Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Martin S1 skodlivy protein 2021Goethe strach odvahaAktualizováno 23.11.2021: Anglie - celková úmrtnost podle stavu očkování

***

Albert Einstein: "Problémy, které na světě existují, nemohou být vyřešeny tou úrovní myšlení, která je vymyslela."

***

Albert Einstein 1949: „Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.“ 

***

GB umrtnost 10 59 let 31.10.2021Dr. Martin: "Pokud zpochybňuje cokoli, včetně patentů udělených na biologickou zbraň, vstupujete na území, kde neexistuje žádné odpuštění."

***

Tato argumentace Occamovou břitvou je dokonalá ve všech ohledech. Kolik šéfů farmaprůmyslu se asi nechalo očkovat vlastní vakcínou proti covidu?! Vakcína na chřipku posloužila jako mnohem větší "kšeft "pro tyto  novodobé "zločince v bílých rukavičkách". Nebudou mít nikdy dost.

Dr. Fuellmich: „My jsme měli několik dotazů u Trasparency International. Byli jsme umlčeni, téma nebylo následováno“. 

Dr. Martin: "Ano nemůžete, není to dostupné a je to tragédie. Bohužel se z toho stala organizace, která uchopila regulatoriku a nedělá službu veřejnosti."

Goering 1945Ockovani versus neockovaniNa tomto odkaze si můžete argumentaci dr. Martina shlédnout a poslechnout. Věnujte ve vlastním zájmu a zájmu vašich dětí čas poslechu tohoto videa. Čím více opatření, tím více se virus šíří – mediální, statistický, ne faktický! Je třeba zaplnit náměstí ve jménu zdravého rozumu. Menšina schopných musí oslovit většinu nevědoucích. Podstatný obsah rozhovoru s dr. Martinem uvádím níže pro případ, že by toto video bylo odstraněno. Šiřte všemi možnými způsoby: FB, TW, od člověka k člověku, jde o záchranu světa před zločinci, neštítící se ničeho, kteří ovlivňují a ničí naše zdraví a životy dnešních a budoucích generací.

Nejdůležitější video za celý rok. Kriminální mašinérie je rozuzlena. Samozřejmě to je pořád jen její část, ale v současnosti ta podstatná. Přesvědčí i skeptiky. Jediná možnost jak to popřít je neporozumět tomu, proti tomu není obrana.

***

Podáno 4000 patentů v souvislosti se Sars – Prohlášení o koronavirusu byly falešné – Není tu žádný nový koronavirus – Chtěli jej patentovat už v roce 1999 – První žádost podala společnost PFIZER 28.1.2000,  co ho „vynalezla“ dnes – Je to směšné a neuvěřitelné – Podali to, co bylo ve výsledku podáno jako americký patent 6272224, což byla ta virová vakcína se spike proteinem – Je to 22 let stará věc – Z patentové přihlášky 19.4.2002: Kdy NIAID vytvořila koronavirus s vadnou replikací, který byl specificky zaměřený na lidský, plicní epitel – My jsme SARS vytvořili a patentovali jsme ho 19.4.2002 – Byl vydán jako americký patent 7279327 – Tyto patenty nejenže pokrývaly genové sekvence SARS koronaviru, ale pokrývaly také prostředek na jeho odhalení: RT-PCR. Důvod, proč je to problém je, že pokud vlastníte patent na ten gen jako takový a zároveň vlastníte patent na jeho detekci, maté lstivou výhodu tím, že máte stoprocentní schopnost řídit jeho původ, nejen jako viru takového, ale také jeho detekci. Což znamená, že máte absolutní vědeckou a informační moc. Takže každé veřejné prohlášení CDC, že je vše ve veřejném zájmu, je nekovatelné jejich vlastním úplatkem zaplaceným patentovanému úřadu. Tohle není něco přehlédnutelného, ale co je ještě horší, že si zaplatili extra poplatek za to, aby jejich přihláška zůstala soukromá. Přeji si, abych si vymyslel cokoliv, co jsem právě řekl, ale všechno je dostupné v záznamech veřejného patentového úřadu, do kterého může nahlédnout kdokoliv z veřejnosti.

Tři dny poté firma firma SEQUOIA PHARMACEITICALS podala antivirální prostředky na léčení a kontrolu infekcí způsobených koronavirem. CDC podala patenty 3 dny předtím a léčba byla dostupná tři dny poté. Takže pravděpodobnost, že informace mohly být získány jakýmikoli prostředky, jinými než interním informacemi mezi těmito stranami, je nulová. Není fyzicky možné patentovat věc, která léčí něco, co předtím nebylo publikováno, protože CDC zaplatilo, aby to zůstalo utajené. Toto je definice kriminálního spiknutí a tajné dohody. Toto není teorie, toto jsou důkazy. Nemůžete mít informace, které v budoucnosti udají léčbu na něco, co předtím neexistovalo.

Jedná se o případ organizovaného zločinu.

Ne, že by mohl být, ale je. Jak můžete léčit dříve, než tu věc vůbec máte? Bude to ještě horší. Koronavirus byl nejen připraven na lidský výskyt, ale byl patentován pro komerční využití -73x. takže pro ty, kteří chtějí žít v iluzi, že tak či onak, to je konec příběhu, buďte připraveni na ještě větší zklamání, protože někdo věděl něco v roce 2015 a 2016, což dalo vzniknout mému nejoblíbenějšímu citátu této celé pandemie, a tím nechci být roztomilý. Bylo to tvrzení Petera Daszaka z roku 2015, ředitele EccoHealt Alliance. O tomto tvrzení bylo napsáno ve vydání The National Academies Press ze dne 12.2.2016, cituji:

„Potřebujeme prohloubit veřejné pochopení pro potřebu lékařských protiopatření, jako je například pankoronavirová vakcína. Klíčovým hnacím motorem jsou média a ekonomika, bude následovat mediální humbuk. Potřebujeme využít tento mediální rozruch jako výhodu k tomu, abychom se dostali k opravdovým problémům. Investoři zareagují, když na konci uvidí profit.“

Peter Daszak je osoba, která nezávisle potvrdila čínskou ne-teorii o ne-laboratorním úniku, protože to nebyl žádný únik z laboratoře, bylo to úmyslné použití spike proteinu jako biologické zbraně, aby dostali do lidí injekci, aby se stali závislí na pankoronavirové vakcíně. Nemá to nic společného s patogenem, který se vypustil. Každá studie, která byla kdy zahájena, aby zkusila potvrdit laboratorní únik, je záměrně rozptýlena. Takže tu opravdu není nic, co by bylo nového. Nic, nula.

73 patentů na všechno klinicky nové. 73 a všechny vydané před rokem 2019.

A dám vám největší bombu, abych vám dokázal, že tohle nebylo vypuštění vůbec ničeho, protože patent 7279327, patent na rekombinantní původ tohoto plicně zaměřeného koronaviru, byl záhadně převeden z university v Chapel Hill v Severní Karolině do Státního zdravotního institutu v roce 2018. Proč je tenhle problém? Podle Bayh-Dole zákona má už něco co se jmenuje „Ustanovení o přechodném právu“. Máte všechny důkazy? Ano. Vždy je to o penězích.

Scénář pro toto vše byl napsán 6.1.2004.

Napsala ho firma MERCK na konferenci SARS a bioterorismus. Bioterorismus a nově vznikající infekční onemocnění, antimikrobika, terapeutika a imunitní modulátory. MERCK představil novou myšlenku toho, co nazvali „nový normál.“ Jazyk, který se stal brandovanou kampaní, kterou převzala Světová zdravotnická organizace (WHO) a Rada monitorující globální připravenost, což byla správní rada, ve které společně zasedali čínský ředitel Centra pro kontrolu nemoci (CDC), dr. EliasNadace Gatesových a Anthony Fauci. V březnu 2019, z důvodů, které nejsou transparentní, najednou opravili řadu odmítnutých žádostí o patent, kde byl úmyslně vypuštěn koronavirus. Začali řešit významný problém, který měli.

Zahájili vývoj vakcín a spoléhali na technologii, kterou nevlastnili.

Dvě kanadské společnosti Arbutus Pharmaceuticals a Acuitas Pharmaceuticals ve skutečnosti vlastní patent pro obálku s lipidovými nanočásticemi, který je třeba, aby se fragment mRNA v těle dostal tam, kde má. Tyto patenty byly podány v Kanadě, USA a jinde ve světě a jsou obdobou světového duševního vlastnictví. Přemýšleli nad otázkou, která zní: Co kdyby došlo k neúmyslnému, nebo záměrného vypuštění respiračního patogenu. Co tuto konkrétní frázi dělá problematickou je to, že je přesně recitovaný v knize World and Risk, což je scénář, který vytvořila WHO v roce 2019. Tento scénář říká, že musíme mít koordinovanou, globální zkušenost s vypuknutím respiračního patogenu a že tato zkušenost musí do září 2020 vést k zavedení univerzální kapacity pro řízení vztahů s veřejností, ovládání davů a přijetí univerzálního, povinného očkování. To bylo v září 2019.

Slova o úmyslném vypuštění respiračního patogenu byla vepsána do scénáře, který, a cituji: „musí být dokončen do září 2020.“ Samotný Peter Daszka uvedl, že musíme vytvořit veřejný rozruch, aby veřejnost přijala lékařské protiopatření v podobě plošného očkování proti koronaviru. A co dělá nejabsurdnější je skutečnost, že jak víme, že WHO dříve označila koronavirus za takový mrtvý zájem… Řekli, že jsme vymýtili obavu z koronavirů.

Proč, když jsme ho vymýtili v letech 2007 a 2008, jsme začali globálně utrácet miliardy za vakcíny proti něčemu, co bylo vymýceno, jak se v roce 2008 vyhlásilo?

Covid pas NEKontrola populace? Poslechněte, musíme i ve svém vlastním dotazování přestat věřit mainstreamovému narativu, protože skutečností je, že tohle bylo vnímáno jako vysoce tvárná biologická zbraň. Není pochyb o tom, že v roce 2005 šlo nesporně o zbraň volby. Iluze, do které se, bohužel, chystají lidé i s dobrými úmysly je konverzace o tom, jestli se jedná o vakcínu proti viru. Skutečnost je, že nejedná. Pícháme do lidí spike protein mRNA sekvenci, což je počítačová simulace…, nepochází to z přírody. Sekvence, o které se ví a která byla simulovaná už před roky. O sekvencích se mluvilo ve velmi věrohodných telefonních konverzacích mezi Modernou a výzkumným centrem vakcín. Ta absurdita za tím je, že tohle něco slouží k prevenci, je naprosto roztříštěna při konfrontaci s důkazy. Jasně ukazují, že žádná farmaceutická společnost nevyvinula žádnou snahu v boji proti viru. Tohle je o tom, aby se lidem píchl protein S1 spike, o kterém se ví, že je škodlivý. Odpověď Faucimu z patentového úřadu: „Imunitní odezva vytvořená vakcínou z pohledu, že antigenní peptidy stimulují imunitní reakci, která může produkovat protilátky, které se váží na specifický peptid nebo protein, ale nejsou přesvědčivé, pokud jde o vakcínu“. Toto je patentový úřad, ne nějaká agentura veřejného zdraví. „Imunitní vakcína musí být víc než nějaká imunitní odezva, ale musí mít také ochranou funkci, jak bylo zmíněno v předchozím úkonu patentového úřadu, pod pojmem vakcína se uznává sloučenina, která zabraňuje infekci. Žadatel neprokázal, že tato bezprostředně vyžadovaná vakcína, splňuje alespoň nižší standard objasněný ve specifikaci, natož definici vynálezu pro funkčnost. Proto patentové nároky 5, 7 a 9 nejsou funkční jako vakcína proti HIV… Nejsou patentovatelným užitkem“.

Samotnému Faucimu bylo řečeno patentovým úřadem, že to co navrhoval jako vakcínu, nesplňuje patentovatelný, právní, nebo klinický standard.  Neuvěřitelné. Tady je smutná, střízlivá ironie. Na tyto problémy jsem začal upozorňovat už v roce 2002 po strašení s Anthraxem. Tragédií je, že se nyní ocitáme ve světě, kde máme stovky milionů lidí, kterým se píchá patogen, simulující počítačovou sekvenci, což je prodáváno pod tím, co patentový úřad, zdravotnická profese a co by FDA ve svých vlastních klinických standardech nenazvali vakcínou. Ale tím jak používáme tento výraz, tak vystavujeme stovky milionů lidí něčemu, co bylo v roce 2005 známo jako biologická zbraň.

V databázi je více než 40.000 virů.

Neexistuje žádná taková věc jako alba, beta, gama, nebo delta varianta. To je způsob jak zoufale dosáhnout toho co chtějí a to do jaké míry mohou být jedinci donuceni akceptovat něco, co by jinak neakceptovali. V žádných publikovaných studiích, nebylo nic o delta variantách. Nebylo zde spočítáno číslo R v populaci, což je míra replikace. Co bylo odhadnuto, byly počítačové simulace. Bohužel, pokud se podíváte na GISAID, což je veřejný zdroj na zadávání kteréhokoli množství dat, zjistíte, že zde nebyla schopnost nalézt jakoukoli klinicky pozměněnou genovou sekvenci, která má pak klinicky vyjádřenou variaci. To je problém po celou dobu. Problém, který vede k začátkům toho, co byla údajná pandemie. Protože nemáme žádný důkaz, že změna genové sekvence má jakýkoliv klinický význam.

Není jediná stať, publikovaná kýmkoliv, která by zjistila, že cokoliv nového od listopadu 2019 má klinickou odlišnost od čehokoliv, co přecházelo listopadu 2019. Problém s těmi 73 patenty, který jsem popsal je, že všechny obsahují to, co bylo nahlášeno jako nové v prosinci 2019 a lednu 2020 v tomto pořadí. Takže problém je, že i pokud bychom měli akceptovat, že existují idiopatické zápaly plic, i kdybychom měli akceptovat, že je tady nějaká skupina symptomů způsobených patogenem, nemáme jediný publikovaný důkaz, který nám říká, že cokoliv na podskupině SARS-CoV- 2, má klinickou souvislost od něčeho, co bylo známo a publikováno před listopadem 2019, v 73 patentech datovaných od roku 2008. Neexistuje, opakuji, neexistuje žádný důkaz, že delta varianta je jakkoliv odlišná od čehokoliv jinéhoGISAID.

Fakt, že my teď hledáme věc, neznamená, že to je věc, protože my se díváme na fragmenty věcí a faktem je, že pokud zvolíme jakýkoli fragment, zítra bych mohl přijít s variantou omega a mohl bych říci, že hledám tento podřetězec buď DNA, nebo RNA, nebo i proteinu a mohl bych běhat po světě a vykřikovat – Ó můj Bože, bojte se varianty Omega.

Problém je, že způsob jakým dnes sekvencujeme genomy, což je vlastně proces skládání, to je čemu v matematice říkáme prokládání, je, že nemáme žádný výchozí bod, abychom věděli, jestli ta věc na kterou se díváme je odlišná od klinického, nebo dokonce genomického významu. Takže jsme uvězněni ve světě, kde bohužel, pokud se podíváte do statí, které dozovaly delta variantu a položili jste si otázku, je delta varianta něco jiného než část sekvence, v systematickém posunu již předložené jiné sekvence? Odpověď je, že to je jen změna toho, kdy začnete a skončíte číst to, čemu říkáte čtecí okno. Není to nic nového.

Patenty jsou problematické.

Martin Bestsseler 2021Je asi 5x dražší patentovat léky ve srovnání s tím, co dostávají univerzity na vyvinutí vakcín. Udělám něco velmi nefér a přiložím tento dokument k obrazovce. Je jenom pro ukázkové účely, ale chci, abyste viděli. Je to jen pro ukázkové účely. Je to Barickův patent, který potřebovala NIH, aby jí byl vrácen ze záhadných důvodů v roce 2018. Lidé si mohou dokument sami vyhledat 7279327, ale pokud se podíváte na ty sekvence, které jsou patentované, což je jedna z věcí, které jsme provedli, podívali jsme se na publikované sekvence a uvědomili jsme si, že podle toho kde vystřihnete sekvenční řetězec, budete mít stejnou, nebo jinou věc, založenou na ničem víc než na tom, kde se rozhodnete udělat ten výstřižek.

Chci vám říci něco, co pochází přímo z té patentové přihlášky.

Když hovoří o těch vláknech DNA, kterým říkají identifikační čísla sekvence, říkají konkrétně, že tento organismus je umělá sekvence. To znamená, že to není sekvence, která je založena na pravidlech z přírody. To není něco, co mělo ukázat přírodní derivát proteinu, nebo přírodní odvozeniny mRNA sekvence, která byla izolována. Každá z nich je ve skutečnosti syntetická, umělá sekvence. Pokud se vrátíte a projdete každou jednu z nich, což jsme udělali, co zjistíte je, že ty sekvence jsou v podstatě v mnoha případech sousedící a v mnoha jiných příkladech se překrývají a je pouhým určením rozmaru, jestli je něco, nebo není součástí čtecího rámečku, nebo jestli je, nebo není součástí konkrétní oligonukleotidové sekvence.

Důvod proč je to důležité je, pokud to budeme zkoumat, co je nakonec vstříknuto jednotlivcům, potřebujeme přesnou sekvenci. Ne nějakou jakože podobnou. Potřebujeme přesně stejnou. A pokud se podíváte na požadavek FDA a pokud se podíváte na evropské regulátorské prostředí a pokud se podíváte na regulátorské prostředí ve zbytku světa, z nevysvětlitelných důvodů přesná sekvence, která je tzv. zesílena v v injekci, se zdá být nepostižitelná. Něco, co nemůže nikdo říci se 100% jistotou, že ta sekvence je X. problém, který to představuje v této chvíli je ten, ať je nám jakkoliv řečeno, že běží klinické studie a různé jiné věci, my nemáme způsob jak ověřit, že kompletní sekvence byla, je, nebo by potenciálně dokonce i mohla být nakonec vyrobena do podoby lipidové nanočástice, která je nositelem frekvence, ve které je injekce podána.

Je důležitě, aby lidé pochopili, že dokonce až do doby roku 2002 a po celou dobu přihlašování patentů v roce 2003 a těch militarizačních patentů, které začali v roce 2008. V každém jednom z těchto případů jsou identifikovány fragmenty, ale jsou identifikovány bez specificity. Takže my nemáme přímé, finální konce fragmentů.

Máme m fragmenty, které mají v zásadě hypotetizované mezery do kterých může být umístěno cokoliv.

To je důvod, proč považuji „ověřování faktů“ kolem situace s patenty za velmi neuspokojivé. Protože důvod proč ověřovatelé faktů, mimo jejich všeobecně líné atributy, důvod, proč ověřovatelé faktů vlastně neověřují fakta, pokud jde o patentové záležitosti je ten, že ty vlastní sekvence nejsou prezentovány v digitální podobě, která umožňuje snadné porovnání. My jsme doslova museli vzít fotografie předložených tištěných dokumentů, následně je převézt do kódu a provést naše vlastní posouzení. To nemůžete udělat na stránce Evropského patentového úřadu. To nemůžete udělat na datech WIPO z Ženevy. To nemůžete udělat na datech Amerického patentového úřadu. Musíte tam jít a musíte ručně rekonstruovat konkrétní genové sekvence, abyste je porovnaly s tím, co bylo nahráno na veřejné servery. Potom zjistíte, že otázka novosti je něco, co nebylo řešeno a co je vyrobená iluze.

Kam zmizela chřipka?

Otázka je nádhernou metaforou tohoto přesného problému. Ten problém je, že pokud to co hledáme je to, co jsme rozhodli, že stojí za to hledat, potom to najdeme. Dobrá zpráva je, že to najdeme na spoustě místech a pokud jsme se rozhodli, že už nehledáme, není zcela překvapivé, že to nenajdeme, když to nehledáme. Podstatou věci je, že ať už to je RT-PCR test, kde jsme se rozhodli, že jsou tam fragmenty… Mimochodem jsem se podíval na všechny regulatorní podání, které byly předány FDA, abych zjistil jaký je ten zlatý standard, abychom získali schválení pro nouzové použití a který fragment SARS-CoV-2, byl oficiálně ten oficiální fragment, který představoval ten standard pro srovnání.

Problém je, že vy nedokážete získat jeden standard.

Takže to nadnáší otázku – ve světě, kde není jednotný standard, co je to, co jste vlastně našli? Protože pokud na to hledím a proč to prostě nepřečtu. POKUD hledám CCACGCTTTG, přidám to další vlákno G, a nebo řeknu: o né, další sázka je GTTTAGTTCG… Chápete co myslím? Jde o to kde si zvolím, že začnu a kde skončím. Mohu říci ó našel jsem to, nebo ó nenašel jsem to. A já jsem nenašel tu shodu, kterou jsem promítl na ta data, protože jsem si zvolil takový způsob pohledu na data, že jsem nemohl najít shodu.

Chřipka neopustila lidskou populaci.

Chřipka byla neúspěšným desetiletí trvajícím mandátem k neúspěšnému očkování, zoufale, zoufale propagovaným vládami po celém světě. Neuspěli a rozhodli, pokud chřipka nedostojí veřejnému slibu každého naočkovat, potom změňme patogen. Máme před sebou mnoho dalších.

Potřebujete vytvořit iluzi poptávky a teď není nic lepšího k vytvoření iluze poptávky, než naléhavost události, kterou jste vyvolali. Je to v tom, že my si musíme uvědomit, že částečným důvodem proč pro nás bylo tak snadné to sledovat a monitorovat tuto konkrétní kampaň nátlaku a teroru bylo to, že jsme to udělali dříve. Začal jsem svoje komentáře tím, že jsem se ujistil, aby lidé věděli, že když jsme řešili hrozbu antraxu… Vzpomeňte si, že zatímco jsme měli stovky tisíc vojáků na Blízkém východě, kteří údajně opláceli události ze září 2001, měli jsme dva poštovní inspektory, kteří vyšetřovali anthraks. Dva. Největší údajný biologický útok na území USA a my jsme měli dva poštovní inspektory. Nemůžete upřímně věřit, že dva poštovní inspektoři jsou schopni zastavit kriminalitu ohromnou silou vesmíru. Nemám nic proto poštovním inspektorům, ale mohu vás ujistit, že pokud bych vyšetřoval biologický útok, nedělala by to pošta, která by do vyšetřování nasadila dva poštovní inspektory. To bylo pokrytecké a kongres to věděl.

To je důvod, proč jsme publikovali tuto věc.

Není to zrovna bestseler, ale publikovali jsme každý zpravodajský brífink o každém porušení dohod o biologických a chemických zbraních, které podepsali lidé na celém světě. Je to telefonní seznam, říká vám, kde a kdo to financuje. Takže pro nás nebylo těžké zjistit, že toto nebyla krize veřejného zdraví. Tohle byla oportunistická marketingová kampaň k provedení deklarovaného cíle. A to je proč je to Occamova břitva. To je nejjednodušší způsob jak to popsat, protože oni jsou ti, kteří to nastavili a realita Occamovy břitvy je, že řekli, že potřebují, aby veřejnost přijala protiopatření v podobě očkování proti koronaviru.

Oni potřebovali, aby média vytvořila humbuk, protože investoři se pohrnou tam, kde vidí zisk. Nemusíte spoléhat na cokoliv jiného, abyste objasnili události posledních 20 měsíců, než skutečné prohlášení skutečného pachatele. Neprovádím tohle cvičení s upřeným pohledem, abych se pokusil porozumět, jestli měl bankovní lupič problémy s mámou, když drží před bankou pytel s penězi, já opravdu provedu tu bláznivou domněnku, že to je možná bankovní lupič. Stejně tak někdo říká, že musíme použít média, abychom udělali humbuk kolem lékařských protiopatření, což je ve skutečnosti injekce syntetického, rekombinačního, chimérického proteinu, který byl vyvinut na základě počítačové simulace. Jestli ve skutečnosti budu poslouchat motivace, proč se to dělá, poslechnu si člověka, který dělá ty manipulace, který říká, že investoři se pohrnou tam, kde uvidí zisk. Nepotřebuji další vysvětlování.

R.Feulmich: „Snažil jsem se najít právníky pro tento případ, ale doposud není nikdo, kdo by se do toho pustil v kontextu koronaviru. Všichni právníci se bojí jít proti systému, protože by to zničilo jejich práci“. Toto je starý problém a je v tomto. Od doby založení Evropského patentového úřadu Němci a Francouzi, nepřekvapivě, si udrželi nevraživost, což byla jen ta její nejnovější verze, která se datuje po staletí. Ale když se založil EPO, role patentového úřadu v Mnichově se stala pro Německo velkou národní záležitostí. Představa, že němečtí patentoví kontroloři a němečtí patentoví odborníci si stále zachovali patentovou nadřazenost v Evropě, se stala dogmatem. V roce 2003 a 2004, když byla Evropská patentová kancelář poprvé auditována moji organizací, ukázali jsme, že 20-30% patentů v Evropě jsou padělky, což znamená, že byly zkopírovány z předchozích patentů. Německá organizace Evropského patentového úřadu se málem zbláznila při představě, že dělali něco, byť vzdáleně, špatně.

Když nám EU o několik let později zadala prověření softwarových patentů na žádost švédské delegace u EU a my jsme ukázali stovky a stovky patentů, které byly ilegálně uděleny EU skrze EPO, a pak jsme zjistili, že to byli němečtí patentoví kontroloři a němečtí patentoví praktici, kteří byli zodpovědní za podávání patentů, znovu jsme byli svědky stejného křiku.

Takže tady máme dogmaticky drženou pozici, která říká i přesto, že Evropský patentový úřad má být celoevropský, v myslích německého patentového systému stále existuje nadřazenost nad zbytkem Evropy. A pokud zpochybňuje cokoli, včetně patentů udělených na biologickou zbraň, vstupujete na území, kde neexistuje žádné odpuštění.

Dr. Reiner Fuellmich: „My jsme měli několik dotazů u Trasparency International. Byli jsme umlčeni, téma nebylo následováno“. Ano nemůžete, není to dostupné a je to tragédie. Bohužel se z toho stala organizace, která uchopila regulatoriku a nedělá službu veřejnosti.

Děkuji za váš čas, který jste tomu věnovali a doufám, že to pomohlo. Mějte se všichni hezky.

Určitě, bude to mít velký ohlas. Děkujeme mnohokrát.

***

Steve Kirsch nabízí 1 milion dolarů za prokázání bezpečnosti vakcíny

***

Lidské tělo je vesmír. Člověk si naivně myslí, že ho ovládne v celé jeho dokonalosti. Nikdy ho neovládne. Zásahem do něho, může způsobit nedozírné, nevratné škody, kdy člověk by přestal být člověkem a pouhou (ne)ovladatelnou „součástkou“. Pokud by to pokračovalo, příroda nám všem ukáže, kdo je tady skutečným Pánem.  

J.Š. 21.11.2021

***

Rozhovor s MUDr. Vladimírem Čížkem, klinickým lékařem o Covidu se vzkazy lékařům, současné moci a běžnému občanovi

COVID/ pravidla ZASTAVENÍ šíření V00 211120

Frajer, který vymýtil pravé neštovice po celém světě a zachránil stovky milionů lidských životů

Praha 14.11.2021, Palackého náměstí: Vystoupení Jana Šinágla na demonstraci zdravotníků

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (18 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #2 Jan Šinagl 2021-12-04 10:04
Opatření už je tolik, že je běžný, ještě normální občan, ani všechna nemůže číst, sledovat, věřit jim a respektovat je. Roste tak přirozeně nedůvěra ve vše, co „přichází shora“ a média sofistikovaně, manipulačně šíří.

„Ano, situace je vážná – nechte se očkovat a stát ať převezme plnou odpovědnost za případné nežádoucí následky. Pokud je situace vážná, má to odpovědný stát udělat.“ Vojtěch Bednář, firemní sociolog (ČRoPlus, 19.11.2021 – 7:50 hod.)

Kolik očkovaných obdrželo informace (příbalový leták dle zákona) o nežádoucích účincích vakcín? Podepsal by někdo z odpovědných osobní záruku, že vakcína nebude mít žádné následky ani po letech? Kolik z ředitelů farma-firem se nechalo veřejně očkovat?

Lékařská etika zcela podlehla nemravným ziskům z obchodu se zdravím. Kolik dospělých a dětí asi zahynulo jen v Africe na následky různých "zkušebních" vakcín? Připomínám Thalidomid - Contergan – 10 tisíc zmrzačených dětí. "Ani po padesáti letech si vědci stále nebyli jistí, jak může lék napáchat tolik škody. Nyní poprvé našli výzkumníci specifický protein, který se na thalidomid váže, a lék tak může mít na vývoj plodu zničující dopady," píše vědecká revue Science.
Zdroj: idnes.cz/.../...

Lidské tělo je vesmír. My si naivně myslíme, že ho v naší lidské nedokonalosti dokonale zvládneme a ovládneme. Dá nám vždy najevo, kdo je zde konečným Pánem - povinným pokorou a úctou ke Stvořiteli.

Nadějeplný Advent
***
TGM dnes: Totální Genocida Mravů
-5 #1 Jan Šinagl 2021-11-22 08:59
Je tak příjemné jít si koupit ty levnější věci a burzy že, lidi na burze a koukají na křivky za počítačem v kvádru, a neskutečně bohatnou z práce do úmoru lidí, kteří mají "pouta a náhubky!" a mističku rýže. Sem tam vyběhne nějaký milionář z burzy, kázat o svobodě a demokracii a jeho konta kynou z životů lidi, kteří pracují kdesi ve třetím světě za minimální mzdu. Jak tuto nespravedlnost udržet v chodu, jak tento obrovský dav udržet v poslušnosti, aby v ponížení pracoval na Západ s držel chod ekonomiky světa tak jak je? Jedině virem a strachem a čipy, válka není zapotřebí.

Student

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)