Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Putin mladyAsociační dohoda EU s Ukrajinou podepsána! – Policie obklíčila sídlo Tatarů na Krymu – MZV a Senát zradily krajany z Ukrajiny! – Výstižné komentáře: Putinovy dcery žijí v Holandsku a v Mnichově, Lavrova dcera studuje v Anglii, Medvěděv chce poslat syna na studia do USA

Dnes schválil EP asociační dohodu s Ukrajinou. Pro 535, proti 127, zdrželo 35. Jen pro informaci kdo nehlasoval pro přijetí Ukrajiny do EU: Hlasování Evropského parlamentu o ratifikaci asociační dohody Ukrajiny: Z Čechů hlasovali PROTI: Jan Keller (jako jediný ze všech 191 evropských sociálních demokratů), Kateřina Konečná (KSČM), Jiří Maštálka (KSČM), Miroslav Ransdorf (KSČM), Petr Mach (Svobodní)
Na MZV počkali, až odjedou krajané z festivalu a pozvali si Ludmilu Muchinu, stávající předsedkyni České národní rady na Ukrajině jejíž manžel má vysoké postavení v aeroflotu v Kyjevě a tudíž je velmi opatrná, nechce si znepřátelit žádnou stranu. Z jarní schůzky Ludmily Muchiny na MZV vykládal pak Zaorálek tisku, že představitelka krajanů na Ukrajině vypovídala, že vlastně nemají žádný problém a že se stěhovat vlastně nikdo ani nechce. Bojí se říci svůj názor a je servilní k panstvu. Výsledek je tady. Zaorálek jede na Ukrajinu zítra. Náš konzulát zakázal krajanům mluvit o přesídlení. Samozřejmě se budou naši krajané bát, že když neposlechnou, nedostanou víza do ČR. Normální lotři na MZV!

Počkali, až odjedou z festivalu krajané z Oděsy a hlavně místopředsedkyně české národní rady na Ukrajině  MUDr. Ema Sniděvič, která na jaře vyzvala českou vládu, aby pomohla cca 40 rodinám krajanům z Ukrajiny přesídlit do Čech, angažovala se v tom velmi aktivně a je nebojácná.

To, že Senát zakázal přístup veřejnosti do svého parku a krajané tak hráli prázdným lavičkám je donebevolající primitivnost za kterou je plně odpovědný předseda Senátu Milan Štěch. Zítra mu napíši veřejný dopis!

* * *

Z komentářů ke článkům:

Diskutujte: Češi papouškující Putina neunesli těžké břemeno svobody

Hora — 2014-09-16 11:51

Putins Trolle se jmenuje článek v liberálních SZ=Süddeutsche Zeitung, které jeden komentátor a znalec v Novinkách.cz pohotově označil jako Sudetendeutsche Zeitung. Julian Hans 13.6.2014 piše jak stovky placených komentátorů zaplavují všechny sociální sítě pod heslem US-Democracy=Death a na youtube.com/TheUSAAmericanDream šířena od ruských dezinformátotů Agentury pro analyzu Internetu se sídlem v Petrohradu zaměstnávající na 600 spolupracovníků !! dotovaná Kremlem miliónem dolarů měsíčně. SZ vyhodnotila 138 Megabyte dat, které se i kryjí se zprávami opoziční Nowaja Gazeta z roku 2012.Agentura podle odposlechů posílá měsíční vyúčtování petrohradskému podnikateli Jevgeniji Prigošinovi nazývanému Putinův kuchař, který vybudoval i v Moskvě gastronomické imperium Concord, které! vyřizuje zakázky z Kremlu vedle škol a armády. Před tím vlastnil casino Conti, které měl na starosti v městské správě právě Putin. Zprávy dostává Putinův zástupce Vjačeslav Volodin.

* * *

Diskutujte: Václav Klaus, aneb král je nahý…

Hora — 2014-09-16 12:15

I když je to o něčem jiném, ale stále mám před očima lokajské počínání Václava Klause, když přijížděl na Hrad podepsat nějakou smlouvu za Rusko Medvěděv. Hradčanské náměstí obsazené i na střechách okolních budov ostrostřelci, u brány Hradu pak čekajícího Klause s manželkou a kytičkou na ruského opozdilce, to malé tělo s neúměrně velkou hlavou. Dodneška přemýšlím, koho se měla Purinová podržtaška u dobrých přátel vlastně bát? Dnes ruští putinovci s českými dští proti USA, Západu, NATO a EU. Putinovy dcery ale žijí v Holandsku a v Mnichově, Lavrova dcera studuje v Anglii a Medvěděv chce poslat syna na studia do USA. Nebyl to právě Medvěděv, který po setkání s Obamou v USA nadšeně vypravoval, jak to mezi nimi správně jiskřilo?

* * *

Diskutujte: Kelin: Rusové v Česku rozjeli rafinovanou propagandu

K.Mrzílek — 2014-09-16 10:49

Když jsou peníze tak lze tisknout a šířit cokoliv. Číst to lze, ale úsudek si lidé mají dělat ne na základě momentálního obsahu, ale na základě zkušeností ti starší. Protože lživá propaganda tady vždy byla a ti mladší na základě srovnávání. Přijímat bludy jenom proto, že jsou vytištěné, nebo vyobrazené patří těm co mají rádi senzace případně rádoby originální podvodné lži a nevidí peníze do nich vložené.

* * *

Jan Šinágl, 16.9.2014

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.60 (5 Votes)
Share

Komentáře   

+5 #4 ANO bude hůř 2014-09-17 09:25
Babišův další problém: Lídrem v Harrachově je bývalý příslušník komunistické vojenské kontrarozvědky Jaroslav Čech


harrachov.anobudelip.cz/
+1 #3 RAF. 2014-09-16 18:20
Ruští pohlaváři nesnáší Západ a bojují proti němu a svoje fracky dají na školu do Anglie a bydlí na Západě vážení nechte sy fracky v Rusku néé vždyt je to tam super néé nebo že by už to tak po sankcích nebylo???
+2 #2 Ruda F. 2014-09-16 18:11
Keller a Mach jsou proruští kryplové vůbec bych je do EU nevzal takovou českou svoloč
-2 #1 Ing.Zbyněk Čeřovský 2014-09-16 17:50
Pomatenost Čechů, zejména pak členů KSČ v četně jejich vlezprdelectví dosáhla vevrcholu. A co ten svobodný Mach? Taky je placený z Ruska?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)