Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Foltyn KarelDemoralizace mnohých lékařů a jejich ministrů, aneb o morálce ve zdravotnictví! - Zmizel jsem z živého vysílání ČT jako za totality - Zdravotnictví nemá peníze…?! - Že by korupci konečně odzvonilo?

Pamatujete si ještě dění kolem zkoušení devitalizace v roce 2000 a 2001? Zkoušky se tehdy dělaly i v Brně. Informace podával primář MUDr. Jiří Žaloudík. Je dosud senátorem. Později kritizoval průběh zkoušek a uváděl, někdy ve dnech zákazu devitalizace ministrem, že řada pacientů dosud žije a došlo i k nějakému uzdravení. Považoval to za zázrak, protože zadání zkoušek bylo sestaveno tak, aby pacienti všichni rychle zemřeli. MUDr. Karel Fortýn, CSc. (17. 4. 1930 - 4. 1. 2001), objevitel metody devitalizace nádorů, vyhlásil dávno před zkouškami, (po roce 1957) podmínky pro devitalizaci: pacient nesměl být po chemoterapii, jež zničí imunitní systém, (ten musí zlikvidovat sepsi rozpadajícího se nádoru). Pro zkoušky vyhlásil ministr zásadu, že vybraní pacienti musí být po neúspěšné chemoterapii. Čili zneužití pravomoci veřejného činitele, naschvál a podlost. Dále, že musí být ve stavu, kdy jim hrozit úmrtí během několika dní. Tato podmínka byla v souladu se zkušeností MUDr. Fortýna; jemu se takové operace všechny podařily. Další podmínka Dr. Fortýna byla, aby se operoval hlavní nádor, a v žádném případě ne metastáza. Ministr ovšem bohorovně pokračoval v podrazu a dal podmínku neopodvazovat hlavní nádor, ale metastázu. Další zločinný podraz. Ukázalo se, že i devitalizace mezastázy je účinná a vede k uzdravení.

V době, kdy ministr zkoušky předčasně zastavil, vydal pan primář Žaloudík zprávu, že se někteří pacienti uzdravili: "Devitalizace nepomohla všem". Pokud vím, zpráva o výsledku zkoušek nebyla ministerstvem dosud zveřejněna?! Snad se pan ministr zalekl toho ohlášeného uzdravení a s další zkoušení zastaví, aby se podobné zprávy už nemohly objevovat.

Devitalizace se v utajení stále provádí. Kvůli tomuto utajení musejí být operace drahé (soukromý operační sál, asistenti, atd.) Kdyby se některá operace nepovedla, nechtěl bych vidět ten humbuk proti devitalizaci ze strany ministerstva. Jak víme, nemocnice se nechtějí vzdát použití chemoterapie a ozařování, za což jim do výkonů naskakují milionové částky. Je až k pláči a k nekonečnému rozhořčení toto odmítání devitalizace, což je v důsledku de facto zabíjení lidí!

Není vyhlášením ministra Holcáta asi před dvěma lety, že pacient má právo v případě ohrožení života na zákrok i dosud nepovolenou metodou, vlastně legalizována i devitalizace?

Z rozhlasu: ročně u nás onemocní na rakovinu asi 70.000 lidí. Kdyby jenom každý druhý dostal tu zbytečnou chemoterapii, jsme někde u 35 miliard zbytečných nákladů, vlastně "výkonů". Léčíme „obchodně“, levné a účinné metody jsou potírány, často na úkor zdraví pacientů.

Zpracováno na základě informací lékařů, kteří si přejí zůstat v anonymitě.

* * *

Ze zdravotnictví se stává stále více nemravný obchod – na účet společnosti, která také nakonec zákonitě, nevyléčitelně onemocní. Pokud se ptáte proč se mlčí o devitalizaci? Už za komunistů farmaceuti upláceli. Devitalizace vylučuje použití chemoterapie, ale  ta vynáší. V  moderní době privatizovaných nemocnic jde o výkony. Za devitalizaci tolik, co za slepé střevo, za chemoterapii, málo účinnou, přes milion (tyto informace mám jen z neoficiálního zdroje). Na tyto otázky by měl ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček odpovědět. Lékaři z nemocnic se na těch výkonech také „vezou“. Je jim to srdečně jedno, jakoby dnes Hypokratova přísaha byla jen cár papíru. A veřejnosti rovněž tak.

Nemocnou společnost nevyléčí sebevětší peníze, ale „léky“, které jsou zdarma po staletí k dispozici všem. Je jen na nás pro jakou „léčbu“ se rozhodneme. Na tu druhou žádné miliardy nepotřebujeme můžeme je ušetřit a použít tam, kde jsou zoufale zapotřebí. Skvěle o tom promluvil prof. Piťha. V neděli si jeho kázání budete moci přečíst na těchto webových stránkách! Volba je stále na každém z nás a na naší vůli!


Jan Šinágl, 5.3.2015

* * *

Demoralizace mnohých lékařů a jejich ministrů, aneb o morálce ve zdravotnictví!

Zmizel jsem z živého vysílání ČT jako za totality

Zdravotnictví nemá peníze…?!

Že by korupci konečně odzvonilo?

* * *

Fortyn´s devitalisation: Human tested cancer therapy to save Your pets

M.D. Pavel Vasek, Dis.

http://fortynsdevitalisation.cz/

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (5 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #1 Martin Sluka 2015-03-09 11:22
Kdesi jsem před nějakou dobou četl o "unikátním" chirurgickém výkonu kdy podvázáním cév došlo k devitalizaci nevyvinutého dvojčete v děloze. Zdravé dvojče se normálně narodilo. Tak nevím, jsem blbec já, nebo někdo jiný? :/

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)