Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Cisar Frantisek JosefVidělo se Mi naříditi ministru věcí zdravotnických, aby oznámil zemské vládě české, že mezi mocnářstvím medicínsko - farmaceutickým a lidem prostým nastal stav válečný. V této osudovéRousky Krokodyl 8 2020 chvíli jest mi potřebou obrátiti se na Svoje milované marody. Nařizuji Vám tudíž, abyste přiložený manifest veřejně vyhlásili.

„Bylo mým nejvroucnějším přáním, abych léta, která z Boží milosti jsou mi ještě dopřána, mohl zasvětiti prospěchu Svých marodů a uchránil je před těžkými oběťmi a břemeny mocnářství medicínsko- farmaceutického. V prozřetelnosti bylo rozhodnuto jinak. Pletichy protivníka, plného nadutosti, tuposti a nenávisti, nutí Mne, abych po dlouhých letech míru odhodlal se k činu. Naděje, že oceněna bude shovívavost, poslušnost a mírumilovnost se nenaplnily. Zločinné řádění mocnářství medicínsko – famaceutického podkopává základy života přirozeného, aby lid, jemuž Já v otcovské lásce věnuji Svoji plnou péči, zviklalo v jeho věrnosti rozumu. Tomuto zběsilému řádění musí se učiniti přítrž, aby čest a vážnost lékařství zachována zůstala. Marně podnikl jsem poslední pokus dosíci tohoto cíle prostředky míru, pohnouti protivníka vážným napomenutím k obratu. Úřednictvo ministerstva věcí zdravotnických odmítlo Mé umírněné a spravedlivé požadavky, k nimž nadevše ostatní patří bezpodmínečné zrušení obecné branné povinnosti rouškové, zastavení bezuzdného vyšetřování, otevření sídel kultury a vzdělanosti, zrušení zákazu srocování. Marodi jsou dál trýzněni přikazováním roušek plátěných, vyšetřováním a žalářováním. Dnešním dnem proto vyhlašuji neposlušnost občanskou, z následujících ustanovení sestávající.

Odmítám nošení roušky. Smysl všeobecné povinnosti rouškové pro zdravého člověka prokázán nebyl, naopak mu vážné škody působí. To již mnozí slovutní lékaři a páni profesoři potvrdili. Ve stavu plného zdraví se nacházeti ráčím. Pokud bych příznaky nemoci nakažlivé pocítil, do čistonosopleny smrkati a kýchati budu, na dobu potřebou společnosti se vzdám, elixíry bylinné a lektvary na potlačení horkosti požiji.

Odmítám testování. Zjištění pozitivity koronavirové důkazem nemoci ani nakažlivost není. Z lidu zdravého marodi zbytečně vytvářeni jsou. Veškeré testování toliko pro hovado dobré jest.

Odmítám omezení v pohybu a srocování. Žalářování osob pozitivně testovaných, starců i stařen, nedůvodné a zvrácené jest. Nadále se scházeti budu s kým jen za vhodné uznám, na množství hleděti nebudu. Lidem ruku pomocnou podám, přátele objímati a celovati budu.

Odmítám dezinfikování. Neustálé omývání prostředky dezinfekčními obranyschopnost přirozenou oslabuje a vstupní bránu nemoci otevírá. Mýti se budu toliko mýdlem jádrovým.

Odmítám očkování. Vakcína proti nákaze koronavirové na genetické manipulaci založena jest. Zasahuje do samotné podstaty lidství. Její použití mnohá neznámá nebezpečenství skrývá. Odmítám být obětí zvráceného experimentu mocí a mamonem posedlých šarlatánů.

Jsem si plně vědom dosahu Svého rozhodnutí a Své zodpovědnosti. Vše jsem prozkoumal a zvážil. S klidným svědomím nastupuji cestu, kterou mi povinnost vykazuje. K neposlušnosti občanské nikoho nenabádám. Každý v této dějinné chvíli sám se rozhodnouti musí, zda si dál na hlavu káleti nechá nebo zda zdraví a život do svých rukou uchopí. Spoléhám na Svoje marody, kteří ve všech bouřích vždy v jednotě a věrnosti kolem přirozené medicíny se seřadili a pro ochranu zdraví a rozumu k nejtěžším obětem ochotni byli. Spoléhám na jejich statečnou, obětavým nadšením naplněnou moc a důvěřuji ve Všemohoucího, že nám dopřeje vítězství.“

http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=37518#more

P.S.

Ve včerejších Událostech ČT vystoupila hlavní hygienička ČR Jarmila Rážová s neuvěřitelným tvrzením, že "kvůli GDPR nemůže sdělovat podrobnosti". Vyjádření premiéra Babiše ještě zaznělo, ale po něm následující vyjádření Rážové už v iVysílaní není. To je podobné, jako kdyby se ve válce řeklo: „Víme kde a kdo je nepřítel, ale nemůžeme vám ho prozradit, abychom ho neohrozili!“

J.Š. 24.8.2020

* * *

„Nenechám si srát na hlavu“

O pandemii, která jí nebyla… Co se z mainstreamu nedozvíte…

Až budem všichni on-line, vše půjde snadno, zdravý rozum ustoupí před vymýváním mozků…

Prof. Peter Staněk: Coronavirus fenomén současnosti – a nejenom o něm!

Kdo je režisérem Covidu 19? Novodobý „velký bratr“?!

Tisková konference německé MIMOPARLAMENTNÍ vyšetřovací komise ohledně koronaviru

DŮLEŽITÉ: Zajímavé a znepokojující video o Covidu

* * *

Babiš žádal média, ať nestraší lidi kvůli nárůstu lidí s covid-19

Premiér Andrej Babiš (ANO) požádal média, aby nestrašila lidi v souvislosti s dnes zveřejněnými čísly o velkém nárůstu pozitivně testovaných na nový koronavirus. S odkazem na kritizovaná vyjádření vlády z posledních dní ohledně znovu zaváděných opatření proti šíření viru uvedl, že první vlna pandemie se zvládla dobře. "Ale nemůžeme si dovolit zničit celý společenský a kulturní život a sportovní život," uvedl Babiš na Pražském hradě při projevu na oslavě 20. výročí Národní rady osob se zdravotním postižením. … "Myslím, že to zvládáme, podstatné je, kolik lidí je v nemocnici. Je jich 110, za srpen bohužel zemřelo 26, všechno lidé nemocní, průměrný věk přes 80 let," uvedl. Doplnil, že se setkal s předními odborníky na rakovinu a zmínil, že denně zemře v Česku na nádorové onemocnění 75 lidí. "Naše média (kvůli koronaviru) od rána straší a někteří lidé jsou vystrašení. Je nárůst. Všude v Evropě je nárůst a my trasujeme," uvedl. ČRo, 22.8.2020

* * *

Katarina Boková z pohledu matky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)