Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

LN Klaus a rifle 100817Aktivista Václav Klaus stupňuje své aktivity – po útoku ze „šatníku“ útočí na presidenta Slovenska Andreje Kisku - Klaus: Prezidentem by měl být někdo z politického systému, Kiska je varování. Zvláštní je, že tento vždy účelově zásadový „vševěd všehomíra“ stejné principy neuplatňuje vůči presidentu Ruska Putinovi? Ten také „nevzešel“ z politických stran, nemusím snad připomínat z jakých?! President Slovenska Kiska se může právem pyšnit úspěšnou podnikatelskou a donátorskou činností, nahony vzdálené činnosti Klause a Putina.

Článek vlevo (LN 10.8.2017) – mimochodem zkuste fotografii Klause v „džínách“ najít pomocí Google zadáním Václav Klaus? Způsob propojení obou jeho rukou na fotografii také napovídá mnohé o skryté „nejistotě objektu“, kdy se viditelně „necítí ve své kůži“. Hraná a skutečná osobnost se pozná na první pohled. O této povedené rodince Klausových si více můžete přečíst více. Doporučuji též stále aktuální projev presidenta Slovenska na Forum 2000 ze dne 17.10.2016: „Politici si hrají s ohněm.“ Projev jsem musel nechat přeložit do češtiny! Nebyl kupodivu ani na webových stránkách slovenského presidenta?! To, že Andrej Kiska už nehodlá kandidovat na úřad presidenta vypovídá o poměrech na Slovensku. Do boje proti „matrixu“ se musí zapojit všichni slušní, nemáme-li na to nakonec doplatit všichni, tedy i celá země! O tom budou nastávající volby!

Takřka denně nabývají útoky na Babiše a Hnutí ANO na intenzitě s pokleslým až bulvárním obsahem. Mimochodem i mé osoby, kdy narůstají snahy o moji finanční likvidaci s cílem umlčení tohoto webu a nyní už dokonce spojené s napadáním našeho Letního tábora – samozřejmě anonymními udavači. To jen dokazuje strach a obavy skutečně ovládajících zemi z anonymního pozadí.

Dobré je si pamatovat „novináře“, kteří ohroženým mocným v pozadí věrně slouží. Mají neustále hlavní hlas v médiích, kdy mnozí mění místa šéfredaktorů od bulváru po „renomované“ časopisy už dlouhé roky. Jména si může každý dosadit sám. Jejich podrobný životopis si těžko přečtete. Někteří z nich mají i zajímavou minulost spojenou s jejich pobytem v Rusku…        

 

Jan Šinágl, 11.8.2017

* * *

Klausův tchán za války pracoval u tajné policie a perzekvoval Židy

Řídit stát jako firmu? A proč ne…

17.10.2016 - Andrej Kiska na Forum 2000: “Politici si hrají s ohněm.”

* * *

Tisk: Kiska chtěl se Zemanem ocenit Gabčíka a Kubiše, Hrad odmítl

Slovenský prezident Andrej Kiska chtěl společně se svým českým protějškem Milošem Zemanem ocenit parašutisty - Slováka Jozefa Gabčíka a Čecha Jana Kubiše - kteří před 75 lety provedli v Praze atentát na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha. Uvedl to týdeník Respekt. Pražský hrad podle něj ale společnou iniciativu odmítl, důvody přitom nesdělil. Kiska sám proto na Slovensku před dvěma týdny povýšil do hodnosti generálmajora Jozefa Gabčíka. Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček informaci označil za lež, Kiska podle něj žádný takový návrh nepředložil. Mluvčí slovenského prezidenta odmítl celou záležitost komentovat. Zástupci úřadů obou hlav států jednali podle informací z diplomatických kruhů dvakrát a z akce nakonec sešlo kvůli nezájmu na české straně. "Nikdy k tomu z Prahy nepřišla pozitivní odpověď," řekl podle Respektu dobře informovaný diplomatický zdroj. Důvody zamítnutí slovenská strana neobdržela. Ovčáček označil článek Respektu za "brutální lež". Autor článku se domnívá, že důvodem, proč Zeman návrh na společné ocenění Kubiše a Gabčíka odmítl, může být jeho zdravotní stav a únava. "Za odmítnutím parašutistů mohla však být i obava z reakce prezidentova voličského jádra," uvedl. Ocenění příslušníků západního odboje by mohli především levicoví příznivci Miloše Zemana vnímat s nelibostí. Atentát na Heydricha totiž vnímají negativně kvůli obrovským represím, které po něm nacisté rozpoutali, píše Respekt. Ovčáček upozornil, že prezident loni udělil státní vyznamenání válečným pilotům britského letectva. ČRo 5.6.2017

* * *

Ten Vašík poslední dobou odhazuje všechny zábrany a začíná být opravdu k sežrání... Snad Livii neklepne... 
Že by se chystal na Prague Pride 2017?

* * *

Prohlášení quislinga Václava Klause ze dne 13.6.2017

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)