Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Poslechněte si, vyjádření Tomáše Petříčka na ČRoPlus (12.4.2021: 12:10-12:19 hod.). Jeden z mála českých politiků, který sloužil zemi a odešel se ctí.

ČSSD pod vedením Hamáčka prohrává jedny volby za druhými, ještě nedávno měli předsedu senátu, teď už nemají ani vlastní senátorský klub. Ještě nedávno měli spoustu hejtmanů, teď už nemají ani jednoho pod svým oficiálním jménem. Ještě nedávno měli europoslance, teď už nemají žádného. Ještě nedávno byli na magistrátu i v městských částech v Praze v zastupitelstvech v koalicích, už nejsou ani v těch zastupitelstvech. Ještě nedávno měli 20% při volbách do Sněmovny, teď mají preference 3%. A co udělají, když vidí, kam to tenhle hrobař Hamáček táhne? Správně, zvolí si ho znova, ať to nadobro pohřbí. A místo toho, aby se snažili alespoň trochu ukázat nějaké nové lidi, kteří se jim tam nějak omylem vyskytli v poslední době, jako je právě ten Petříček, tak ho před volbami účelově vyhodí, aby udělali radost hradní žumpě a radši vystavují všemožné politické mrtvoly jako Škromach, Hašek...

Tak hlavně že si vybrali poslance Birkeho, víceprezidenta pofiderní česko-čínské komory, které předsedá Jaroslav Tvrdík. To se budou ty zlodějské kšeftíky dělat ještě o to líp, k čínskému vlezdopozadí Hamáčkovi se vlastně hodí. Univerzální ministr Zaorálek taky vlastně může dělat všechno, hlavně že se tady dneska lidi vysmívali Pirátům, že se snaží vybrat na případné pozice alespoň trochu schopné lidi, tady soudruzi z ČSSD ukazují, že to jde dělat i tím stylem, že si straníci jdou pořádně po krku a ministrem bude ten, kdo vleze do správného zadku, ne ten, kdo na to má nějaké zkušenosti a profesní předpoklady.. Gratuluju, myslim, že pro vás budou i 2% úspěch, pozdravujte na smetišti dějin komunisty.

Petr Pokorný

Diskuze: Hamáček spustil operaci „Odveta“. Ministr Petříček se dozvěděl, že končí

P.S.

Nepřekvapí, pokud se Petříček vrátí po volbách do politiky a Hamáček se svoji partou skončí. Nebude-li na kandidátkách politických stran z velké části opět mravní odpad země, ale takoví lidé, které si občané skutečně přejí zvolit. Připomínám, že ministr Petříček navrhl odvolat velvyslance v Maroku Viktora Lorence pro porušování platných předpisů ve věci udělování víz do Schengenského prostoru. Zeman svého kamaráda podržel. Nyní svoji mstivost dokončil. Bude zřejmě dokončena likvidací ČSSD.

 

Jan Šinágl, 12.4.2021

***

Nabídl jsem MZV ČR pomoc při vyšetřování závažné kauzy, s dopadem na bezpečnost zemí EU

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.80 (5 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)