Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

LN RK Duse pacienta 26.10.2021Osobnost Plus, 12.11.2021, čas 10:33:20 hod. doc. Jan Payne, neurolog, doktor filosofie a vedoucí centra pro bioetiku při Ústavu humanitních studií v lékařství na 1. Lékařské fakultě UK.

Prezident není schopen vykonávat svůj úřad, řekl jasně prof. Zavoral. Komise to rozmělnila. Řekla, že tak trochu může? Co to je za profesi, když někdo může něco „tak trochu“ dělat? Daniel Kroupa i Jan Urban tvrdí, že už není tím, koho znali. On není on. Prezident na půl, nebo na čtvrt úvazku? Sami studenti při přednášce o syndromu frontálních laloků říkají „Nojo, to je pan prezident.“ Léčba je velmi svízelná. Byla popsána už před 200 lety, kdy změní osobnost. Dobrému lékaři naskakuje okamžitě diagnosa. Učí se jí už studenti z fotografií v učebnicích. Se všemi neurology, které znám se všichni shodneme na stejném.  

Jan Urban: Český úkol pro rok 2015 – nejvyšší čas vyrovnat se s vlastní historií

To, že někdo dokáže mluvit, ještě neznamená, že je schopen vykonávat svoji profesi - Když má někdo nemocná játra, má v sobě spoustu jedů a otravuje i mozek, takže ani on nemůže normálně fungovat - Syndrom frontálních laloků má Zeman už 6 roků - Když někdo šest měsíců nemůže plnohodnotně vykonávat své zaměstnání, tak přechází do invalidního důchodu. Prezident Zeman nemá nemocenskou ani není v invalidním důchodu, jak je to možné?! Odpočívá v Lánech, bere za to 250 tisíc měsíčně a občas něco podepíše. Kdo by nechtěl takovouto profesi. Jestli někdo nechce rozeštvat společnost, tak je prostě populista. Jestliže je něco správně, tak mám podle toho také správně jednat.

Když byl rektor UK prof. Zíma 5 dní v bezvědomí, na tuto dobu předal funkci prorektorovi. Nepřipadá, že to bude dělat napůl. V lékařském konziliu je psychiatr, ale není tam etik, jakoby to nebylo etika vůbec potřeba v této společnosti. Část veřejnosti vnímá úřad prezidenta jako Královský post, ze kterého se odchází až se smrtí.

Proč tomu tak je, kde se to vzalo?

Je to na dně duší. Kdysi někdo řekl: „Kdyby tam byl pytel brambor, tak bude mít 30%“. Je to spojeno s jakousi svatozáří, je to někde hluboko v nevědomí. Asi nejsem paradigma, jak vypadá český občan.

K fotografiím jako „motivaci“ k očkování: Jsou skutky, které nejsou k ničemu dobré a které můžeme nazvat jedním slovem – brutalita. Fotografie ničemu nepomohou. Že se nám někde něco stane, nikdo nemůže zaručit.

K Čimickému: Jak je možné, že toto Hrad nezjistil (vyhozen z Bohnické léčebny už před 25 lety). Buď špatně lustroval, nebo věděl a ignoroval. Obojí je neprofesionální. Lékaři drží basu a vzájemně se kryjí. Byla kontaktována ombudsmanka Šabatová, nekonala. Selhala celá společnost, zejména lékaři, kteří toto mají hlídat, ztrácí důvěru.

Zabýval se otázkou, zda má vůbec smysl v této zemi nadále žít a raději ji opustit…

 

Jan Šinágl, 13.11.2021

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (7 Votes)
Share

Komentáře   

-4 #1 Jan Šinagl 2021-11-13 17:41
Moudrý člověk. Škoda, že nekandidoval na prezidenta. Byl by 10x lepší kandidát než tehdy Drahoš.

Dalibor Šnajdr
***
Komentář k videu 6.5.2018
Jan Urban: Oslavy Československa? Vyhnali jsme Němce, přijali diktaturu a zbavili se Slovenska

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)