Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:26
    Univerzální nadstátní občan Proč dnešní Evropa čelí nebezpečí ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

1 Marek Obrtel podplukovnik a velitel lidove milice CSVZAktualizováno 14.12.2015: Odpověď VSZ Praha ze dne 10.12.2015

Aktualizováno 28.12.2015: Odpověď NS ČR ze dne 18.12.2015

Aktualizováno 4.1.2016: Odpověď MSZ Praha ze dne 4.1.2016

Aktualizováno 21.3.2016: Odpověď ÚOOZ ze dne 10.3.2016

Martin Holkup: „Politikům vzkazuji, že jestli nás do tohodlenc toho dovedou (válečná účast ČR v NATO), tak první se bude střílet ve Strakově akademii (vláda) a v parlamentu. Ať si to uvědomí…“ Při cvičném zatýkání uprchlíka ležícího v hlíně mu šlape na krk: „neser se s ním, to prostě musí bejt násilí. Normálně si ho takhle přišlápni, vůbec se s ním neser. Je to parchant…Prostě tohle je násilí, pořádně mu tam tu držku přimlaskni.“

Všechno o novodobé lidové milici - Praze hrozí bezprostřední teroristický útok - S dvojnásobkem obětí než v Paříži - A to od proruské milice z bývalých vojáků – Trestní oznámení podána VSZ+ÚOOZ+BIS+VO!

Na vědomí: Prezident ČR - Miloš Zeman, ÚS ČR - Pavel Rychetský, premiér - Bohuslav Sobotka, NS ČR - Pavel Šámal, NSZ – Pavel Zeman, VSZ Praha - Lenka Bradáčová, VSZ Olomouc - Ivo Ištván, VS Olomouc - Robert Gryga, VS Praha – Jaroslav Bureš, ministři: Andrej Babiš, Pavel Bělobrádek, Jiří Dientsbier, Milan Chovanec, Robert Pelikán, Martin Stropnický, Lubomír Zaorálek, Sněmovna - Jan Hamáček, Senát - Milan Štěch, Ústavně právní výbor Sněmovny - Jeroným Tejc, Ústavně právní výbor Senátu - 2 Martin Holkup vojak a terorista z lidove milice CSVZ chysta vystrileni ceskeho parlamentu 11.2015Miroslav Antl, Policejní president - Tomáš Tuhý, Veřejný ochránce práv - Anna Šabatová, Generální ředitel ČT – Petr Dvořák

Celý svět se zastavil nad 130 postřílenými lidmi v Paříži. Vraždilo tam zhruba deset pomatených islamistů. V Česku se právě chystá k útoku stejných teroristů několik set. Celá organizace čítá 5.500 členů… Co má společného tato milice s islamisty z Paříže? To nejdůležitější – motiv. A to nesmiřitelnou nenávist vůči západní kultuře, „prohnilé“ západní civilizaci, západním politickým a vojenským strukturám, západním vládám.

3 General Miroslav Vacek KSCMIlegální soukromá armáda ultralevicových, ultrapravicových a hlavně proruských fanatiků si říká ČSVZ. Neboli Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO. Tato novodobá lidová milice politicky zahrnuje, jak vyplývá z jejich výroků, postojů, webů a akcí, komunisty, nacionalisty, fašisty, radikální část zemanovců, dále panslovanské, protizápadní, ale zato provýchodní a proruské aktivisty.

Vojensky zahrnuje, dle stránky http://ceskoslovenstivojaci.org, bývalé vojáky v záloze a ve výslužbě převážně z komunistického režimu. A to z ČSLA, VMV (min.vnitra), PS VB (pohr.stráž) a slovenských OS SR (Ozbr.sily). Zcela určitě i ozbrojence z SNB, SNV, StB+KGB, VKR, OSH a LM, což jsou zločinecké organizace odpovědné za 42 let zločinů proti lidskosti. Označené za zločinecké Zákonem 198/93 Sb. o protiprávnosti komunistického režimu. S nimi mají totožnou ideologii. Patrně zahrnuje i některé vojáky z Aktivní zálohy VP (Voj.policie) neslavně proslulé ilegálním cvičením ENDURING MEMORY proti Němcům roku 2012 ve stylu 2. světové války.

4 Generalmajor Ing. Vladimir Lavicka nelichotiva diskuze je na netuTato teroristická organizace dle stránky http://ceskoslovenstivojaci.org/kdo-jsme „vznikla původně přes Facebook 1.1.2015. Následně byla založena rezervní skupina na ruské síti V kontaktě.ru (ВКонтакте.ру), jako nutná preventivní obrana a záchytný bod pro případ náhlého „zmizení“ původní stejnojmenné skupiny na Facebooku, jež se během pouhých pěti dnů od založení rozrostla z pouhé čety na sílu jednoho tisíce mužů“.

Lidová milice ČSVZ se právě v těchto dnech připravuje na převzetí moci ozbrojeným převratem a vystřílením celého parlamentu a vlády ve Strakovce. Tedy na 281 + 17 = 298 vražd. A to pokud ČR opět vstoupí do nějaké války po boku NATO. Což se právě nyní projednává. Jde zjevně o extrémisty, kteří odmítají naše demokratické státní zřízení a naše společné členství s partnery v EU a v NATO. Jde patrně o vlastizradu. Ale také o přímý důsledek Zemanova rozdělení společnosti na dva nenávistné tábory.

Ruské pozadí a veliké ohrožení ČR

5 Marek Obrtel a Nela Liskova a dalsi vojaci z CSVZ na Albertove u Zemana 17.11.2015 Denik czSvými výroky členové milice na webech ČSVZ projevují nenávist proti EU, NATO a USA. Požadují vzájemné spojování slovanských národů směrem na východ a proti ostatním zemím. Ačkoli naivní panslavismus dát všechny Slovany pod patronaci nejpočetnějších Slovanů (Rusů) se nikdy neujal a zůstal nereálnou utopií. Západní Slované vždy patřili do kulturně mnohem bližší západní křesťanské Evropy. Než k zaostalým východním a asiatským Slovanům s jinou kulturou, kde lidský život nemá valnou hodnotu. To však kolaborantům - milovníkům kdysi pro ně bratrského Ruska, nebrání nás na východ po vzoru prezidenta neustále obracet. Milice tvrdí o USA legendu, že se chystá s válkou na Rusko. Všechno na jejich webu směřuje k podpoře Ruska a imperiální politiky Putina. Bývalá okupace ČR ze strany Sovětského Svazu jim dnes nijak nevadí.

Při výcviku používají milice v rozporu se zákonem uniformy a útočné pušky vzor 58. Mají moderní zbraně. Oslovují se vojenskými hodnostmi, podávají si hlášení, ukládají rozkazy, vše provádějí podle vojenských řádů jako v armádě. Je nepochybné, že mají podporu ruské armády a ruských tajných služeb. Tedy SVR (civilní zahraniční rozvědka) a GRU (vojenská zahraniční rozvědka). FSB (což je domácí kontrarozvědka civilní + vojenská, dříve KGB) působí pouze v Rusku. Mohou od nich získávat přes české prostředníky výstrojní součásti, techniku,  možná i zbraně patřící v Česku k těm obvyklým a tedy ne-podezřelým.

Je také nepochybné, že SVR a GRU dávají členům lidové milice ČSVZ dostatečně najevo, že mají zcela totožné politické názory na budoucnost naší země a její orientaci. Nepůsobí na ně tedy jako vzdálení cizinci, ale jako nejbližší přátelé a spojenci, jaké si lze vůbec představit uvnitř celé České Republiky. Vojenská a ideologická družba zde bude bez pochyb. Je totiž hlavním cílem Čechů a Rusů pracujících u nás pro SVR a GRU. 

SVR a GRU už v tuto chvíli jistě nabírají ty nejvstřícnější členy milice do svých služeb. A to pro trvalou rozkladnou práci proti naší vládě a armádě v médiích, na internetu, v občanských aktivitách, v politické práci. Také pro zpravodajskou činnost ze strategických objektů. A pro rozkládání soudržnosti a spolehlivosti ČR v EU a NATO. A též pro případnou 6 Ondrej Hrciak vojak v zal. spoluautor memoranda CSVZ na webu s vyzvou chopit se zbranibudoucí hybridní válku. To už svět zná z ukrajinského Krymu, který byl kolaboranty odtržen a vydán Rusku. Stejný scénář u nás nastane v případě vojenského konfliktu Ruska a NATO. Kolaboranti z lidové milice ČSVZ fyzicky zlikvidují českou vládu a parlament a uskuteční převrat. A i kdyby to nakonec neudrželi (naše armáda bude zpočátku rozpolcená a zmatená názvem nepřítele), český kamínek v mozaice NATO bude pak už během konfliktu v těžkém rozkladu.

Česká zpravodajská služba BIS vydává každý rok zprávu o rozsáhlých aktivitách nepřátelských tajných služeb Ruska. SVR a GRU u nás nabírají Čechy do programu HUMINT, kdy se využívá lidských zdrojů - spolupracovníků, jejich tajné úkolování, řízení a vytěžování. A to jak pro potřeby špionáže tak i kontrašpionáže. Využívá signálového zpravodajství (SIGINT), obrazového zpravodajství (IMINT), otevřených zdrojů (OSINT) a bilaterální a multilaterální spolupráce.

Karel Randák :

„Česká republika je extrémně zajímavou destinací pro ruské tajné služby. V západní Evropě se jich má pohybovat ještě více než za studené války a naše území má být „předpolím“ pro útok na Brusel. Současná konfrontace na Ukrajině měla navíc vybudit jejich činnost. Což vidíme v praxi na obrovském nárůstu nepřátelských webů. Agenti se příliš nezajímají o strategické informace z NATO. Ty se do Prahy totiž většinou vůbec nedostanou. Především se snaží naklonit si veřejné mínění. „Využívají různá aktivistická hnutí jako užitečné idioty,“ sdělil jeden český diplomat.“ (Lidová milice ČSVZ jim tam přesně zapadá).

Andor Šándor :

„Cokoliv se jim povede, aby na tom ukázali, že nejsme pevným článkem EU a NATO, je pro ně vítězstvím.“ (Touto soukromou armádou je v Česku kompletní ruská pátá kolona napojená na Kreml a jeho vojenské i politické zájmy. Kdykoliv schopná uchvátit moc silou. Nikoli ve volbách.“

Co odkryla reportáž ČT

Martin Holkup prohlásil do kamery ČT dne 12.10.2015 : „Lid by měl v první den války postřílet svojí vládu. Politikům vzkazuji, že jestli nás do tohodlenc toho dovedou (válečná účast ČR v NATO), tak první se bude střílet ve Strakově akademii (vláda) a v parlamentu. Ať si to uvědomí…“

7 Nela Liskova na univerzalni modelingove fotografii medialni aktivistka milice CSVZ clen CSSD pote LEV 21 J.Paroubka pote SPD T.OkamuryJak řekl, čekají na první povel našich politiků k zapojení České Armády do bojové akce v rámci NATO. A v ten okamžik budou všichni zákonodárci a ministři postříleni. Za údajnou vlastizradu, údajné spolčení s nepřítelem, údajně prohnilý systém.

Psychologie naznačuje, že tyto extrémisty a budoucí masové vrahy chystající stejný masakr jako Islámský Stát dovádí k protiprávním aktivitám a přípravě teroru (kromě závažných chyb politiků) utkvělé představy. Vzniklé u někoho za 1) z chorobné lásky k bývalému komunistickému režimu ČSSR, jeho ruskému bratrovi SSSR, jeho armádě ČSLA a Varšavské Smlouvě, kterou jim jejich režim vypěstoval. A kterou historie po 42 letech přetrhla. Čímž jim zničila životní ideály postavené na krásných heslech, frázích, obrazech, filmech, praporech, polibcích a na skryté tyranii svobodomyslných lidí.

A za 2) utkvělé představy vzniklé po zmanipulování mediálním působením. Tedy brainwashingem – pozvolným „vymýváním mozků“, které zdaleka nemusí zasáhnout jen lidi slabšího intelektu. Vymývání pomocí sofistikované propagandy, demagogie, strašení a lhaní na nesčetných proruských webech v češtině, které slabší 8 Protizapadni nepratelske clanky na ruskych webech Protiproud.parlamentni listy a Aeronet.czdemokratická vláda tradičně nedokáže právně postihnout a zastavit. Ačkoli podle zákona může a musí, neboť jde už o hybridní válku a ohrožování země.

Proruská milice ČSVZ vydírá přes televizi před celým národem vládu a parlament, jinak je vystřílí – tedy jim vyhlásila válku. Hybridní válka v ČR právě začala. Bez státního zákroku proti hybridním útočníkům tyto weby naši vládu a parlament brzy svrhnou. Z masivního účinku těchto proruských webů to lze pochopit. Snad to pochopí i zvolení politici. Případná diktatura milice ČSVZ je ve slabých režimech velmi reálná. Navíc podoba roku 1948 a 2015 se každým dnem zvětšuje. Radikalismus u radikálů rychle sílí.

Na tomto euroatlantickém webu Armádnínoviny.cz jsou tyto 3 komentáře.

V článku „Provokatéři zakládají ohně, z nichž obviňují státníky“.

Europoslanec Jaromír Štětina : 

„Publikovaný text ČSVZ má za cíl destabilizovat obrannou doktrínu České republiky, která vychází z toho, že jsme členy NATO. Ať chtěně či nechtěně, je "cyber-výstřelem".  Válka v cyberprostoru je součástí hybridní války, kterou začali Rusové. Jsme ve válce. Proto onen text nese všechny znaky zrádcovství“.

Mgr. Hana Zelená :

„ČSVZ se zcela veřejně snaží vzbudit dojem, že je legální budovat ozbrojenou složkou nezávislou na státu, to je zcela jasnou provokací. A patrně i testem, kam až nechají orgány činné v trestním řízení aktivity této skupiny dojít“.

Autor příspěvku Todomatch 12.05.2015 k ČSVZ :

„Jste pokračovatelem silného politického proudu těch, kteří stejně jako vy „odhalovali pravdu o USA“ a neváhali se jim postavit i se zbraní v ruce. Jmenujme alespoň ty nejznámější. Adolf Hitler a celá jeho Třetí říše, včetně italských a japonských fašistů, celý tábor socialismu v čele s komunistickým Sovětským svazem a dnes pak celosvětové militantní islamistické hnutí, jež velkého Satana nenávidí minimálně stejně jako vy“.

9 Letak Bloku a Usvitu s jejich programem na AlbertoveZde na E-svet.E15 je článek Německá prokuratura vyšetřuje šíření xenofobie. Sociologové připomínají, že svobodu a demokracii však nelze začít bránit pouze právním postihem extrémistů. Stejně tak důležitá je pravdivá komunikace politiků s národem, vysvětlování důvodů závažných rozhodnutí kritikům, odstranění některých vážných chyb, které milice kritizuje právem. Skoro vždy mají extrémisté v něčem pravdu.

Ve svém myšlení tito „fanatici vlastenectví“ mají např. utkvělou, chorobnou představu, že je dodnes nikdo nezbavil přísahy k vojenským složkám z komunistického režimu. Změna Ústavy a všech zákonů po roku 1990 jim nestačí. V duchu této patologické věrnosti ke komunismu a k Rusku považují tedy naše poslance, ministry, Evropskou unii a Severoatlantickou alianci za své nepřátele na život a na smrt.

Plán na vystřílení vlády a parlamentu potvrdili dne 12.10.2015 v pořadu Reportéři ČT.

Ani za měsíc na tuto teroristickou hrozbu policie a vláda nereagovaly…

Reportáž o tom je v odkazu zde: Reportéři ČT – Nebezpečná hra na vojáky

Na kartě Titulky je zde textový přepis výroků :

www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1142743803-reporteri-ct/215452801240033/titulky

Investigativní reportéři České Televize odhalili největší bezpečnostní hrozbu České Republiky od listopadu 1989. Před ní blednou všechny islamistické hrozby. Tehdy roku 1989 naposledy plánovali vojáci z ČSLA a LM vyslání tankové divize na demonstrující studenty v jejich sametové revoluci. Konkrétně plukovník Zdeněk Zbytek, dnes přítel a poradce prezidenta Miloše Zemana. Obdobně jako proběhl o pár měsíců dříve krvavý masakr studentů pod pásy tanků v Pekingu. Inspirace Čínou byla u soudruha Zbytka zjevná. Zbytkovi to nevyšlo, ale zato je dnes u komunisty Zemana na Hradě. A jeho vojáci se těm studentům za jejich revoluci 89 stejně pomstili. Obsadili jim 17.11. Albertov. Spolu s německým proti-imigračním hnutím Pegida, které je v Německu kritizováno za zpochybňování základů demokracie. Poté odpochodovali pod svojí vlajkou ve vojenském dvojstupu jako lidová milice podobná těm v Německu a Itálii ve 20. a 30. letech.

Vůdci a jejich ohně

10 Csla logoVelení milice ČSVZ tvoří:

Marek Obrtel, pplk. v zál., veterán, s Jiřím Vyvadilem se marně pokoušel organizovat blokády proti průjezdů Strykerů spojeneckých sil NATO. Politicky je ruským agentem, lze právem očekávat z logiky hybridní války, že vojensky jím bude také.

Miroslav Vacek, bývalý armádní generál z KSČ a KSČM. Podle plodu poznáš strom, pravděpodobný ruský agent už z komunismu, znám jako totalitní zločinec.

Vladimír Lavička, rudý generálmajor v zál., za totality důstojník líbající tváře ruských okupantů a udavač StB posílající vojáky za politickou větu do kriminálu. (údajně 5.11.2015 zemřel)

Ondřej Hrčiak, spoluautor memoranda ČSVZ hlásajícího odhodlání členů "chopit se zbraní v případě, že se nám nepodaří zastavit politiky“. Ruský server Russia Insider otiskl přeložený text jeho memoranda s tím, že čeští záložáci proti Rusku nepůjdou.

Martin Holkup suspendovaný voják v zál., řidič autobusu v Písku, rasistický instruktor z videa ČT, vyhrožovatel smrtí vládě a parlamentu přes televizi ČT.

Nela Lisková, nejznámější aktivistka milice, poměrně atraktivní žena s dobrými komunikačními schopnostmi. Členka ČSSD, pak paroubkovo LEV 21 a nyní SPD ultralevicového zemanovce Tomia Okamury. Zde na webu bmprojekt.blog.cz mnoho členů z SPD přiznává, že podléhá právě jejímu kouzlu. Téměř ke všem článkům na internetu Lisková přikládá jednu a tutéž svojí modelingovou (univerzální) fotografii v bílé košilce s přívětivou tvářičkou. Z textů však poté na čtenáře vyplyne typická Zemanova rétorika a značná xenofobie a nenávist ke všemu nezemanovskému, prozápadnímu, americkému. Tedy už o něco méně andělská osobnost.

Její výroky najdete v dokumentu Extrémistické a protiprávní výroky členů ČSVZ.

Vášnivý oheň není jenom v rétorice lidové milice ČSVZ. Své srazy svolávají u tzv. Poradních ohňů. Trochu to připomíná ohňové pochody německých nacistů ve 30. letech. Diplomová práce Lucie Pasekové z FF - https://is.muni.cz/th/179892/ff_b/Diplomova_prace.txt uvádí:

„Mezi masovými symboly je oheň tím nejdůležitějším a nejpodmanivějším. Masa se jím cítí neodolatelně přitahována, působí jako její sjednocovací prvek. Nově vytvořená masa, v našem případě přívrženci nacismu, si oheň osvojuje a využívá ho pro svůj vlastní růst. Posvátný plamen symbolizoval němectví, jeho oltáře byly v Německu na veřejných prostranstvích. V Hitlerově představě byl velkým symbolem árijské rasy, představoval očištění a symbolizoval bratrské společenství přívrženců NSDAP. (konec).

Důsledky a paragrafy

Zeman a ruští agenti svojí trvalou xenofobií docílili hluboké nenávisti a rozkolu českého národa a to až na samotný okraj občanské války rusofilů proti eurofilům.

Zelení teroristé z ČSVZ obsadili 17. listopadu 2015 na Albertově se svými vojenskými zelenými cedulemi předním místa u tribuny prezidenta Miloše Zemana. A to se souhlasem Policie ČR a prezidentovy ochranky, jak jinak. Jeden ze zelených teroristů srazil brutálně mladíka s červenou kartou na zem. Prezidentovi ale příliš veliké riziko nehrozilo. Teroristé sem přišli svého ideového vůdce uctívat trvalým máváním. Podobně jako ti z Lidových Milicí (nelegální armáda KSČ) zdravící roku 1948 na Václaváku diktátora Klementa Gottwalda. Anebo nacističtí příslušníci NSDAP zdravící na náměstí v Mnichově svého vůdce Adolfa Hitlera roku 1938.

Výmluvné je, že šlo o svátek studentské listopadové revoluce 1989 a 1939 a namísto toho se zde oslavovalo něco jiného. Prezidentova nenávistná imigrační kampaň. Přitom do ČR nikdo imigrovat nechce. Takže šlo jen o populistickou snad i předvolební kampaň na úkor studentů v jejich historickém prostoru. Důkazem je pozvánka, na níž stojí: Demonstrace na podporu názorů prezidenta republiky na imigraci a islám. Žádný listopad 89. Listopadová revoluce byla novými bolševiky zcela potlačena a zapomenuta. Studenti mluví o sprosté krádeži státního svátku a o podlém člověku Zemanovi. Totalita se nám masivně přibližuje jako roku 1948 za Gottwalda. Pokud se jí slušní lidé nepostaví, uchytí se po Hradu možná v celé společnosti. Podoba dneška s rokem 1947 – 1948 je obrovská.

Na teroristy z milice ČSVZ připravující v Česku ozbrojený převrat jde trestní oznámení na Nejvyšší státní zastupitelství, na ÚOOZ a k BIS. Pokud už nebude pozdě.

Je zde podezření z možných trestných činů:

§ 20 Příprava k trestnému činu: § 279 Nedovolené ozbrojování, § 140 Vražda, § 175 Vydírání, § 309 Vlastizrada, § 310 Rozvracení republiky, § 311 Teroristický útok - příprava, § 312 Teror - příprava, § 319 Spolupráce s nepřítelem, § 353 Nebezpečné vyhrožování, § 355 Hanobení…skupiny osob, § 356 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod, § 392 Ohrožování morálního stavu vojáků.

Bohužel naše zpravodajské služby ani orgány činné v trestním řízení příliš nekonají. Za ¾ roku, zdá se, nepodnikly žádný zákrok a nechali plánům teroristů volnou ruku. Co dělá BIS, NSZ, ÚOOZ, Policie ČR, Vojenské zpravodajství VZ, Vojenská policie, Výbor pro obranu PSP a Výbor pro bezpečnost PSP? Může na to občanům někdo z odpovědných odpovědět?

Bude se konečně zatýkat, anebo čekat na teroristický útok jako v Paříži 13.11.2015? Největší test bezpečnostních složek za 26 let právě teď přichází…

J.Kubík, M.Horský a kolektiv,

dokumentaristé zločinů komunismu a ruských agentů ve vedení státu

(Převzato z korespondence pro MF Dnes)

Příloha word :

Extrémistické a protiprávní výroky členů ČSVZ a texty z jejich webu

26.listopad 2015

* * *

Trestní oznámení pro činy spojené s terorismem, vlastizradou, vyhrožováním apod. jsem podal, dne 27.11.2015, k rukám vrchní státní zástupkyně JUDr. Lenky Bradáčové, v kopii na ÚOOZ ředitele Roberta Šlachtu. Oznámení pro činy spojené s terorismem, vlastizradou, vyhrožováním apod. jsem podal, dne 27.11.2015, k rukám ředitele BIS gen. Jiřího Langa v kopii na ředitele VO plk. ing. Jana Berouna. Každý může tyto informace použít a podat také trestní oznámení, případně osobně oslovit své poslance, senátory, aby ve věci také konali. Děkuji vám.

 

Jan Šinágl, 28.11.2015

* * *

Karel Hvížďala: Kde končí svoboda slova

… Ač jde evidentně o přímý útok na demokratické uspořádání našeho státu a rovněž o podněcování nenávisti vůči skupině obyvatelstva, v tomto případě vůči vládě a poslancům, zatím nebylo vzneseno ze strany státního zastupitelství žádné obvinění. Vzbuzuje to podezření, že soustava státních zastupitelství není schopna sama reagovat na výroky, které ohrožují naší státnost a jen laxně čeká na to, co dostane od policie. Pokud by tomu tak bylo, i ona by se podílela na ohrožení naší státnosti. Jak známo svoboda slova končí tam, kde je ohrožena svoboda druhého, kde začíná lhaní a vyhrožování. Na takové jednání je třeba reagovat rychle a rázně. 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.95 (21 Votes)
Share

Komentáře   

0 #32 Oldřich Musil 2015-12-10 21:33
K:ing.Michal Novotny

Nad mozkem poslušnost a nad rozumem víra
a správná příslušnost je víc než v botě díra.
Mámu jsme zapřeli a brácha zapřel tátu,
někdo se odstřelí a jinejm zlámem hnátu.
Ďábel nás hnal a šli jsme jako ovce,
každý z nás znal že zvěř se stane z lovce.
Každý však šel a na chytrost měl štempl,
náš cíl se skvěl,jsi proti-tak jsi lempl.
Nad oči slepota,sám do uší dáš vatu,
je z tebe despota a syna dáváš katu.
K dobrému příteli zas obracíš se zády
a když ho odstřelí-po smrti dáš mu řády.
Žene vás čert!Zas jdete jako ovce.
Není to žert,už zvěř se stala z lovce.
Přítel je skřet a nad rozumem víra!
Vpřed jenom vpřed!Vpřed jenom vpřed!!Vpřed jenom vpřed!!!
A v předu smrdí síra...

Karel Kryl
-4 #31 klávesnice Novotného 2015-12-10 04:56
klávesnice toho příznivce proruských milicionářů ing. Novotného, který si píše před jméno svůj údajný titul Ing s malým "i" je v jeho komentářích zajímavá. Nemá české znaky, háčky a kroužky. Pouze tvrdá písmena a pak tu mezinárodní čárku nad nimi.
Chce se mi říct, to Vás opravdu na vejšce neučili psát s háčky a kroužky, jenom s čárkami nad? :-) A to Vám v té ruské kanceláři nemohou sehnat českou klávesnici? Ale třeba je zrovna v Bělorusku nebo jinde. V jakém městě to prosím píšete?
Např. já z Vysočan. Miler
0 #30 Raďa 2015-12-09 22:47
zpravy.aktualne.cz/.../...

........................

+5 #29 ing. Michal Novotny 2015-12-09 18:42
Stále trapne anonymní magor. Jak ríkal Jan Werich, kdyz se 5 minut hadá clovek s blbcem, tak se pak uz hadají dva blbci!!!!A to já urcite delat nebudu :-DDD
-8 #28 bludy ing.Novotného 2015-12-09 16:46
-
Nacistický blud 3: I u nás to bouchne. Co bouchne, atomovka? Nebo milion vetřelců, co k nám za žádnou cenu nechtějí? To dřív bouchne tento Váš inženýrský blud na strašení lidí. Pokud by se ale uprchlíci hromadně rozhodli zbláznit a přesto sem šli, od toho máme zákony, policii a armádu. A ne ty Vaše "odhodlané chlapy" - nadržené masové vrahy, kteří by kromě několika podezřelých individuí zmasakrovali i uprchlíky utíkají před terorem IS a válkou.
Děkuji pane demagogu, jeden Hitler a nacismus nám už stačil. Největší nebezpečí hrozí od vás ozbrojených demagogů bez mozku z ČSVZ, kteří skočí na kdejakou nacistickou slátaninu. A nemusí. Mohli by zkoumat příčiny objektivně a pomáhat hledat řešení...To ale není jejich svalnatý a ozbrojený proruský styl.

Od inženýra s vysokou školou bych čekal věrohodné argumenty. Ne fámy a ničím nepodložené bludy a demagogie, kterým říkáte fakta. Takže u Vás asi nepůjde o inženýra a vysokoškoláka Novotného...
-6 #27 bludy ing.Novotného 2015-12-09 16:43
Nacistický blud 1:
tito vaši milicionáři by se "za nás" šli prát? Jo, asi tak, jako nacisté. Vystříleli by demokraticky zvolené zástupce, jak slíbili do kamery, a pak i nás odpůrce extrémistů. Nebo by nás poslali do lágrů. Prali by se tedy pouze za svůj fanatický světonázor, svůj režim a jeho příznivce, nikoli "za nás všechny".

Nacistický blud 2:
na Evropu se valí vlna vetřelců. I toto je demagogie šířená populisty a prorusáky mezi lidmi. Valí se sem kromě ekonomických imigrantů naprostá většina zoufalých uprchlíků před válkou, kterým vy nacisté říkáte vetřelci. A jen do cca 4 států ze 40, do těch praštěných, které je bohužel vysloveně chtějí k zaplnění 1 milionu volných pracovních míst a k obnovení rychle vymírající populace, což jim oboje pomohlo po válce k hospodářským zázrakům. Do ČR a dalších min 30 států se nikdo nevalí...
+6 #26 ing. Michal Novotny 2015-12-09 15:28
Milý anonyme, co jsi chtel slyset? Já se na tyhle chlapy dívám jako na muze, kterí by se za nás sli prát a zrejme i nasazovat zivoty.....tedy na rozdíl od tebe. Specielne ted, kdyz se na Evropu valí nikým nekontrolovaná vlna vetrelcu z jiné kultury, která nas chce pohltit.Jaké chces "protiargumenty " na tato fakta? Myslím si, ze v pripade kdyz to i u nas bouchne, ti tvoje bohorovné protiargumenty budou tak akorát k vytrení pozadí. Budou tu potreba odhodlaní chlapi.....a tech mame v republice setsakramentsky málo.....tedy snad jedine krome Sobotky a Dienstbiera:-DD DD
-8 #25 milice bez argumentů 2015-12-09 15:03
Považuji za výbornou zprávu, že žádný z komentářů naštvaných milicionářů neuvedl jediný protiargument k tomuto článku. Jen vztek. Pouze dokázali na pár dní zablokovat fotku jejich velitele Marka Obrtela, ale hackersky nic moc pánové z Ruska...
+7 #24 ing. Michal Novotny 2015-12-09 14:59
Meli bychom tu mit vybudovanou domoobranu, jako tomu je ve Svýcarsku. Nase ceská armáda je silna asi tak jako Blanictí rytíri. Budte tedy radi, ze je tu vubec ozbrojená slozka, která je v prípade, ze nase vláda nadelá jeste více kopancu dirigovaných EU, schopna se k nasí obrane postavit se zbraní v ruce. Pan Sinágl nam asi jeho thesemi a brouzdáním v archivech moc nepomúze!!!:-)
-3 #23 Oldřich Musil 2015-12-03 15:44
K filmovému dokumentu.
Pokud nynější ministr obrany nad touto pátou kolonou pouze krčí rameny (proč,na to si musíme najít odpověď každý sám),pak by bylo nejlepší ho odvolat a nahradit někým jiným.Než bude pozdě.
Něco takového je možné opravdu jenom v takové říši zla jako je Česko.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)