Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

KSČM zahájila svou předvolební kampaň. Zahájila ji mimo jiné tvrzením, že se nestydí za svou minulost. Známého novináře Tomáše Etzlera to příliš nepřekvapilo: Komunisté se za své zločiny, za svá zvěrstva nestydí vůbec nikde, říká.

Komunisté v Číně se nestydí za to, že vyvraždili desítky milionů vlastního obyvatelstva včetně tisíců studentů během masakru na Náměstí nebeského klidu, jehož výročí jsme si připomněli 4. června. Ani sovětští, ruští komunisté se nestydí za miliony mrtvých, zavražděných. Nebo Rudí Khmerové v Kambodži, kteří vyvraždili třetinu obyvatelstva.

***

Praha Ďáblice: Stále zapomínaný Dětský hřbitov… Dne 12.6.1956, před 65 lety, zemřela ve věznici Pankrác Zdena Mašínová st. Její tělesné ostatky byly zahrabány do země společně s ostatky dětí vězeňkyň. Tento symbolický hřbitov byl vybudován až po roce 1989. J.Š.

***

Nicméně prohlášení českých komunistů považuji za plivnutí do obličeje všem komunistickým obětem v Československu, všem lidem, kteří byli zavražděni komunistickým režimem ať už na popravišti, v mučírnách, vězeních, nebo na hranicích. Považuji to za plivnutí do obličeje všem těm desetitisícům nevinných lidí, kteří byli dlouhá léta vězněni naprosto za nic.

Existují zločinci, kteří svých zločinů litují. Kteří se za ně omluví a kteří se za ně pochopitelně stydí. Čeští a moravští komunisté mezi ně očividně nepatří. Jsou to nenapravitelní recidivisté, kteří budou své zločiny opakovat. I proto jsem přesvědčen, že by měli být napřed naprosto eliminováni z politického života v České republice a posléze jako zločinecká organizace zakázáni.

Jsem přesvědčen, že tyto kroky by pomohly vyrovnat se v České republice se svou minulostí a že by prospěly celému národu.

Celý článek>

 ***

Výkřiky z pekla zůstaly nevyslyšeny…

Pravda o české povaze a charakteru

Nechte psát Šinágla

***

Média jsou zahlcena vzpomínkou na herečku Libuši Šafránkovou už po několik dní…. Takové pocty se nedostalo ani Vlastě Chramostové po jejím skonu, ani Slávce Bohdanové při jejím životním jubileu, na rozdíl od Jiřiny Bohdalové, a mnoha dalším, co se zločinnému komunistickému režimu dokázali postavit a ozvat. Nedivme se, že KSČM je v parlamentu, že její předseda Vojtěch Filip (usvědčený agent StB Falmer) je prvním místopředsedou Sněmovny (zvolen 75% anonymními hlasy poslanců). Umíte si představit, že by v Bundestagu byla zastoupena NSDAP i s pohrobky nacismu?!

 

J.Š. 14.6.2021

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.20 (10 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #1 Jan Šinagl 2021-06-21 15:58
Dobrý den a děkuji za váš článek o bolševicích !!!

Sleduji předvolební průzkumy a těším se, že ve volbách budou políbeni max. číslem 4,9 %.
Před několika roky jsem si opsal článek z internetu co tady způsobili v letech 1948-89. Odsoudili 205 486 lidí, popravili 248 lidí, ve věznicích zemřelo 4 500 lidí, na hranicích postříleli 327 lidí a do emigrace odešlo 170 938 občanů .

Můj otec se rovněž dostal do vězení, protože těm místním nastoleným primitivům nevyhovoval. Tak byl odsouzen v roce 1954 ke 4 rokům vězení. Když jsme v roce 1968 požádali o rehabilitaci dozvěděli
jsme se čím se provinil. Byla k němu poslána volavka, pracovník soudu, který mu ukázal noviny vydávané “zrádnou emigrací v Anglii”. To byl jeden bod obžaloby a druhý byl, že se volavka podívala na stůl, kde otec připravoval tabulku o hospodaření ONV, která byla určena k vyvěšení na úřední desku !!!

Pracovník soudu, když splnil všechny stranické povinnosti, byl odsouzen na 12 roků, nebo to bylo doživotí? To si již nepamatuji.
Ještě jednou dík za připomenutí bolševické špíny.

S pozdravem
Jaroslav Kos

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)