Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Chaun IgorSvobodu nedělají mocipáni, ale obyčejní lidé. Musíme si ji udělat hlavně uvnitř sebe. Když jsme svobodní unitř sebe, začne být svobodné naše okolí a společnost. Jde o obrovskou zátěžovou zkoušku společnosti, celého světa. Záleží na osobnosti každého člověka.

***

Frekvence 1, Press Klub - 19.11.2021

Omezování občanských práv, cenzura, obelhávání - Nařízení vlády versus zákony a Ústava - Nemoc nezpochybňuji, ale jde o její zneužití - Nepropadat panice a zachovat si zdravý rozum, klid, jako podmínky pro zdraví fyzické i duševní - Covid musí populací projít, musíme si na to zvyknout, naučit se s tím žít a sledovat kdo má tendenci nás znesvobodnit. Vše co bylo před rokem považováno za konspirační teorie se naplňuje - Proč nedostávají prostor odborníci jiných názorů v mainstreamu? - Covid je už dnes více víra, než nemoc - Celá země je likvidovaná na základě nějakých čísel, která se objevují v tiráži novin - Deset odborníků už rok a půl děsí veřejnost - Zřiďme nezávislou komisi, která přesně zjistí, kdo a na co umírá v nemocnicích.

Mnoho pacientů podléhá panickému ataku - Dochází k celkové deformaci systému, není dopřáváno slovo odborníkům, včetně datových analitiků, kteří poukazují na naprostou pochybenost toho postupu, kterému jsme už 1 ½ roku vystaveni - Usnesení Rady Evropy zakazuje v jakékoli zemi EU povolit povinné očkování proti covidu a vytvářet jakýkoliv nátlak - Jde o peníze, obrovská příležitost pro lidi, kteří jsou u moci, v tom lepším případě - Musíme se brát o naše občanská práva - Obrovský posun osobních svobod a ochrany intimity - Co jsme udělali se svým soukromým a svými svobodami? - Pomohlo očkování? - Švédsko opatření uvolnilo a mají poloviční počet mrtvých než my - Tlak na běžného občana je naprosto zdravotně závadný - Zavedeme opět lokdown. Kde je vyhodnocení, statistiky, studie, kdo všechno na nich spolupracuje? - Svobodu nedělají mocipáni, ale obyčejní lidé. Musíme si ji udělat hlavně uvnitř sebe. Když jsme svobodní unitř sebe, začne být svobodné naše okolí a společnost. Jde o obrovskou zátěžovou zkoušku společnosti, celého světa. Záleží na osobnosti každého člověka.

***

P.S.

Jen bych byl opatrnější v hodnocení stavu dnešní politické scény, jak se pan Chaun zmiňuje na konci rozhovoru. Skartované dokumenty pozdějších prezidentů o spolupráci s StB ing. Václava Klause a ing. Miloše Zemana si už veřejnost nemůže přečíst. Možná jednou z archivů KGB, ale toho se ta dnešní těžko dožije…

Kdysi mne Igor Chaun pozval do dnes už zaniklé TV 24CZ do pořadu „Deset minut“, vysílaného v přímém přenosu. Podruhé jsem vystoupil, také v přímém přenosu v dnes už zaniklé METROPOL TV Praha, v době mé kandidatury na presidenta v roce 2012 (měl by snad ještě být na YouTube, rozhovor vedla Pavlína Wolfová, dnes moderátorka CNNPrima NEWS). Studenti tehdy se mnou natočili dokument - Šinágl for president. Dnes mé zpravodajství média a novináři stále více sledují, ale už mne nezvou. To vnímám jako poctu, ocenění kvality a potřebnosti mé práce.

 

 

Jan Šinágl, 27.11.2021

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (8 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)