Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Altner TV a zalobci 13.11.2020Jako vždy objektivně informovala iDNES, včetně videí. Doplňuji o podrobnosti, které v médiích nezazněly.

Na začátku mne soudkyně oslovila jménem a následně sdělila: „Výpovědi svědků mi nebudete dávat na veřejnost“ . Poněkud podivné, ale nechtěl jsem situaci vyhrocovat. Nevidím rozdíl mezi veřejnostíAltner OSP1 prg 13.11.2020 přítomnou v soudní síni a zprostředkovaně sedících u počítačů. Pokud tím oslovovala všechny přítomná média, tak ta se pokynem soudkyně neřídila. Známe se roky, ale musím říci, že se soudkyně Stamidisová hodně zlepšila. Nevylučuji, že 19.března 2021 (9:00 hod. č. 22) bude vynesen rozsudek, naplňující ducha zákona a spravedlnost ve prospěch žalobců. Bude předvolán svědek žalobců, kterého se nepodařilo pozvat na včerejší jednání.

Jak opětovně potvrdil prezident Zeman ve své svědecké výpovědi, mandátní smlouva byla jasná a srozumitelná, podepsaná dr. Altnerem. Všechny peníze proto měly být vyplaceny obratem pouze dr. Altnerovi. Případné finanční vyrovnání s jeho údajnými pomocníky právníky Halbichem a Hájkem by jistě bylo dr. Altnerem i smluvně zajištěno. Pokud to byli tak skvělí právníci, museli by mít uzavřenou smlouvu s dr. Altnerem. Nikdy ji nepředložili. Proto považuji zablokování jejich údajných peněz soudem za nesprávné, resp. nezákonné.

Altner Rychetsky zezadu 13.11.2020Jako jediný novinář jsem sledoval tuto kauzu roky, zveřejňoval tiskové zprávy dr. Altnera, na rozdíl od médií. Při častých osobních setkáních se mi nikdy nezmínil o Hájkovi a Halbichovi jako o svých důležitých spolupracovnících – Altner Spidla zezadu 13.11.2020pro mne to byla nová jména, když podali žaloby. To bych očekával, když si nárokovali každý po třetině s celkové částky. Pokud jimi byli, tak odváděli zanedbatelný kus práce nesrovnatelný s tím, jakou odváděl dr. Altner.

Svědecké výpovědi předsedy Ústavního soudu dr. Pavla Rychetského, bývalého předsedy ČSSD, premiéra a eurokomisaře Vladimíra Špidly, byly dost podivné – najednou si nic nepamatovali, ačkoliv nemohli nevědět, resp. museli velmi dobře vědět věci, které se nezapomínají, zvláště v jejich tehdejším potavení. Jejich oblečení jen nedůvěryhodnost jejich výpovědí zdůrazňovalo, o jeho nedůstojnosti, vzhledem k jejich společenskému postavení, nemluvě. Špidla působil už při příchodu do soudní budovy poněkud podivně až zmateně. U přítomných zástupců médií to evokovalo pocity a  úvahy o možné začínající demenci…

Altner Spidla zepredu 13.11.2020Nikdo z informovaných nepochybuje, že se tehdy jednalo o „práci“ tzv. Grossova křídla a dnes o její pokračování jeho pohrobky. Vliv v české justici neztratili. Politika byla ještě politikou do doby zásahu  policie na Úřadu vlády ČR, poté už jí přestala být. Tento zásah by si policie nikdy nedovolila bez souhlasu lidí, kteří tehdy, stejně jako dnes, určují dění v zemi.

 

 

 

 Jan Šinágl

14. 11. 2020

* * *

JUDr. Zdeněk Altner versus ČSSD: TZ č.2 1.4.2016, zvukové záznamy, mandátní smlouva

K „zásluhám“ dr.Blanického o vymožení vlastnického práva ČSSD k Lidovému domu

Polička, 18.listopadu 2016: Poslední rozloučení s JUDr. Zdeňkem Altnerem

      

      

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)