Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Lebenhart PribehyPraha Novotného lávka 24.3.2018, 10:00 hod. MUDr. Tomáš Lebenhart

Šarlatán je lékař, který předstírá, že léčí. Šarlatáni jsou hlavně v nemocnicích: Rok 1980 autismus: jedno dítě z 10.000, 2000 1:250, 2008 1/88, 2013 1:50, 2014 1:40 - poslední statistika (statistiky MZ). Dnes možná už 1:30?! Výsledky vědecké medicíny v praxi:Lebenhart Bez plaste 2016 – 450.000 onkologicky nemocných, 800.000 diabetiků, 2.500.000 kardiaků, (z 10 ½ milionů), 500.000 astmatiků, 3.000.000 alergiků, 200.000 lupének, 120.000 pohybově handicapovaných, 50.000 zánětů a nefunkčnosti střev, 700.000 duševně strádajících, denně 4 sebevraždy podle statistiky, dokonaných, pokusů jsou desítky – výsledek práce vědecké medicíny. Vše dramaticky stoupá! V roce 2004 bylo do zdravotnictví napumpováno 198 miliard korun, v roce 2013 už 290 miliard korun. Dramaticky se zvyšuje suma peněz, které se do zdravotnictví pumpují z rozpočtu a zároveň dramaticky stoupá nemocnost, tělesná i duševní. Je tento sytém funkční? Ne, sebedestrukční. Je to experiment, který končí.

Nenacházíme klid a pravdu. Lidstvo na Západě se nachází v propasti, bude to trvat několik let, mapa světa bude jiná, ale lidstvo to zvládne. Systém už je tak daleko, že je nereformovatelný, musí zkolabovat. Věřme v sebe, změňme sebe, každý jsme se narodili jako svobodný člověk. Přes vzdělání a výchovu se z nás stali rozumní, spořádaní idioti. Z toho je třeba se vymanit, znovu nabýt svoji svobodu, nadhled, najít svoje dary, uplatnit je, nebát se lišit (jeden z hlavních strachů). V tom spočívá život, lišit se, nebýt stádo, být individualitou, každý má přinést něco, nejsme tady nadarmo. Každý má své poslaní, jde o to nebýt hluchý, slepý, hledat v sobě, řídit se pocity, ty rozhodnou, to je ta pravda, pocit. Pokud máte z něčeho dobrý pocit, jděte do toho. Pokud máte z něčeho špatný pocit, nechte to být. Lidé běhají jako šílení, nenacházejí útěchu, pomoc.

Z přednášky MUDr. Tomáše Lebenharta.  

Pro ty, kdo nemají čas, doporučuji video níže od 1:14:00 hod. Poté jistě bude vzbuzen zájem i o celou vynikající přednášku u těch, kteří mají pocit, že je v naší společnosti, v našich životech a současném světě něco hodně „porouchaného“, co vyžaduje „opravu“, nemáme-li nakonec na to doplatit všichni. Níže naleznete zvukové záznamy přednášky a následné diskuse.

* * *

Petice proti represivnímu přístupu státu v otázce očkování

http://www.homeopat.mypage.cz/

* * *

Praha Novotného lávka 24.3.2018, MUDr. Tomáš Lebenhart:

PŘEDNÁŠKA

DISKUSE

Hypokrates: „Základním zákonem lékaře je neubližovat.“

Ono vyvažování „zločinu a trestu“ spojené s výměnou energií např. zločiny křesťanů - zločiny muslimů, zločiny nacismu – zničení Německa, vyhnání českých Němců - nástup komunistů, dává i jiný pohled na dějiny a jejich přirozené, staleté zákonitosti.

 

Jan Šinágl, 24.3.2018

* * *

MUDr. Karel Fortýn, autor objevu století v boji proti rakovině, řekl Právu: „Vytýkali mně, že mi lidi neumírají.“

* * *

Lebenhart Svlekl jsem plast

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (4 Votes)
Share

Komentáře   

-3 #3 Není Důležité 2019-09-11 21:56
Sice jsem slyšel na jeho adresu pár negativních ohlasů, že prej je na peníze, k čemuž se i vyjádřil.. Mno ale vůbec tomu nepomohl, prakticky se snažil obhájit, něco co já prostě neuznávám.. Jistě každý musí z něčeho žít, ale doktor z nemocných ? Každopádně je to jeho věc, já na jeho místě, bych pomáhal každému bezohledu jestli by na to měl nebo ne, v extrému i na svůj úkor. Jak bych krachnul přestal bych to dělat.. a věnoval bych se něčemu jinému. Ono já k životu peníze nepotřebuji protože nic nemám ani po ničem netoužím, kdybych měl děcko, hypotéku.. no tak by to pořád byl můj boj, a neopravňovalo by mě to k ždímání lidí. V medicíně mají být peníze jen v platech doktorů a zase, placeni za výsledky.. No do roka, by neměli co dělat a všichni zdraví..to je ten problém, je nás tu prostě jak blech a ještě k tomu je drtivá většina nenažraná.. Každopádně na tomto doktorovi se mi líbí ten jeho přístup a celkový názor k medicíně, a očkování a pak taky jeho neotřesitelná odvaha zežrat co ho napadne, jak jsem si četl jeho zkušenost s tím jak si vzal prvně borax. Málem jsem se potento smíchy.. Blázen.. Nedovedu si představit co by se mnou takové množství udělalo :D i s ním to zacvičilo. Dále se zastává funkční alternativní léčby MMS. Jen teda nějaké mouchy má o tom žádná ale je ve výsledku dobrej a vo to de.
-3 #2 Není Důležité 2019-09-11 21:45
Cituji Viados:
Sebevražednost spíše klesá:
www.czso.cz/.../sebevrazdy_zaj

Slovenský hrdina Martin Daňo, postrach všech presstitutů i juristutů, ten mě už dávno vysvětlit jak se manipuluje s těmi statistikami.. Tak prvně nevím jestli je to tak i u nás, řekl bych že jo, už dávno jsem si všiml, že vlády si radí navzájem, jak nás odrbávat.. No ale u nich je sebevražda pouze když najdou dopis nebo nějaký dopis. Jak není, tak se to do statistik neřadí.. A jestli naše čísla tvrdí že klesá, je to lež, rapidně přibylo sebevražd co začly exekuce.. I když teď to mohlo jít dolů z důvodu, že už ten život maj lidi úplně naháku popř. si všimli, že můžou slušně žít a vypadat při tom jako chudáci s problémy, dluhy, ale jde to i tak, že na vás nemaj.. ono sebevraždu spáchá ten kdo sobě dává vinu, ten koho stát odrbal se pověsit nechce, tzn. žije na úkor státu, jelikož robit nemůže bo má dluhy, tak není přece blby :D A volů tady všude okolo je kteří doslova volají: Halooo mám peníze nechceš mě o ně odrbat ? Já nevím co s němi.. No a nakonec se tady ty prachy válej přímo po zemi. Je zde toho celkem dost v čem se dá ještě pohodlně existovat. Každopádně. Nedívejte se na naše statistiky, ale srovnejte si nás s okolím.. Ve srovnání s Německem jsme totálními otroky, ještě tady mám dráž jak u nich.. V EU zase nechtěli věřit, s jakým důchodem vyžije Slovenský důchodce. My jsme třetí země Evropy.. A to zcela na tuty. Když jsem nedávno viděl dokument z Afriky tak ta paralela v drtivé většině ohledů bila do očí.. a taky že to tak je, komu se nechce otročit je zavřený nebo sbírá šrot po venku, popř. spadá do té kategorie Božího ptactva, kam i já patřím.. asi.. :D Nejhorší na tom je, že defekto nemůžu ani nadávat těm špinavým vlastizrádcům politickým, jelikož oni by mi mohli říct, co si to dovoluješ, nás si tady lid vyvolalil a my tady teď Bohulibě dřeme a ty nás pomlouváš.. Bohužel je to tak, já ale nejsem pro agresi ani pro negaci, nepomlouvám politiky. Ironicky děkuji tomu spořádanému lidu, že tady ty nebezpečné parazity drží u koryt.. a ještě k tomu volí.. a vůbec nikoho nese*e že politik, jeho zaměstnanec, bere 10x víc než on, a ještě ho okrádá.. Tak kdo je tady potom blbec?
+1 #1 Viados 2018-03-28 09:02
Sebevražednost spíše klesá:
www.czso.cz/.../sebevrazdy_zaj

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)