Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

UOKFK_znak… Není mi lhostejno, proč se můj  OSOBNÍ dopis, určený panu policejnímu presidentovi dostal až k Vaší osobě, neboť jsem v něm popisoval i část mého životního příběhu, do kterého, jak jistě uznáte, Vám vůbec nic není! Krom popisné části věnované své osobě /neboť považuji za nutné se představit/, jsem žádal pana policejního presidenta o pomoc ve věci občanského aktivisty pana Jana Šinágla v souvislostech s jím podaným tr. oznámením na pana Ing .Michaela  Hrbatu, náměstka MO ČR. Včetně dotazu, zda policie ve věci koná, nebo případně kryje jmenovaného, vzhledem k jeho poměrně vysokému postavení v resortu  MO ČR. …

Od: 
Komu: ,
Předmět: Můj osobní dopis pro pana policejního presidenta a reagence na něj v provenienci ÚOKFK SKPV , expozitura Brno.

Datum: 20.1.2012 11:16:26


Dobrý den!

Reaguji tímto na "Vyrozumění oznamovatele", vyhotovené pod Č.j.: OKFK-41-5/Čj-2012-200241 kpt. Mg. Světlanou Bláhovou,  vrchní komisařkou ÚOKFK SKPV, expozitura Brno.

Milá paní Světlano Bláhová, magistro, kapitáne a vrchní komisařko!

Včera, t.j. 19.1.2012 mi bylo doručeno "Vyrozumění oznamovatele" výše uvedeného Č.j. s Vaším podpisem a poučením, vše s odkazem na "mé Podání ze dne 10.12.2011 a 13.12.2011, které bylo doručeno na PČR ÚOKFK SKPV, expozitura Brno dne 2.1.2012."

Není mi lhostejno, proč se můj  OSOBNÍ dopis, určený panu policejnímu presidentovi dostal až k Vaší osobě, neboť jsem v něm popisoval i část mého životního příběhu, do kterého, jak jistě uznáte, Vám vůbec nic není! Krom popisné části věnované své osobě /neboť považuji za nutné se představit/, jsem žádal pana policejního presidenta o pomoc ve věci občanského aktivisty pana Jana Šinágla v souvislostech s jím podaným tr. oznámením na pana Ing .Michaela  Hrbatu, náměstka MO ČR. Včetně dotazu, zda policie ve věci koná, nebo případně kryje jmenovaného, vzhledem k jeho poměrně vysokému postavení v resortu  MO ČR.

Dále jsem poukázal na FAKT, že jmenovaný je vedoucím komise MO ČR, která bude rozhodovat o tom, KOMU bude přiznán status účastníka III. odboje.

/Pro úplný pořádek : ve svém e-mailovém dopise jsem s dopustil hrubé chyby, kdy jsem pana ing. Hrbatu označil za náměstka ministra vnitra, za což jsem se prakticky obratem omluvil. Nicméně, vše špatné je i k něčemu dobré, jak uvedu níže./

Z mého původního e-mailového dopisu panu policejnímu presidentovi jasně vyplývá, že z mé strany NEŠLO o žádné PODÁNÍ ani PODNĚT, ale o soukromý dopis s požadavkem/prosbou o pomoc!!! Proč jste paní vrchní komisařko - když už se tato soukromá písemnost dostala do Vašich rukou - provedla "překvalifikaci na PODÁNÍ", doplněné  POUČENÍM o tak zvaném "držhubném" ve smyslu ustanovení §8b/1 tr.řádu?!

Dále, proč uvádíte, že  "se odkazuji  na nedoložené a ani blíže neupřesněné PÁTÉ doplnění trestního oznámení občanského aktivisty pana Jana Šinágla"? /na pana ing. M. H./ Toto není pravdou, neboť součástí mého e-mailového dopisu  panu policejnímu presidentovi  bylo přeposlání tohoto PÁTÉHO  doplnění, zveřejněné na webu jmenovaného!!! To, jestli jste jej neobdržela, není můj problém, ale problém těch, kteří Vám zaslali můj dopis!  NEBO nepíšete pravdu! Jiná možnost NENÍ! Navíc, dne 13.12.2011 jsem se adresáta dotazoval na vyřizování mého  e-mailového dopisu  a  součástí tohoto bylo rovněž  ono PÁTÉ  doplnění tr. oznámení pana J.Š. !

Na základě výše uvedeného stavu, kdy jsem se jako OBČAN  NEOBRÁTIL na orgány činné v tr. řízení /v daném případě na policii/, ale na osobu pana policejního presidenta, kdy jsem neučinil ŽÁDNÉ PODÁNÍ ANI NEPODAL ŽÁDNÝ PODNĚT, nemusím nikterak reflektovat na Vámi vyhotovené VYROZUMĚNÍ, tím méně pak na POUČENÍ v něm obsažené! Informace k osobě pana ing. Hrbaty čerpám z veřejných zdrojů, nebo svojí aktivitou a nevidím tudíž nejmenší důvod se k jeho osobě nevyjadřovat! Jinými slovy, svůj osobní dopis panu policejnímu presidentovi mohu případně ukázat/zveřejnit kdykoliv a kdekoliv, stejně tak Vámi vyhotovené VYROZUMĚNÍ!  Navíc, na VÁS jsem se NIKDY NEOBRACEL a NIC PO VÁS NEŽÁDAL! Šlo o VAŠÍ aktivitu a naskýtá se otázka PROČ se tak stalo, přičemž vysvětlení může být několik, včetně té verze, že můj soukromý dopis panu policejnímu presidentovi byl VÁMI překvalifikován cíleně  na PODÁNÍ, doplněné o poučení mlčenlivosti, abych se o kauze nemohl třeba dále  jakkoliv zmiňovat!  

"Nepřinesení  nových relevantních skutečností k věci a tudíž nedůvodnosti zahajovat úkony tr. řízení ve smyslu ustanovení §158 odst. 3. tr. řádu" jak stojí ve Vámi vyhotoveném VYROZUMĚNÍ,  n e b y l o mým cílem! Stačilo řádné prošetření podaného tr. oznámení panem Janem Šináglem tak, aby proti němu nemusel podávat  doplnění, případně stížnosti!  Nic víc, nic méně!

O SVÉ VLASTNÍ vůli jste mě informovala, že tr. oznámení na pana ing. M.Hrbatu bylo po předchozím řádném prošetření  ukončeno.  Ani o TUTO informaci jsem VÁS nežádal a je jen a pouze VAŠÍ věcí, že jste mi jí poskytla. Navíc, nespatřuji v ní nic tajného.

Považoval jsem za nutné a seriózní Vás o  svém názoru informovat.

Jaroslav Lamr

P.S. Ona moje chyba v tituláži pracovního zařazení pana ing. M. Hrbaty je pro mě nezvratným důkazem, že jste dostala můj e-mailový dopis, neboť ve svém VYROZUMĚNÍ používáte v uvozovkách stejnou chybu! Tím je i zaručeno zabránění jakékoliv případné manipulace s mým dopisem pro pana policejního presidenta. Mojí "opatrnosti" se prosím nedivte, mám  své zkušenosti a navíc i s "elitním“ útvarem PČR, jakým je  ÚOKFK!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)