Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Nález Ústavního soudu sp. zn. IV. ÚS 3892/18: Přijde-li spravedlnost pozdě, je to totéž, jako by byla odmítnuta.

* * *

Altner TK 180619Mgr. Veronika Altnerová: “Pokud vybojovat Lidový dům bylo tak snadné, proč se toho nezhostil někdo jiný ze straníků a sympatizantů ČSSD z řad advokátů, kteří zasedli do parlamentních nebo vládních lavic? Není možné sníst v restauraci celé menu a zaplatit jenom polévku.“

JUDr. Zdeněk Altner: „Rozsudek MS v Praze není mojí výhrou nad ČSSD, ale výhrou spravedlnosti v přesvědčení veřejnosti, že smlouvy se vyplatí dodržovat i sebemocnějšímu subjektu.  Přestože zničili život mně a řadě lidí v mém okolí, což se podepsalo i na mém ohrožení života nádorem, jsem rád, že jsem to nakonec celých 16 let vydržel.“

TK proběhla v Praze dne 18.6.2019. Na tomto videu je výtah podstatného. ZDE tisková zpráva po TK.

Nástin trestního oznámení z roku 2012 renomovaného právníka a dlouholetého přítele JUDr. Zdeňka Altnera - je v některých částech nedoplněný. Jednalo se o předběžný nástin trestního oznámení. V důsledku onemocnění dr.Altnera nebylo možno nástin upravit a dopracovat. Proto jsou v tomto nástinu některé věcné chyby a nedoplněné části. Dr.Altner byl jeho skutečným přítelem a poskytl mu informace a podklady, které jsou v tomto oznámení označeny. JUDr. Zdeněk Altner doplatil na nemístnou důvěru v Miloše Zemana a spol.

Cituji z nástinu trestního oznámení:

… Pokusili se jej proto nejprve kriminalizovat za výkon jeho advokátské činnosti, dále docílili toho, že byl vyškrtnut ze seznamu advokátů sdružených v České advokátní komoře a konečně využili kolegiálních vztahů s tehdy vládnoucí slovenskou sociálně demokratickou stranou SMER k nátlaku a kriminalizaci právního zástupce postupnické společnosti ALBA, a.s. JUDr.Ernesta Valka.

JUDr.Zdeněk Altner byl kromě toho vyškrtnut i ze seznamu advokátů Slovenské advokátní komory a JUDr.Ernest Valko byl nakonec po předchozím nezákonném obvinění a uvěznění zavražděn za záhadných a dosud nevyjasněných okolností dne 8.11.2010 ve svém domě v Limbachu na Slovensku.

Za těchto okolností si JUDr.Zdeněk Altner důvodně klade otázku, v čí prospěch (cui prodest?) a pro čí dobro (cui bono?) byl skandalizován a kriminalizován nejen on, ale i JUDr.Ernest Valko, který byl dokonce zavražděn. Pokud se totiž na jednu misku vah spravedlnosti položí hrozivý finanční objem, který představuje jeho pohledávka vůči ČSSD, a na druhou misku vah veřejně prezentovaný (leč hluboce falešný) zájem sociálně demokratické politické representace v Čechách i na Slovensku na spravedlnosti a zákonnosti, je nepochybné, na jakou stranu miska vah klesla a jaký zájem nakonec převážil – a to i za cenu nejhrubšího zneužití práva a justice a snad dokonce i vraždy. Dosud známé indicie ohledně vraždy JUDr.Ernesta Valka totiž spolehlivě vylučují možnost oficiálně prezentované neplánované loupežné vraždy, protože přes zabezpečovací zařízení jeho domu se běžný lupič dostat nemohl a pokud se dovnitř někdo dostal, pak jej tam buď JUDr.Valko musel vpustit anebo tato osoba byla mimořádně odborně kvalifikovaná v oblasti pronikání do cizích objektů. …

Byl jsem jediným, kdo monitoroval všechny soudy, TK a exekuci JUDr. Zdeňka Altnera v posledních letech jeho života. Strávil jsem s ním mnoho hodin v jeho kanceláři i jinde. Bohužel jsem se o TK dozvěděl pozdě. Položil bych jedinou otázku: „Mohli byste popsat jaké byly pracovní a lidské vztahy mezi JUDr. Zdeňkem Altnerem a JUDr. Ernestem Valkem? Jak dlouho se znali?“

JUDr. Ernest Valko byl ústavním soudcem za ČSFR. Dle mých informací byl zavražděn těsně před tím, kdy měl veřejnost seznámit o korupci ve vysokých politických kruzích?

https://www.altner-cssd.cz/

JUDR. Vojtěch Cepl st. „Aby nám vládly zákony, ne lidé.“

Abraham Lincoln: "Nic není spořádané, co se neřídí spravedlivostí."

 

Za takovou justici se bude konat další demonstrace „Cirkus na Letné“? 

 

Jan Šinágl, 22.6.2019

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (6 Votes)
Share

Komentáře   

-2 #2 Jan Šinagl 2019-06-24 23:46
Vždy tam, kam si zasloužíme paní Blažíčková. Pouze volbami a demonstracemi se demokracie neudělá. Jen poctivou prací, občanskou angažovaností, bojem, rizikem a oběťmi v každodenním životě. Demokracie není zadarmo. Kdo jen čeká, dočká se otroctví. 30. výročí Listopadu 89 zůstává trvalou výzvou každému, aby něco pro svobodu a demokracii sám také dělal.
-2 #1 Blažíčková 2019-06-24 06:41
Pane Šinágle,
díky za článek, je to naprosto pravda a existence justiční mafie, kdy sy si může objednat politickou vraždu ten, kdo m/s míč s peníze, je realita. Ten odporný mediální lynč na Letné byl jako rok 48, jen se nevratili z Hradu, ale z Kavek nebo odkud, od Sorose. Nemám ráda Babiše, nevolila jsem ho a nikdy nebudu. Volila jsem SPD, a dozvěděla jsem se, že jsem horší než babišovci. Kam jsme se to dostali??

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)