Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Islam hlavyZ komentářů na adresu Anny Šabatové na Petice na podporu ředitelky SZŠ v Praze dr. Ivanky Kohoutové - Na SZŠ a VŽŠ 5.května v Praze mají problém. Ve druhém ročníku jim začala čtyři děvčata chodit do školy v šátcích a ředitelka školy neví, jak má postupovat. Na facebooku se šikují studenti a nesouhlasí s tím aby měly tyto studentky vyjímku.

Když se uprchlíky stanou tisíce muslimů, média neutichají a hovoří o tomto tématu několik týdnů. O tisících muslimských migrantů, kteří jako „uprchlíci“ přišli do Barmy, média informovala po většinu roku a stále vykřikovala o tom, jak jsou buddhisté zlí. Ale když muslimští teroristé útočí na křesťanské město, a v důsledku toho musí uprchnout desetitisíce obyvatel, nenajdete média, která by o takovýchto událostech informovala, ať už se dějí v Sýrii, Egyptě nebo na Filipínách. Filipínští vojáci si začali probíjet cestu k pobřežním vesnicím na jihu země, kde muslimští rebelové šest dní drželi místní obyvatele jako rukojmí, což posléze vyvolalo divoké střety, při nichž bylo zabito 56 lidí a více než 60 000 křesťanů bylo vysídleno. V sobotu to sdělili vládní úředníci.

Prezident Benigno Aquino řekl, že se očekávají další přestřelky, ale ujistil, že více než 62 000 vysídlených vesničanů bude prozatím ubytováno ve sportovním areálu ve městě Zamboanga a že rebelové působící problémy jsou potlačováni, a krize tudíž brzy skončí. Zamboanga je šesté největší město v zemi, kde tři čtvrtiny obyvatelstva tvoří křesťané. Je to zřejmý cíl muslimských teroristů z Moro National Liberation Front (MNLF), kteří samozřejmě odmítají odpovědnost a obviňují jakéhosi krutého vůdce. Je to jejich cíl, neboť toto město má na ostrově Mindanao ústřední postavení. Muslimové ho chtějí. A je pravděpodobné, že se příslušníci MNLF skrývají v muslimských částech města.

http://res.claritatis.cz/zpravy/tichomori/media-mlci-o-muslimskych-etnickych-cistkach-60-000-krestanu-na-filipinach/6953

* * *

Diskutujte: Chystá se žaloba na ombudsmanu Šabatovou za projevy její neodbornosti, podjatosti a intelektuální nevyspělosti!

Jerry2014-09-24 05:48

Pokud je muslimů málo, tak se ještě neodvažují napadat, ale uplácejí (na to má mešita dost peněz a je také pro muslimy finančním úřadem)a nebo soudí za jakékoli vyjadřování v jejich neprospěch. Podávají žaloby, i když je zcela jasné, že soudně prohrají. Má to smysl odrazovat výstupy proti jejich požadavkům znepříjemnit životy taháním po soudech a utrácením za právníky. Nedivil bych se tedy, kdyby rozhodnutí Šabatové bylo nějak předem domluveno a řádně podmáznuto. Česko je teprve v počáteční fázi muslimské invase.Těch nesmyslů bude jistě přibývat. Nejen od Šabatové. Držím všechny palce ředitelce Kohoutové a když bude potřeba, věřím že nás bude dost ji pomoci i finančně.

* * *

Z komentářů: Petice na podporu ředitelky SZŠ v Praze dr. Ivanky Kohoutové

Souhlasím....do háje s babou, nemá zbla hrdosti pro svůj národ!!!!!!!!!!!!!!

* * *

Jednání paní Šabatové mi stále více připomíná jednání agenta nasazeného za účelem zničení tohoto národa. Šabatová (myslím si, že jméno paní se k tomuto úkazu nehodí) by měla být nadosmrti izolována od politického dění. Selhala několikrát (student Šmíd, Kuřimská kauza..) Izolována nejlépe v místnosti 4x4 m a celá její trockistická familije s ní.

* * *

Doufám, že tato povedená, vyprofilovaná, ohyzdná dcerunka komunistického prasete Šabaty (který v roce 1948 osobně vyhazoval nekomunistické studenty ze studií) se veřejně omluví za veškeré zlo, které napáchala v ČR její rodina, odstoupí ze své funkce a nastoupí na letadlo směr Sýrie s jednosměrnou letenkou. Myslím, že tam na její žvásty čekají a budou ji tam plně respektovat. Pokud ne, pak doufám, že národ český zase po nějaké době procitne z letargie a osobně jí za její sociopatické a k nám nenávistné činy názorně "poděkuje".

* * *

Babice Šabatová má zcela evidentní příznaky deprimace a hlavně oikofobie (nenávist k vlastnímu národu - opak xenofobie). Proboha, jak může duševně vyšinutý jedinec zastávat takový úřad ???

* * *

Dnes jsem se dozvěděl, že na SZŠ a VŽŠ 5.května v Praze mají problém. Ve druhém ročníku jim začala čtyři děvčata chodit do školy v šátcích a ředitelka školy neví, jak má postupovat. Klasická situace - účast na tělesné výchově a v laboratořích, tělocvik učí muž, atd. Na facebooku se šikují studenti a nesouhlasí s tím aby měly tyto studentky vyjímku. Paní ombudsmanko Šabatová, rychle do práce a tentokrát už žádné podvody, tajnosti, nepravdy, polopravdy a lži!

 

Jan Šinágl, 24.9.2014

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)