Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Trump DonaldNejdůkladnější zpráva o změnách a represích při nastolení vlády jedné strany. Levice vytlačuje konzervativce z veřejného života a chce si to pojistit.

…K odstavování od médií patří i sesazení ředitele Voice of America Michaela Packa dne 26. 1. 2021. Ve funkci byl teprve krátce. Pack se během krátkého funkčního období pokusil udělat z VOA znovu hlas disidentů, protože podle disidentů z Číny a Iránu se VOA pod vedením demokratů změnil v hlásnou troubu čínských komunistů a iránských mullahů. Pack odešel pronásledován špinící (smearing) kampaní levicových médií. Teď se VOA vrátí ke starým pořádkům.

…Objevily se znepokojivé požadavky represí proti republikánským voličům, jež připomínají převýchovné akce proti „asociálům“, které u nás pořádala KSČ po Vítězném Únoru. Vlivná televizní politická moderátorka Katie Couric prohlásila 15. 1. v pořadu Billa Mahera na HBO, že by Trumpovi voliči měli být „deprogramováni“, zřejmě v nějakých převýchovných táborech. Další šílený návrh vyslovil právník veřejnoprávní televize PBS Michael Beller. 13. 1. se vyjádřil v soukromém rozhovoru, že by Trumpovým voličům měly být odebrány děti a poslány do převýchovných táborů. Jeho tvrzení tajně nahrál konzervativní projekt Veritas, který jej druhý den zveřejnil. Po veřejném pobouření Beller rezignoval.

Konečně levicový dav vyhledává Trumpovy bývalé sponzory a snaží se je zlikvidovat. Kongres totiž uzákonil, že donace politikům musejí být veřejné, takže to jde snadno. Teď to byl případ Cary Dumaplin, zakladatelky firmy Taking Cara Babies, která nabízela pečovatelství a poradenství v péči dítě. Poté, co se ukázalo, že kdysi darovala asi 1070 USD na Trumpovu kampaň, zahájili proti ní a jejím zákazníkům internetovou šikanu. Facebook zrušil stránku, přes kterou nabízela své služby a přes níž udržovala svou komunitu. Její firma je prakticky zlikvidovaná, navíc ji obránci slušnosti zavalili vulgaritami. Stejné likvidační kampaně se vedou proti jakémukoliv právníkovi, který přijme úkol obhajovat Trumpa v nadcházejícím procesu o impeachment.

Takže z konzervativců zbude v USA jen trpěná kolaborující slupka republikánské strany, která bude udržovat iluzi plurality. Konzervativci a konzervativní média budou – už postupně jsou – vytlačeni z veřejného prostoru. Bez komunikačních možností, bez příjmů z reklamy, bez sponzorů nebudou mít možnost efektivně oslovit veřejnost. Mnohem horší represi ale přinese připravovaný režim boje proti domácímu terorismu. Vzhledem k široce chápanému výrazu může znamenat možnost využít proti přehnaně aktivním konzervativcům všechny prostředky finanční a fyzické likvidace, které se užívají v boji se skutečnými teroristy.

Autor: Ivo Cerman | čtvrtek 4.2.2021 11:12 | karma článku: 47.76 | přečteno: 12919x

Zdroj: https://ivocerman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=765136

J.Š. 8.2.2021

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.40 (10 Votes)
Share

Komentáře   

-3 #4 Jan Šinagl 2021-02-13 16:44
Přečetl jsem si blogy Ivo Cermana o politickém stavu v Americe. Jsem upřímné nadšený a současně překvapený, že existuje Čech, žijící v Česku, který má takový zájem a přehled o americké politické scéně. Neuvěřitelné! Cerman je přesně informovaný a píše o mnohokrát lepší, než jakýkoliv americký konzervativní reportér. Žasnu.

Martin Sochor
USA
-2 #3 Jan Šinagl 2021-02-12 08:31
Děje se to, že nový světový řád /OSN, světové banky, Čína/ ničí střední třídu, takže tu budeme mít jen bohaté elitní „komunisty“ a chudé „otroky“.

Korporatisté /komunisté, např. vůdci Facebooku, Twitteru, Googlu, Apple atd./, všichni zakazují svobodu projevu po celé zemi a odstraňováním stovek tisíc uživatelů s nimiž nesouhlasí, zmrazením jejich účtů. Ve skutečnosti tyto podniky svým kriminálním protiústavním chováním zakrývaly FAKT, že prezident Trump vyhrál volby masivní lavinou hlasů. Naše soudy selhaly, viceprezident selhal, kongres selhal, státy swingu selhaly a média selhala.

Biden prostřednictvím svých výkonných příkazů důkladně ničí naši zemi. Tyto výkonné příkazy jsou součástí plánů nových světových objednávek na zničení USA. Biden je jejich loutka.

Poslední linií obrany je americká armáda. Nevím, jak to skončí. Věci zde nevypadají dobře.

hlas Američana
***

„Demokracie dosáhla svého nejvyššího stupně v Americe, následujíc nezměnitelných přírodních zákonů. Překročí-li demokracie svůj zenit, změní se tato přirozeně v diktaturu proletariátu. Tohoto bodu dosáhla Amerika 3. listopadu 2020. Pán Bůh s námi! Nyní nemají Češi (Evropané) nikoho, kdo je zachrání před sebou samými.“

Josef Mašín
-3 #2 Jan Šinagl 2021-02-11 10:25
Kongres chce Trumpa zbavit možnosti opětovně kandidovat na presidenta USA. Jako důkaz se promítají dosud nezveřejněná videa z útoku na Kapitol, kde jednotlivci vykřikují "oběsit" apod. Jistě není problém tyto "vrahy" identifikovat a zjistit zda šlo o pochopitelné emoce, nebo provokatéry. Považovat to hned za důkaz je neschopnost, nebo účelový záměr.
-4 #1 Jan Šinagl 2021-02-10 15:19
Nezapomeňme, že Trump získal více „legálních“ hlasů než kterýkoli jiný prezident v americké historii. Pamatujme také, že Biden měl kolem 22 milionů sledujících na Twitteru. Trump měl přes 80 milionů sledujících na Twitteru. To je samozřejmě důvod, proč byl z Twitteru odstraněn. Když Biden přednesl projev, měl na každé akci mnohem méně lidí než Trump. Při projevech Trumpa bylo na každé akci 10 000 - 50 000 lidí.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)