tam nebyl žádný chlap, jen tuctoví muži, kterých je kolem nás spousta. Pokud napadal přímo redaktorku Šafaříkovou, tím hůře. Co dělala ochranka, pokud Barabanov řádil jen v recepci, či jak se mohl dostat případně do redakce? To, že stále mlčí všechna „ostrá pera“ LN nevypovídá nic dobrého o odvaze, nezávislosti a charakternosti novinářů, vedení LN, ale i české malosti, strachu a zbabělosti, které se ukáže vždy, když je třeba rázně jednat. Pokud tak čeká celý národ, svůj osud si zaslouží, stejně jako si nezaslouží svobodu!

* * *

Kolaborantský dopis Přátel Ruska v České republice prezidentu Ruské federace

Putinovec Alexandr Barabanov dnes agresivně napadl redakci LN!

Podnět ministru kultury k okamžitému zrušení finanční podpory ruskému časopisu „Artěk“.

* * *

Soud propustil exsenátora Nováka. Musí vrátit čtyřicet milionů – obávám se, že Novák bude dříve na svobodě než 40 ukradených milionů ve státní, či jiné kase a nikdo to už řešit nebude! Jak beztrestné je být korupčním politikem v České republice. Čím větší krádež, tím větší jistota beztrestnosti. Kdo by nešel za tolik milionů na 16 měsíců do vězení, že! Ústecká soudní mafie ukazuje veřejně svoji nezměněnou tvář.

Předseda Ústavního soudu Rychecký v zájmu urychlení své práce požaduje modrý majáček?! Co takhle, kdyby používal vlak? Bylo by to rychlejší, levnější, bezpečnější a mohl v klidu i lépe pracovat. Rychlost práce Ústavního soudu „majáčkové“ auto jistě ani v nejmenším neovlivní. Jak nepřímo píše Martin Zvěřina v dnešních LN, je nám zde opět předkládána ukázka arogantního papalášství, smutné, že právě samotným předsedou Ústavního soudu ČR, bývalým členem KSČ, jehož tatínek se v 50.letech zrovna moc nevyznamenal a jehož výchova na synkovi zanechává dodnes viditelné stopy…

Na okraj: české filmy a pořady se na Slovensku nedabují a mají vysokou návštěvnost či sledovanost. Slovenské v ČR se dabují a právě proto jejich návštěvnost a sledovanost upadá. Kdo je zde tak hloupým a nekultirním? Slováci to určitě nejsou!

Pro ty, kdo mají problémy s mými mailingy v CZ+E+D často v černé barvě a bez titulky, upozorňuji, že stačí na upozornění zcela nahoře: Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči, nakliknout „prohlédněte si je v prohlížeči“ a objeví se vám tak jak mají. Bohužel můj webmaster, který mne spravuje stránky sponzorsky je velmi časově vytížen. Nemůže se nyní mému webu věnovat jak by chtěl. Omlouvám se za způsobené potíže. Vydržte a zachovejte mi i nadále přízeň. Děkuji vám!

 

Jan Šinágl, 24.9.2014

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (12 Votes)
Share

Komentáře   

-2 #3 Jan Kubát 2014-09-25 14:41
Smekám před těmito lidmi, na to bych neměl koukněte na tento odkaz www.facebook.com/.../
+1 #2 Jirka 2014-09-25 04:49
To má pan Haramule pravdu. Zbabělost všech přítomných a nikdo toho bolševika Barabanova nevyrazil. Možná už se s ním počítá do nejvyšší funkce protektora protektorátu ČR.
-2 #1 Vitezslav Haramule 2014-09-24 16:16
Lech Wallesa prohlasil:Vypuj cme si jaderne zbrane.Putin nas nezastrasit-SPR AVNE!! Rusko je smrtelny nepritel cele Evropy a proto je nutne si to uvedomit.Pokava d si rusak primitiv dovoli vlitnout do redakce LN a chovat se tam jako Putinuv rudogvardejec bez jake koliv snahy pritomnych ho chytit za tu jeho zasranou dupu a vyhodit ho, tak je to v prcicich. Ceska priposranost se hvezd dotyka.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)