Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Kyzourova 1 Hrad prg 050417Dne 5.4.2017 byl OS Praha 1 na Ovocném trhu zaplněný médii. Zajímaly je ale jen „rudé trenky“ od Ztohoven. O pár metrů dále mnohem více zapáchající soudKyzourova 2 Hrad senat 050417 – žaloba dr. Kyzourové, je nezajímala. Na místě byla pouze redaktorka ČRo, bývalý právník Hradu Pavel Hasenkopf a známá či přítelkyně obhájce Hradu. Odkazy na zvukové záznamy z celého jednání níže mohu všem vřele doporučit!

Citace z článku redaktorky ČRo Hany Mazancové:

„Za předchozího prezidenta Václava Klause jsem zpracovávala řadu problémů, zejména z oblasti kultury, ale i z jiných, stanoviska, teze. Vyjadřovala jsem se, které záštity doporučuji, které nikoli, pokud musel prezident napsat zdravici“. - „Kancelář prezidenta republiky mě uráží. Ať sdělí, kteří jiní lidé v Kanceláři prezidenta republiky disponují takovou kvalifikací.“ -  Advokát Kyzourové však uvedl, že podle jeho informací pracuje na Pražském hradě například i účetní či bývalý policista a že jeho klientka je kvalifikovaná přinejmenším obdobně. -  „Vzdělání a její zkušenosti ji opravňují k tomu, aby zvládla většinu těchto pozic. Kdyby skutečně popis pracovních činností byl obsazován tak, jak je uvedla žalovaná KPR, tak by se na Hradě nacházely elity“, uvedl Vyhnal. - Kyzourová od počátku tvrdí, že od svého zaměstnavatele nikdy nedostala výtku a ani u výpovědi jí nebylo řečeno, proč ji prezidentská kancelář propouští. „Žádné vysvětlení jsem nedostala,“ uvedla tehdy. Poslední rok prý navíc čelila ze strany nadřízených soustavné šikaně. - Mluvčí Hradu Jiří Ovčáček tehdy personální změny odmítl komentovat. Kancléř Vratislav Mynář naopak uvedl, že výraz šikana na Pražském hradě nezná a že Kyzourová vůči svým nadřízeným neplnila povinnosti, neinformovala o své práci a výstava o Karlu IV. byla prý „zamotaná“. 

* * *

Kyzourova 3 Hrad Kyzourova a obhajce 050417Doplňuji, soudkyně JUDr. Martina Tvrdíková chtěla vynést rozsudek, odmítla poskytnout další lhůtu na dokazování, na požadavek obhájce žalované Rouska, který nebylKyzourova 4 Hrad obhajce 050417 viditelně připraven. Na to reagoval neuvěřitelným prohlášením, které mělo určité prvky vydírání, že se stejně Hrad odvolá. Patřičně a skvěle ho „umravnil“ mladý obhájce Vojtěch Vyhnal. Nicméně soudkyně reagovala: „Ač by to už na rozhodnutí bylo, byly by tam mezery, kterých bych se nerada dopustila“ a jednání odročila. Na příště si chce předvolat zřejmě ředitele sekce administrativy Hradu Jana Nováka o kterém na soudu zaznělo, že „řídí půl Hradu“? Mimochodem na webových stránkách Hradu chybí jeho fotografie?

Ať už přijde kdokoliv, bude muset hodně lhát, aby měl Hrad vůbec šanci uspět?! Obávám se, že tak dobrého lháře na Hradu nemají, který by soudkyni a obhájce žalobce přesvědčil. Věřme, že IUSTITIA - i přes silného  soupeře obstojí – a právu a spravedlnosti bude učiněno za dost. 

Zvukový záznam I.části soudního jednání.

Zvukový záznam II.části soudního jednání.

Mimochodem jedním z přísedících soudu byl Miroslav Stejskal, ředitel Městské policie Prahy 1, momentálně obviněn ze zneužití pravomoci veřejného činitele.

Kyzourova 5 Hrad obhajce a pritelkyne 050417Soudkyně nařídila původně jednání na 3.května, ale z důvodů svatební cesty žalobkyně posunula termín na 7.6.2017 od 9:00 hod. Věřím, že rozsudek budeKyzourova 6 Hrad Kyzourova 050417 opožděným, ale jistě vítaným svatebním darem. Věřme, že i veřejnoprávní média projeví více zájmu a nejen o „trenky“ na Hradě.

Závěrem odpověď dr. Kyzourové na můj dotaz, zda by dopustila tuto situaci jako odpovědná ředitelka? Budovy v její odpovědnosti byly vždy zamykány a bezpečně zajištěny. Bezpečnost traktu se standardou prezidenta nebyla v její kompetenci. Odpovědní si pak údajně přehazovali vinu jeden na druhého… 

 

 

Jan Šinágl, 6.4.2017

P.S.

I pojišťovny Vám za zničenou věc zaplatí náklady na pořízení náhrady, to je obyčejně cena věci nové. Náklady na novou standardu si soud nemůže dovolit snížit o opotřebení, protože Hrad nikde nesežene náhradou zničené, standardu opotřebenou. Vždycky pachatel musí zaplatit škodu na úrovni standardy nové. To by každý soudce, jako člověk soudný, měl umět odvodit z logiky.

 
Stanislav Vrbík, Zlín, 5.4.2017

* * *

AKTUALIZOVÁNO:

LN 11.4.2017 o přísedícím veliteli městských strážníků Stejskalovi + LN Dopisy redakci 19.4.2017 - dr. Kryzourová o TRANSGAS

LN DR Kyzourova Transgas 190417LN Stejskal 110417

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)