Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

ZadehÍránci s českým občanstvím MUDr. Shahramu Abdullahu Zadehovi hrozí 13 let vězení zaMichal Antonin MM HV údajné rozsáhlé daňové úniky (video s vrchním státním zástupcem z Olomouce Alešem Sosíkem nelze na webu ČT spustit?!). Na účet Krajského soudu v Brně poslal kauci 150 milionů korun, která mu má zajistit propuštění z vazby. Ve vazbě je už 22 měsíců, hrozí mu 13 let odnětí svobody. Intervenovali za něho čeští premiéři Jan Fischer, Jiří Rusnok, ministři zahraničí Jan Kohout a Karel Schwarzenberg. Škoda podle obžaloby dosáhla  2 507 652 020 korun. Komentář ČT Brno ve 13:30 hod. byl velice zajímavý a obsáhlý, ale v archivu je odstřihnut?! Iránec působil i v tajných službách. Co „vyšetřuje“ PČR v podobné kauze Antonína Michala (syn Martina Michala, manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové) už 3 roky je záhadou. Před rokem už dva roky údajně čekala na výpis z bankovních kont západních bank? Alespoň mi vrchní státní zástupkyně JUDr. Lenka Bradáčová i Policejní prezidium potvrdili, že případ sledují…?!

… Připojuji z FB odpověď senátora Miroslava Antla ze dne 20.4.2014 a odkazy na články k tématu z internetu:

Otázka:

Tak já nevím, jestli tento dotaz nebude vostrý. Kde se dozvím, jak dopadl Antonín Michal, který údajně stát připravil o daňový únik cca 2,3 mld Kč ? Díky !

Odpověď:

Váš dotaz určitě není „vostrý“, ale z mého pohledu pochopitelný a logický. A mne osobně tahle věc také zajímá… Podle dostupných informací ve věci stále probíhá přípravné řízení trestní pod soustavným dozorem státní zástupkyně Vrchního státního zastupitelství v Praze. Aktuálně tedy jedině VSZ v Praze může odpovědět na Vaši otázku. Dá se pouze vycházet z toho, že obvinění jsou stíháni pro nezdaněný dovoz pohonných hmot ze Spolkové republiky Německo a Rakouské republiky - a zřejmě se mj. stále čeká i na důkazy, vyžádané oficiálně cestou právní pomoci, která je vždy zdlouhavá. Zvlášť závažné daňové zločiny, pro které jsou obvinění stíháni, patří k historicky nejzávažnější finanční kriminalitě, která se vždy složitě dokazuje, zvláště když v ní figurují i zahraniční subjekty. Osobně věřím, že paní státní zástupkyně s policejními orgány věc dotáhne do vítězného konce – a v dohledné době budeme informováni o tom, že na obviněného Antonína Michala a spol. byla podána obžaloba k Městskému soudu v Praze. Takže na další informace musíme ještě počkat, ale důležité je, že trestní stíhání nebylo zastaveno…

 

Zdravím!

Miroslav Antl

(senátor)

* * *

Zajímavé pozadí ČT Brno

Noví lidé po StB Burianovi - bývalém řediteli:

Roman Ondrůj (má na starostí zpravodajství), byl vyškolen v oddělení důstojníka StB a majitele Fair Travel  a Toscatour  Frankeho - za totality ředitele Čedoku ve Vídni. Ředitelem ČT Brno je Jan Souček. Angažoval se v rádiu Krokodýl u Bolka Polívky. Ten zase přijímal na své farmě v Olšanech podobné lidi z těchto kruhů. Např. Jiřího Cardu, který vlastní společnost, který realizovala výstavu Karla Kryla. Carda bydlí poblíž ve Veverské Bitýšce, poblíž exministra vnitra Františka Bublana. Carda je také jméno významného policejního úředníka ze Středočeského kraje za totality. Tolik informace od zdrojů, které si nepřejí být jmenovány.

Karel Kryl by se asi divil, kdyby věděl, kdo se přiživil či přiživuje na jeho práci a ještě k tomu z peněz EU a daňových poplatníků!

 

Jan Šinágl, 29.1.2016

* * *

Pokračují manžel a nevlastní syn Heleny Vondráčkové v trestné činnosti?!

Kroměříž: Expozice Karla Kryla

* * *

Aktualizováno 3.2.2016:

Stát měli okrást o miliardy. Pravá ruka Peršana Zadeha chce z vězení - za 4,5 milionu

* * *

..Deník Aktuálně.cz přinesl informace o tom, že Suchánek v únoru 2011 strávil prodloužený víkend v Dubaji na golfu s lobbisty a manažery státních i soukromých firem − Romanem Janouškem, Martinem Romanem, Petrem Žaludou, Martinem Dvořákem či Tomášem Krskem.[10] Událost ukázala na přetrvávající propojení mezi politikou, lobbingem a bysnysem, které již dříve odhalila toskánská aféra. Stejně jako tehdy zůstala i v dubajském případě nevysvětlena otázka, kdo cestu zaplatil. Suchánek záležitost komentoval pro MF Dnes slovy: „Já jsem normální člověk s jednou dírou do zadku, tak si snad můžu dovolit jet na čtyři dny na golf do tepla."[11]...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Such%C3%A1nek

Suchánek Pavel

Po patnácti letech ve vrcholné politice, kde končil jako předseda rozpočtového výboru Českého parlamentu, se věnuje nejen odbornému poradenství, ale i svému koníčku - golfu. Jeho výhodou je téměř dokonalá znalost společenského, politického a sportovního prostředí. Je dobrým komunikátorem a celoživotním optimistou.


http://rejstrik-firem.kurzy.cz/01455818/world-golf-marketing-as/
Statutární ředitel:

PAVEL SUCHÁNEK

Hřbitovní 675, 691 03 Rakvice

Den vzniku funkce: 4. června 2014

Způsob jednání:

Statutární ředitel zastupuje společnost ve všech záležitostech.

Správní rada:

předseda správní rady:

PAVEL SUCHÁNEK

Hřbitovní 675, 691 03 Rakvice

Den vzniku funkce: 4. června 2014

Den vzniku členství: 4. června 2014

Akcie:

20 ks akcie na jméno v listinné podobě ve jmenovité hodnotě 100 000,- Kč

Základní kapitál:

2 000 000,- Kč

Splaceno: 100%....

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.20 (5 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)