Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Clovek a strachDoporučuji poslech tohoto kázání statečného kněze ze Slovenska. Níže výtah podstatných myšlenek.

***

Zuzana Lašová: Vďaka za tohto kňaza, viacerí cítime že sa tu niečo zlé deje, povedať dnes to čo si myslíme je odvaha a tento kňaz to povedal, patrí mu naša úcta - Dušan Halečka: Nie je podstatné ako sa volá , ale má pravdu !!!

Ničemu nevěříme, věříme vakcíně, vakcína je spása - 500.000 ochrnutých dětí po očkování - Podle ovoce poznáte je - Apokalypsa: „Anděl zatroubil a 1/3 lidstva zahynula. Zatroubil podruhé a druhá třetina lidstva zahynula“, slova sv. Jana - Nositel Nobelovy ceny vyzývá k zastavení očkování, jsou už miliony obětí - Nazýváme kardinály konspirátory - Fatima: „Trest stihne celé lidské pokolení, nepřijde dnes, ale zítra, ve druhé polovině XX. století. Lidské pokolení zhřešilo a pošlapalo dar, který dostalo.“ - Nikde není pořádek. Satan se dostal na nejvyšší místa a rozhoduje o průběhu událostí - Bůh potrestá lidstvo mnohem přísněji, než to udělal prostřednictvím potopy. Mocní zahynou stejně jako slabí. Přijde čas tvrdých zkoušek. Ti, kteří zůstanou naživu, budou závidět těm, kteří zemřeli.

Toto poselství přimělo mocné k podepsání dohody o kontrole atomových zbraní z roku 1963 - Pana Marie pláče, slzy obyčejné i krvavé - Čekáme co bude a nevíme, co bude. Žijeme ve zlomovém, velmi silném čase. Záleží jen na nás, jak se v těchto duchovních bojích rozhodneme, jak budeme reagovat, jak se na tento čas připravíme - Čas, kdy Bůh vyžaduje jasně se rozhodnout. Nečekat, nehřešit už dále, rozhodnout se a začít konat.

Už jsme v době Apokalypsy

Je čas vykonat generální svatou zpověď. Uměli jste si představit čas, že nebudete mít v kostelích svěcenou vodu? Že neočkování nesmí vstoupit do Božího chrámu? Nevíme co nás čeká, mozky tohoto světa mají veliké vize. Vizionář Elion Musk hovoří o tom, že už dnes můžeme dávat mikročipy do mozku. Budeš Kyborg, vylepšíme tvoje technologické schopnosti, tvoji paměť, rozum, inteligenci.

Klaus Schwab, hlavní iniciátor této velké ekonomické reformy předkládá světu ekonomický, duchovní a sociální recept. Hovoří, že do roku 2025 budeme všichni očkovaní. To říká jeden z hlavních ekonomů světa, kterému se politici klanějí - V Izraeli premiér vyzval, aby dětem implantovali čipy. To nejsou konspirace, ale věci, které se dějí a dají se ověřit a mnoho jiných.

Prostě je tu ten čas. Netřeba se bát, je třeba se připravit, rozhodnout a udělat konkrétní kroky ve svém životě. Opět přijde třetí, čtvrtá vlna, zase budeme zavření doma a nikdo z vás nepřijde na mši svatou. Říkám vám to proto, abyste pochopili a vytvořili si sami svůj názor. Informací je příliš a nevyznáme se v nich. Pokání, pokání, pokání, modlete se.

***

Pravda na zemi je nutně relativní. K té absolutní nad námi se můžeme jen přibližovat a v jejím jménu osobně a odpovědně konat.

 

Jan Šinágl, 9.9.2021

***

Ostrava 31.8.2021: Nesahejte nám na naše děti!

Toto video bylo zcenzurováno po 22minutách na Youtube. O demokratuře, bioterorismu a cestě k pravdě jako zábraně otroctví

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (5 Votes)
Share

Komentáře   

-3 #1 Jan Šinagl 2021-09-10 11:12
V Opařanech se ruší klinika pro psychicky nemocné děti. Po cividu počet psychicky nemocných dětí radikálně přibývá v celé zemi. Děti nejsou obětí samotného covidu, ale opatření proti němu. Chybí psychologové, psychiatři, staří odchází do penze, MZ to neřeší. Covidová politika produkuje psychicky nemocnou populaci, které nebezpečně přibývá.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)