Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...

     
  • 08.04.2024 18:19
    Zdravim, pane Šinágl Ještě si někdo myslí, že ČR je právní ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Dablice jama c.16 po vyzvednuti ostatku… Zadejte si do google informace o obou TK a exhumaci Josefa Toufara, které mají, s hlediska vyrovnání se seDablice dochovane cislo sousedni rakve zločiny komunismu, nesmírný význam pro naši zemi a její historickou paměť. Mám pocit, že někdy až moc supluji veřejnoprávní média, byla sice na místě, ale práci odvedla na „vyhazov“. Škoda, že nemohu poslat účet k proplacení mé práce veřejnoprávní ČT! …

Shlédněte prosím video z Ďáblického hřbitova, poté TK SBPV (Svaz bývalých poltických vězňů) a následně TK Magistrátu ve dvou částech (bohužel mi zavolalo skryté číslo na mobil, nahrávání se přerušilo). Porovnejte potom argumentačně obě TK. Zejména jak s oběťmi komunismu zacházejí Poláci a jak barbarsky s nimi dokážeme zacházíme my. Byl flagrantně porušen i zákon o státní památkové péči. Odhady počtu obětí na Ďáblickém hřbitově se různí od několika stovek do několika tisíců! Tělesné ostatky kněze Toufara mohli být pomíchány i s tělesnými ostatky gen. Heliodora Píky – možná jemu patřil níže vyfotografovaný drén?! Je velmi pravděpodobné, že na Ďáblickém hřbitově jsou i tělesné ostatky Gabčíka, Kubiše, Slánského a K.H.Franka?! Zatímco na TK SBPV mohl přijít kdokoliv bez ohlášení, na TK Magistrátu pouze zástupci médií, kdy byla jejich účast navíc cenzurována zamítnutím akreditace (minimálně mne, kdy jsem pouze opakovaně volal na informační oddělení, kdy se bude neustále odkládaná TK konat). Mé účasti nedokázali zabránit ani zaměstnanci MHMP, ani Městská policie, ani jedinec v civilu, který se odmítl představit. Vše natáčela TV, ale nemyslím si, že bylo odvysíláno – tak snad zase jednou po letech z archivů?! Seděl jsem v první řadě. Spolu s historikem Petrem Blažkem a dokumentaristou Martinem Vadasem, jsme jako jediní kladli otázky, které ze strany veřejnoprávních médií zaznít měly a nezazněly. Zprvu jsem byl poněkud zaskočen, kdy veřejnoprávní média mlčela, ale ve druhém vstupu jsem už kladl konkrétní otázky. Žádné důležité fotografie či video ukázány nebyly – až na pár mnoho nevypovídajících fotografii, včetně jedné na údajnou rakev s červenou číslicí? Zvláštní, jak i po tolika letech barva zůstala v hlíně takřka beze změny?! Zřejmě už tehdy uměli komunisté vyrábět dokonalou „rudou barvu na věky“? Veřejnoprávní média mlčí, resp. neobjektivním zpravodajstvím opět „vymývají mozky“ veřejnosti – mlčením, nebo krátkým, jednostranným zpravodajstvím. Po příchodu domů jsem měl v poštovní schránce dopis od končícího primátora hl. m. Prahy Tomáše Hudečka. Přikládám odkaz na TZ Magistrátu ze dne 20.11.2014 a čtyři fotografie z CD, které bylo nabízeno při TK.

Praha-Ďáblice, dětský hřbitov 20.11.2014 - 9:30 hod.

TK SBPV, hotel Anděl, Praha-Smíchov, 20.11.2014 – 11:00 hod.

TK Praha-Magistrát, 20.11.2014 – 13:00 hod. I.část

TK Praha-Magistrát, 20.11.2014 – 13:00 hod. II.část

Dablice Toufar dren bez telaMnozí strůjci a pachatelé těchto zločinů proti lidskosti dost možná stále žijí mezi námi nepotrestáni! ZločinyDablice-jama-drevo komunismu stejně jako nacismu, jsou nepromlčitelné. Nechť je nám tento Dětský hřbitov trvalým mementem v době, kdy při 25.výročí „pádu“ komunismu, se naše země díky nezodpovědným a neschopným politikům opět nebezpečně nakloňuje k Východu!

Zadejte si do google informace o obou TK a exhumaci Josefa Toufara, které mají, s hlediska vyrovnání se se zločiny komunismu, nesmírný význam pro naši zemi a její historickou paměť. Mám pocit, že někdy až moc supluji veřejnoprávní média, byla sice na místě, ale práci odvedla na „vyhazov“. Škoda, že nemohu poslat účet k proplacení mé práce veřejnoprávní ČT!

 

Jan Šinágl, 22.11.2014

* * *

Nejste na seznamu, vypadněte!

… Leč, ouha. Když se někdo dostavil na zmíněnou tiskovku, nebyl do sálu vpuštěn. Za asistence Městské policie, které střežila vchod spolu se zaměstnanci PR odboru, byl na tiskovku vpuštěn pouze ten, kdo byl na „seznamu“.

Nejste na seznamu, vypadněte, zněl vzkaz stále ještě úřadujícího primátora Hudečka novinářům a veřejnosti. Informace Rada hodlá poskytnout jen vyvoleným. A tak na tiskovou konferenci nebyli vpuštěni jak někteří novináři, tak i noví zastupitelé. Ani zástupci SBPV, ani zástupci zahraničních organizací. O veřejnosti ani nemluvě.  

Staré „zlaté“ komunistické praktiky seznamů pohodlných a nepohodlných jsme vyhodili dveřmi, a vracejí se nám oknem. Je sice hezké, že Miroslav Kalousek ve Sněmovně hřímá proti estébákům ve vládě a v Parlamentu, ale přitom si komunální Topkaři jejich praktiky rychle osvojují.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)
Share

Komentáře   

+2 #1 Josef.K. 2014-11-22 15:19
Český rozhlas oslavuje 25.výročí 17.listopadu tím že obsazuje největší ESTÉBÁKY do pořadu 20 minut rádiožurnálu-Zi fčák a Lorenc
OSTUDA A HULVÁTSTVÍ nebo ÚMYSLNÁ PROVOKACE A ZÁMĚR?
ODPORNÉ!!!!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)