Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:26
    Univerzální nadstátní občan Proč dnešní Evropa čelí nebezpečí ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Charanzova DitaZ opatrného vyjádření premiéra ČR, že dosavadní naše eurokomisařka „udělala hodně práce“, lze tušit, že její navržení vládou není ani zdaleka jisté. Zatím vše nasvědčuje tomu, že jí bude Dita Charanzová. Kandidátka ČR naJourova Vera eurokomisařku má být navržena do konce srpna.

Čtenáři tohoto webu jistě nezapomněli, jak jsem se po dlouhé roky věnoval kauze ing. arch. Marka Říčaře, (byl v ochranném policejním programu s celou svoji rodinou 5 let, včetně změny jmen Markovi) a kde Věra Jourová sehrála podivnou roli (není divu, že o její kauze Wikipedia přímo nic nepíše). Tyto podivnosti neodstranil ani osvobozující rozsudek budoucí eurokomisařky, kdy průběh celého posledního soudního jednání byl s pravděpodobností hraničící s jistotou zmanipulovaný. Také rychlost odškodnění a jeho výše (2.7 milonů) za nezákonnou vazbu v délce 33 dnů, nebudila zrovna důvěru. Jourová byla obviněná v kauze Budišov a zproštěna pro nedostatek důkazů, ne tedy proto, že se skutek nestal! Vyšetřující policisté, kterým se přiznala (jak vypovídali před soudem pod přísahou), byli odvoláni, důkazy zničeny.

Politika není černobílá a někdy jsou politici nuceni ke krokům, které nechtějí, ale musí. Proto byla Jourová „odstavena“z domácí politické scény do Bruselu, podobně jako Špidla.

 

Jan Šinágl, 22.7.2019

* * *

Ing. arch. Mark Řičář:

Ricar Jourova„Kdo mlčí ke zločinu, stává se jeho spojencem… a kdo se jednou ohne, už zůstane ohnutý do konce života. Moji předkové zločinu neposluhovali, ať už to byl zločin nacistický nebo komunistický, a ani já se neohnu před zločinným SYSTÉMEM, který svou moc staví na zneužívání zákona, justice a policie pro potřeby korupční mafie a na strachu a poslušnosti lidí. Proto budu bojovat až do úplného konce a nemůžu nikdy akceptovat „trest“ za něco, co jsem nespáchal a spáchat nemohl. Nemůžu po 7 letech, které mně a mojí rodině vzal SYSTÉM, přistoupit na falešnou hru na spravedlnost a právo a stát se figurkou ve hře mocných. Před 7 lety jsem byl mafií „pohřben“, nemám nic, nejsem nikdo, na mém „hrobě“ slaví politická prostituce, lidská špína a STRACH… a právě já, který více nejsem, než jsem, Vás volám: nemlčte!, překonejte svůj strach!, nenechte se zneužívat!, neposluhujte!, pomozte!“

Podnět ing. arch. Marka Řičáře k podání stížnosti pro porušení zákona

Ing. arch. Marek Říčař - vězeň svědomí, byl dnes propuštěn na svobodu!

* * *

* * *

Pokud vám utekl  Tweet od uživatele Andrej Babiš

Speciálně pro českou novinářskou špičku z @Aktualnecz a @RESPEKT_CZ. ANO je poctěno vaším lobbingem za stávající komisařku. Pro info, 13 států nemá nominaci. Mají ji Německo, Španělsko, Dánsko a Nizozemsko, na základě dohod z Evropských rad, kterých jsem se zúčastnil.

* * *

Wird die neue tschechische Kommissarin Dita Charanzová oder wieder Věra Jourová sein?

Will be the new Czech Commissioner Dita Charanzová, or Věra Jourová again?

Samozřejmě, že RESPEKT, AKTUÁLNĚ, SEZNAM a další média odvahu toto zločinné pozadí připomínat nemají, včetně „novinářky“ Sabiny Slonkové, která se „osobně“ v kauze Budišov angažovala, resp. nasazovala. Německou verzi už šíří západní média. Informováno bylo i vedení EU i EP. J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)