Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:01
    Výroky senátora Čunka březen 2024: Dám příklad: kdo kdysi ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Klimes vyjadreni 2017 08 29O kauze ing. Petra Vlčka jsem už několikrát informoval. Nabývá stále děsivějších rozměrů, které se vymykají zdravému lidskému rozumu a snese srovnání s filmovým hororem, bohužel reálným. Soudkyně OS Praha východ JUDr. Dana Haňková, společně s OSPODem předvádějí něco, co by si snad nedovolili ani komunisté.

Dne 17.května jsem soudkyni Haňkovou (jako obecní zmocněnec pana Vlčka) navštívil, společně s babičkou malého Kubíka (měl  šesté narozeniny) a jeho tátou. Další schůzka, která byla z důvodů „zaneprázdněnosti„ matky zrušena. Nechtěli jsme nevyužít možnost, že si soudkyně čas na schůzku všech zúčastněných reservovala. Přišla. Na otázku kolikrát ještě budou zrušeny schůzky z důvodů „zaneprázdněnosti“ matky, neodpověděla. Má prý zákonné možnosti matku nechat předvést. Matku jsme navštívili, byla doma, ale dveře neotevřela, asi byla stále „zaneprázdněna“, že ani dveře nemohla otevřít, či něčím, co je „důležitější“ než život svých dětí… (Její automobil, zakoupený dnes už bývalým manželem, byl zaparkován před domem). Natočil jsem video z návštěvy malého Kubíka v MŠ v den jeho šestých narozenin, jak maminka „nebyla“ doma a následně rozhovor s jeho tátou a babičkou. Níže naleznete dvě krátká videa ze setkání táty s Kubíkem, babičkou a dědečkem po osmi měsících. Sami můžete posoudit jak se jich Kubík „bojí“ a kdo zde lže vlastním dětem…

Vyjádření uznávaného psychologa PhDr. Mgr. Jeronýma Klimeše, PhD. hovoří za vše – viz vlevo.

 

Ing. Petr Vlček: babička chce vidět své vnoučky – 16.5.2018

Ing. Petr Vlček: Kubík slaví šesté narozeniny s tátou a babičkou v MŠ – 16.5.2018

Ing. Petr Vlček: Za zavřenými dveřmi nikdo neotvírá…? 16.5.2018

Ing. Petr Vlček: první setkání se synem po osmi měsících - 3.5.2018!

Ing. Petr Vlček: „Maminka nám říkala, že tatínek je zlý a ubližuje nám“ – 4.5.2018

* * *

Podpořte Petra Vlčka, jde mu o život!

* * *

Poté, co česká justice, která se stala vítaným nástrojem matky, zbavila práce úspěšného ředitele mezinárodní firmy a udělala zněj chudáka, platily příspěvky na své vnuky Kubu a Vojtěcha oba prarodiče ze svých důchodů. Zaplatili kolem půl milionu korun - aby ho nesměli vidět! Soudkyně Haňková byla spokojena „otec platí, tak co chcete“. Bohužel dědeček těžce onemocněl a platit už oba prarodiče nemohou, sami nyní mají nouzi. Naposledy poslali už jen 1000,-Kč

Babičky mi bylo až líto, kdy přijela až z Klatov, vezla dárky Kubíkovi, jeho kamarádům v MŠ i učitelce – měla strach, že Kubík nebude ve školce. Naštěstí se s milovaným vnoučkem – po 9 měsících – setkala i s pochopením paní ředitelky, která si ještě dokázala zachovat zdravý rozum. Mimochodem babička paní Alexandra Vlčková,  obdržela státní vyznamenání jako učitelka!

Kolikrát ještě soudkyně Haňková dovolí, aby si s ní bezcharakterní, snad psychicky narušená osoba, dělala co chtěla, včetně PČR a OSPODu? Budou odpovědné instituce našeho státu stále nečinně přihlížet zločinu páchaným na duši bezbranných dětí zřejmě chorou matkou (její matka měla diagnostikovanou schizofrenii) až se stanou také oběťmi jako jejich táta? Co je to za stát, který takovouto zrůdnou nelidskost připustí, nečinně jí přihlíží a ještě si dovoluje tvrdit, že je vše v pořádku?! Jen další ukázka neschopnosti státu jednat, kde ve velké většině vskutku na vedoucích místech sedí jen lidé pobírající plat, nekonají, neschopni převzít odpovědnost za svůj úřad a své jednání, kdy vše svedou na paragrafy… Oni přece dělají svoji práci pořádně!

Na selhání soudkyně Haňkové podám podnět justičnímu dohledu MsP, kdy je teoreticky možnost zastavení zločinného jednání soudkyně nejrychlejší.

Sodales Solonis z.s. vyhlásil veřejnou sbírku. Dosud přispěli:  paní Marie Nečesaná – 1000,-Kč, paní Naděžda Kohlerová – 300,-Kč, paní Žaneta Roubalová – 300,-Kč a na celkových 2000,-Kč byla částka doplněna naším spolkem. Tuto částku jsem včera panu Vlčkovi předal. Vyřizuji tímto jeho poděkování všem dárcům.

Pana Petra Vlčka můžete finančně podpořit na transparentním účtu Sodales Solonis z.s. Peníze budou obratem předávány. Kdo rychle dává, dvakrát dává! U daru prosím uveďte „Petr Vlček“. Děkuji všem dárcům předem - i za nešťastného tátu, likvidovaného finančně,  psychicky a fyzicky českou justicí a PČR.

 

Raiffeisen Bank – 68689/5500,

IBAN CZ6555000000000000068689,

SWIFT: RZBCCZPP

CZ65550000000000068689

 

Usnesení KP Praha ze dne 7.5.2018 a další hrozbu exekuce díky OS Praha východ ze dne 17.5.2018, kdy nemá pan Vlček potřebných 10.000,-Kč na zaplacení.

Ráno jsme navštívili i kancelář bývalé komunistické prokurátorky JUDr. Marie Vodičkové, která po vytunelování Klokánka vedla FOD (Fond ohrožených dětí), je nyní ředitelkou Sdružení na ochranu ohrožených dětí z.s. poblíž OS Praha východ. Kancelář byla zavřená, kontakt neuveden. ZDE je důkaz, jak paní „mnohoředitelka“ opět vědomě lže.

Co ještě může táta více pro své milované děti udělat, když jsou všichni proti němu i ti, kteří mají takové táty podporovat ze zákona?! O kauze českých dětí a norském Barnevernetu se mohla média upsat, kdy norská organizace konala jak měla. O českém „Barnevernetu“, který se chová prokazatelně zločinně, média mlčí jako hrob…

Držme palce Petru Vlčkovi, jeho rodičům a jejich skvělým vnoučkům Kubíkovi a Vojtěchovi, aby to vše všichni ve zdraví přežili!

 

Jan Šinágl, 17.5.2018

* * *

Slušný táta na 4 roky do kriminálu a mámě narkomance mají být svěřeny děti do „péče“?!

Samosoudkyně JUDr. Dana Haňková - demonstrace zlovůle v trestním i opatrovnickém řízení!

Zničení ředitele IT firmy

V den 30.výročí mučednické smrti Pavla Wonky, bojuje o přežití s českou justicí i Petr Vlček! ...

Dá se v ČR objednat trestní stíhání a odsouzení? A jak jednoduše – např. stačí svou "ženskostí" ovlivňovat vyšetřovatele!

Kdy začne justice soudit zločince ve svých řadách? Mstní se chorobně na nevinných!

Za dvě jednoduché informace požaduje OS Praha východ 6.800,-Kč a 27.000,-Kč?!

* * *

„Položte si otázku, proč BLESK nedá prostor i norské straně a neinformuje o případu pana Vlčka? Další ukázka manipulace s veřejností. Doporučuji knihu Alexandry Alvarové Průmysl lži. Informoval jsem Reportéry ČT, dosud mlčí?!“

Jan Šinágl, 18.5.2018

* * *

„To je asi celkem jednoduchý. Protože děti pana Vlčka jsou přeci "u matky" ["synonymum" bezpečí]. Jestli je matka pomalu tráví, nebo jim postupně řeže končetiny či jen denodenně psychicky znásilňuje a narušuje jejich příznivý vývoj, to je systému úplně jedno, protože děti jsou tam, "kde mají být" a tak "vše je v pořádku". Kdežto v případě dětí odebraných Barnevernetem nejsou u matky ani otce, tak to veřejnost burcuje.“

Markéta Chadžijski 18.5.2018

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (8 Votes)
Share

Komentáře   

+2 #4 Jan Šinagl 2018-05-30 14:55
Pane Divizno, požadujete-li vysvětlení, Váš intelektuální projev naznačuje, že byste těžko pochopil co je z textu většině jasné. Marnou práci si nemohu dovolit, při vší úctě.
-1 #3 Divizna 2018-05-30 01:14
Položte si otázku, proč BLESK nedá prostor i norské straně a neinformuje o případu pana Vlčka?

Pane Šínágle, jaká je prosím spojitost norské strany a pana Vlčka? Je snad on spolčen s BARNEVERNETem?
-2 #2 Ing. L. Balvín 2018-05-18 16:15
Další poznatek je, že muži vychovaní v rodinách podpapučových otcu a v rodinách bez otce (to je dnes cca 90% mužské populace) je tak zženštilá, že není schopna vychovat lepšího člověka jako hore uveděná degenerativně emancipovaná žena. Podobně, jako dnešní ženy i muži jsou věčné děti a považují své děti za hračky. Z détí nevychovávají člověka. I když je pravdou, že pro dítě dobré matky(která dítě nemrzačila před porodom, a po porodě jej kojila a starale se o něj do 5 let, tak pro takové dítě je lepší, když se o něj bude starat i takový otec, ketrý je postižený feminizmem v předcházejících generacích.
+1 #1 Ing. L. Balvín 2018-05-18 16:04
Za více než 40 let práce v oblasti rodinné politiky v rámci vládních i mimovládních organizací jsem dospěl k jednoznačnému poznatku, že nejméně 90% nesprávně emancipovaných matek je psychicky na úrovni neslučitelné s výchovou dítěte v normálního evolučně schopného člověka...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)