Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Klimes vyjadreni 2017 08 29

Aktualizováno: JUDr. Dana Haňková USNESENÍ ze dne 14.6.2018: ing. Petr Vlček se může stýkat s Vojtěchem a Jakubem  každou sobotu od 10:00 do 16:00 hod., kdy je převezme a odevzdá v místě bydliště matky.

NSZ odpověď ze dne 6.6.2018 – OS Praha východ odpověď ze dne 7.6.2018 ve věci JUDr. Dany Haňkové - JUDr. Marie Vodičková měla sama svévolně zrušit naplánovaný asistovaný styk na pátek 15.června 2018 ing. Petra Vlčka s jeho dětmi?! Nerespektovala by tak nařízení soudu. Z neznámých důvodů se má dovolávat na přítomnost OSPODu při setkání otce s dětmi v kanceláři OSPODu na Poříčí v Praze?

* * *

SOOD (Sdružení na ochranu dětí) jsem osobně poznal v den Mezinárodního dne dětí 1.června 2018. Nestačil jsem se divit jaké lidi a způsoby praktikuje. Pokud ho vede bývalá zaměstnankyně komunistické prokuratury v oblasti  „ochrany“ dětí (od 60. let) JUDr. Marie Vodičková, nelze se zas tak divit.

Ing. Petr Vlček mne požádal, abych jako jeho obecní zmocněnec byl přítomen styku s jeho syny Vojtěchem a Kubíkem 1.6.2018 v Praze, v sídle SOOD (naproti PALADIU) od 16:00 do 17:00 hod. Rád jsem této možnosti využil. Chtěl jsem poznat lépe druhou stranu a být nápomocen nejlepšímu řešení pro děti, při daných možnostech. Způsoby, které následovaly v provedení paní Provazníkové mi silně připomněly totalitu. Žádné věcné argumenty, slušnost na ní nepůsobily. Obávám se ani nemohly. Byl jsem pro ní zkrátka „hulvát“ jak sama pronesla (samozřejmě je vše zaznamenáno). Podívejte se na toto video, které hovoří za vše i závěrečná slova novodobé soudružky Provazníkové: „Nebudete mi lízt do očí a dávat obličej k mému obličeji“. – „Buďte tak laskav a rozlučte se s tím synem“. - Buďte tak laskav a nenatáčejte to“ – Ing. Vlček: „Ona může a já ne?!“ Když Kubík usvědčil svoji matku se lži (že měl být Kubík zánět v pravé noze a měl ji mít obvázanou), místo aby se hned poblíž stojící matky zeptala proč jí lhala, jen se naše soudružka hloupě a tupě tvářila… V těch dvou pokojích se chovají normálně pouze oba kluci a jejich táta a autor těchto řádek, než opustil místnost, aby neokrádal děti s tátou o drahocenný čas.

 

 * * *

Podpořte Petra Vlčka, jde mu o život! ...

Normální by bylo nechat děti zcela osamoceny s tátou za zavřenými dveřmi, aby nebylo ničím narušeno jejich setkání (pro kontrolu a další využití by měly mít podobná sdružení kamerové zařízení). Při posledním setkání tomu tak bylo, jen byly otevřené dveře, kdy bylo přítomno více osob. Včera jsem si připadal málem jako zločinec, kdy na mne s. Provazníková zavolala PČR. Odešel a počkal si na PČR u vchodu do budovy. Byli rozumní a později mi sdělili mi, že přišli naprosto zbytečně. Pouze policistka působila poněkud „feministicky“, kdy mne dokonce podezřívala z pořizování zvukového záznamu. Zřejmě je teprve nedlouho ve službě, jinak by musela vědět, že je veřejná osoba, ve veřejném prostoru může být kýmkoliv, bez jejího vědomí, natáčena. Ostatně je tím zdokumentována jejich poctivá služba veřejnosti, která si ji za to platí. Také by měla vyslechnout obě strany, než vynese konečný názor a neuvěřit hned druhé straně bez informace od první. Věřím, že bude jednou dobrou policistkou. Její kolega už jím je.

Soud nařídil datum a dobu, ale jistě ne kdo smí a nesmí být s dětmi mimo tátu a kdo v předpokoji celé setkání pozorovat. Tady si hraje tato podivná organizace na soud sama.

Všimněte si podivného výrazu obličeje matky na videu, dost nepřirozený, podivně sevřená ústa? Připomínám, že konzumovala, resp. stále konzumuje pervitin !!! Její matka byla schizofrenička. To jsou prokázaná fakta, které postačují soudu svěřit oba chlapce do „péče“ matky, místo, aby nařídil její léčbu. Raději zločinně likviduje materiálně a fyzicky jejich skvělého tátu.

Ing. Petr Vlček: „OSPOD Brandýs nad Labem (jmenovitě hOSPODyně Tereza Rosecká a vedoucí OSPODU Mgr. Josef Dašek) na mne podali trestní oznámení, že jsem jim na jejich vyžádání !!! poskytl přístup do mé soukromé fotogalerie, kde jsou fotky mých synů od jejich narození až do doby, kdy jsem je viděl naposledy 13.8.2017.“

Co se asi muselo odehrávat v hlavách Vojtíška a Kubíka, když si hrají s tátou, ze židle na ně kouká a mlčí neznámá paní, přes dveře další, k tomu poslouchají a vidí dva černě oblečené policisty?! Kde zůstal zdravý rozum?! To má být vzorová péče o malé, bezbranné děti?! Je to zločin na jejich bezbranné duší. To zřejmě vůbec nedochází jak SOOD, tak PČR i soudkyni JUDr. Daně Haňkové, v tom lepším případě. Jde o vědomou podporu zločinného jednání, resp. jednání s prvky zločinného spolčení všech proti tátovi, který se „těžce provinil“ tím, že nadevše miluje svá dva skvělé syny.

Hloupost může mít své hranice, ale bezcharakternost a zlovolnost ji zřejmě nemají, alespoň u SOOD JUDr. Marie Vodičkové a soudkyně JUDr. Dany Haňkové z OS Praha východ. Že je v tom podporují i strážci zákona z místně příslušného oddělení PČR a OSPODu už nutí k zamyšlení, zda by pro tyto „lidi“ místo vězení nebyl prospěšnější pobyt v Bohnicích… 

Stížnost na soudkyni JUDr. Danu Haňkovou byla podána předsedkyni OS Praha východ Mgr. Janě Stejskalové, stejně jako podnět Justičnímu dohledu MsP. Stížnost, resp. podnět na zahájení kárného řízení jsem na žádost paní předsedkyně doplnil, aby dle jejích slov mohla být „co nejrychleji prověřena a vyřízena“.Ve věci jsem hovořil s ministrem spravedlnosti JUDr. Robertem Pelikánem. Slíbil, že „se na to podívá“.

Paní vrátná v místě setkání to vystihla zdravým, selským  rozumem: „To je hrozné, když setkání synů s tátou musí nařídit soud?!“ V této větě je vše. Společnost, která to dopouští je mravné a morálně na dně.

To vše 1.června, Mezinárodního dne dětí…

 

Jan Šinágl, 2.6.2018

* * *

JUDr. Marie Vodičková a finanční kolaps FOD!

ŠOK! Krach Fondu ohrožených dětí? 100 milionů dluhu, 600 lidí bez peněz. 400 dětí na ulici?
… Naivní JUDr. Vodičková, která byla před časem oceněna státním vyznamenáním od prezidenta Zemana, má údajně doslova sci-fi představy, že přijde zřejmě nějaký Spasitel a vše zachrání. "Jenže tady není co zachraňovat. Ta ženská podělala co mohla. Vždyť tohle není normální. Ona vůbec nežije realitou a o to je to horší!" dodávají dva pěstouni, kteří o kritické situaci ve Fondu mají informace jen několik dní.

Celý článek: http://www.instory.cz/1099-sok-krach-fondu-ohrozenych-deti-100-milionu-dluhu-600-lidi-bez-penez-400-deti-na-ulici.html

* * *

P.S.

Připomínám, že JUDr. Marie Vodičková je bývalá komunistická prokurátorka. Informace, že FOD měl provádět fakticky i mezinárodní obchod s dětmi, tak nabývají na pravdivosti.

Jan Šinágl, 23.4.2015

* * *

Ing. Petr Vlček podává podruhé trestní oznámení na manželku pro vyhrožování ze sexuálního zneužívání dětí ...

V den 30.výročí mučednické smrti Pavla Wonky, bojuje o přežití s českou justicí i Petr Vlček! ...

Psychicky narušená matka ohrožuje své děti, jejich tátu, díky opakovanému selhávání justice, PČR a OSPODu, které používá jako nástroj msty k vlastnímu obohacení

Za dvě jednoduché informace požaduje OS Praha východ 6.800,-Kč a 27.000,-Kč?!

Dá se v ČR objednat trestní stíhání a odsouzení? A jak jednoduše – např. stačí svou "ženskostí" ovlivňovat vyšetřovatele!

Slušný táta na 4 roky do kriminálu a mámě narkomance mají být svěřeny děti do „péče“?!

Zničení ředitele IT firmy

Samosoudkyně JUDr. Dana Haňková - demonstrace zlovůle v trestním i opatrovnickém řízení!

Kdy začne justice soudit zločince ve svých řadách? Mstní se chorobně na nevinných!

* * *

ČT 2.5.2018: Otisky doby. Český Barnevernet?

Být se svým dítětem se zdá být neoddiskutovatelným právem každého člověka. Pro tisíce lidí to však takovou samozřejmostí není. Osudy těch, kteří o toto právo bojovali a bojují. Nový formát se skládá z realistického dokumentu a z následné diskuze, která má vysvětlit, proč se problémy dlouhodobě nedaří řešit. … Do diskuze pozváni přijaly Mgr. Klára Laurenčíková, předsedkyně Vládního výboru pro práva dítěte a senátorka za ANO Ing. Zuzana Baudyšová, ředitelka Nadace Naše dítě. Moderátorkou diskuze je Jolana Voldánová.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/11457478106-otisky-doby/218562261020008-cesky-barnevernet/

P.S.

Šokující pořad – nejprve uvedenými příběhy a poté předvedenou zoufalou neschopností senátorky a předsedkyně vládního výboru v diskuzi. Vyhýbaly se jasným, cíleným otázkám. Jen konstatovaly divily se - jako diváci. Potom očekávejte od takových lidí nějaké řešení. Moderárorka Jolana Voldánová předvedla skvělý výkon. OSPOD je relikt totality, nikomu odpovědný, nikým nekontrolovaný, známí zajistí místa známým, dobré, bezpracné bydlo, bez jakékoliv odpovědnosti, jako v politice. Bezcharakterní tak mají možnost beztrestně likvidovat životy druhých za peníze daňových poplatníků. Děti jsou na posledním místě, pokud vůbec. Na otazník v titulku odpovídám rozhodně NE! Z norského Barnevernetu bychom si měli vzít v mnohém příklad. Byl jsem na norské ambasádě. Nad českými médii jen kroutili hlavou. Pochopitelně, že česká média o něm vytváří falešný obraz. Stačí jim k tomu jedna matka o jejímž duševním zdraví lze pochybovat. Klasická ukázka manipulace. J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (7 Votes)
Share

Komentáře   

+11 #4 Jan Šinagl 2018-06-03 15:02
Trochu jsem zapátral po paní "Svědkyni". Dle IP adresy byl první její "komentář" napsán v Teplicích. Jana Vlčková tam synka odvezla, jak říká na videu Kubík (k babičce, mimochodem Jehovistce), místo toho, aby chodil do školky. Zřejmě tam obě děti absolvují lekce tohoto pomateného náboženského směru... OSPOD, SOOD to jistě vítá - i soudkyně Haňková, která to umožňuje... Druhý, dnešní "komentář" paní "Svědkyně" byl podle IP adresy napsán v Odolené Vodě, bydlišti Jany Vlčkové. PČR. "Nemůžeme nikoho usvědčit z psaní textů na PC i když známe sídlo, či místo, kde se PC v době psaní nacházel, protože nemůžeme dokázat, kdo na PC text psal". Jisté je, že maminka Kubíka a Vojtěcha byla setkání otce s dětmi na SOOD přítomna, což dokazuje informacemi ze setkání. Byla jediná z přítomných, které by tento anonymní styl jednání a chování odpovídal. To dokazují její četné manipulace a smyšlené konstrukce s pravdou v minulosti. Odpovídalo by to i jejímu diagnostikované mu psychickému stavu, kdy by v zájmu dětí i svém měla být urychleně léčena, než bude pozdě pro ní i pro nápravu narušeného psychického vývoje Kubíka a Vojtěcha. S dětmi pracuji už téměř 50 let. Setkání v Mateřské školce v Odolené Vodě mi to potvrdilo. Video prokazuje lež paní "Svědkyně" - youtu.be/oZcG9CpquNo. Co si asi vymyslí ve věci údajně zmanipulovaného videa? Zajištování laiků pro její komentáře by jí zatím šlo...
-8 #3 Svědkyně 2018-06-03 10:39
Pokud má pan novinář záznam, proč ho neuveřejní? Protože zase lže a nemá ho -----anebo by musel vystříhat scény kde hrubě uráží a napadá sociální pracovnici. Paní Provazníková trpělivě vysvětlovala, proč v místnosti styku smí být pouze tatínek s dětmi. Pan novinář ji zastrašoval, až se paní Provazníková začala cítit velmi nekomfortně a v nouzi a zavolala policii, protože se právem obávala o zdraví a život dětí ale i svůj. Byla jsem u toho a dosvědčím to na policii i u soudu. Kdyby policii nezavolala, tak pan novinář by nikdy neodešel a děti by tatínka vůbec neviděli.
Konsultovoala jsem to s kolegyněmi a shodly jsme se, že ještě se nám nikdy nestalo, aby se takovýmto způsobem někdo domáhal něčeho, na co nemá nárok.
Maminka s dětmi musela odejít v doprovodu policie, protože ji pan novinář obtěžoval při odchodu a ona se ho také bála.
Že se pan novinář nestydí.
+9 #2 Jan Šinagl 2018-06-03 08:42
Nevěřte tomuto člověku? A kdo má věřit "Svědkyni", která se ani nepodepíše a uvede E-mail ? Celá komunikace je nahrána na video, včetně aktivistické ředitelky z jiného spolku či sdružení, která "lže jako když tiskne". O tom, že matka maminky chlapců byla diagnostikovaná schizofrenička, že její dcera konzumovala pervitin, opakovaně lže a podvádí, včetně důvěrného styku s policistou, jsem už psal. Její reakce a nepřirozený výraz obličeje na videu to jen potvrzují. V zájmu chlapců jsem se vzdal dalšího poznávání druhé strany. Postačilo co jsem viděl. Kdo může být skutečným autorem tohoto "komentáře" si ponechám zatím pro sebe. Vše má svůj čas – i pravda.
-6 #1 Svědkyně 2018-06-02 19:40
Nevěřte tomuto člověku co se vydává za nezávislého novináře. Byla jsem včera svědkem jako napadání mé kolegyně -paní Provazníkové , která se pečlivě stará o děti. On tam neměl co dělat! Má to soudem zakázané! Je to opravdu neomalenec, který napadá pracovníky sociálního sdružení pomáhajícího ohroženým dětem. Paní provazníkové chtěl několikrát vzít telefon, aby nemohla zavolat policii!Škoda že jsem si nenahrála jeho chování v kanceláři. Navíc, ten "milující otec" je odsouzený násilník, který pět let tyranizoval matku svých dětí, než sebrala odvahu od něj s dětmi utéct, i za cenu horšího životního standardu. Škoda, že se neinformujete i o druhé straně, pane nezávislý novináři.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)