Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...

     
  • 08.04.2024 18:19
    Zdravim, pane Šinágl Ještě si někdo myslí, že ČR je právní ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Neuvěřitelně jednostranné, bulvární, lynčovní zpravodajství i veřejnoprávních médií proti Babišovi, popírá všechny zásady poctivého, objektivního, nezávislého, demokratického zpravodajství.Sobotka nejsem loutka
Sobotka a Pokorny

Co je to za člověka, který pošle dopis na vlastním hlavičkovém papíře a pak tvrdí, že dopis nepodepsal, že ho podepsal člověk, který už je mrtvý? Co je to za člověka, který popírá jakékoli povědomí o tom, jakým způsobem se dopis řešil, ačkoliv byl zpracován jeho podřízenými v součinnosti s jeho nejlepším přítelem? Co je to za člověka, který to po dalším nátlaku svede na další dva lidi, kteří jsou také mrtví? Co je to za člověka, který pod přísahou u soudu tvrdí, že na detaily už si nepamatuje. Co je to za člověka, který slibuje, že bude bránit zájmy své země a jejích spojenců, a potom upřednostní zájmy svého nejlepšího přítele a jeho klienta?

Co je to za člověka? Premiér České republiky Bohuslav Sobotka.

Očekávali jsme, že MF Dnes využije Sobotkova svědectví u soudu minulý pátek ke zpochybnění role advokáta Radka Pokorného v obelhávání Evropské komise ohledně ceny a podmínek privatizace OKD. Očekávali jsme, že MF Dnes zopakuje scénář čtyřdenního útoku na Sobotku z dubna 2014, kdy se blížící se krach OKD stal nejžhavějším politickým tématem v zemi.

Místo toho se ale MF Dnes tématu v posledních dnech příliš nevěnovala. To samé se nedá říct o Andreji Babišovi. Ve středu mluvil ve Sněmovně o OKD skoro stejně dlouho jako o Čapím hnízdě. A Miloš Zeman včera na TV Barrandov prohlásil, že chce, aby Evropská komise zrušila celý prodej OKD společnosti Karbon Invest. 

Babišovi nepřátelé možná mají Čapí hnízdo, Babiš se Zemanem ale stále mají OKD.

http://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2017-09-08&utm_source=utm_source%3Dnewsletter&utm_medium=utm_medium%3De-mail&utm_campaign=utm_campaign%3Dfriday_edition_8.9.2017

P.S.

Tento článek, na rozdíl od ostatních, do angličtiny přeložen nebyl?! J.Š.

* * *

Neuvěřitelně jednostranné, bulvární, lynčovní zpravodajství i veřejnoprávních médií proti Babišovi, popírá všechny zásady poctivého, objektivního, nezávislého, demokratického zpravodajství. Doporučuji si poslechnout včerejší Události komentáře ČT s „černou ovcí“ Hnutí ANO poslankyní Kristýnou Zelienkovou. Navrhuje v podstatě, aby každý a všechno byli kontrolováni. Bohužel už neříká, kdo a jak bude „kontrolovat“ tyto „kontrolory“, navíc v korupcí tak těžce nemocné a ohrožené zemi. Proti nebetyčné hlouposti nelze vyhrát, ale boj proti ní se nesmí také nikdy vzdát, říkal moudře už Jan Werich… Paní poslankyni z Berouna jsem podporoval. Nebyla pro mne nikdy přesvědčivou osobností. Takové jsou nyní viditelně zapotřebí. Není divu, že si ji veřejnoprávní ČT vybrala. Má, údajně, kandidovat za TOP 09 na Zlínsku? Zkuste najít kontakt a navštívit její poslaneckou kancelář? V Berouně už měsíce není, ale označená stále je! Kontrolní otázka: „Kdo bude kontrolovat poslankyni Zelienkovou, resp. kdo ji už kontroluje a ovládá a jak dlouho už…?“

Vysoká politika „semele“ většinu, byť mohli mít někteří i dobré úmysly. Lákadlu moci a peněz odolá jen silný charakter a silná osobnost. Především ty, by měli občané volit, resp. posílit na kandidátkách. Těch ostatních tam bude vždy dost… 

 

 

Jan Šinágl, 8.9.2017

* * *

Mediální hon na Babiše si v ničem nezadá s mediálním lynčem na dr. Miladu Horákovou v 50. letech!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (4 Votes)
Share

Komentáře   

+4 #5 K. Dvořák 2017-09-10 14:57
Pane Šinágle, když už prezentujete nějaký web s články k diskusi, tak bych očekával, že budete na názory diskutujících reagovat nějak věcně. Vy se ale na místo toho omezujete opravdu jen na napadání diskutujících z toho, že jsou anonymové. Např. pan Jenyš věcně poukázal na počet a obsah vašich článků za posledních 30 dnů. Vy jste reagoval jen tím, že víte, kdo je, a že se má čeho bát plus obvyklé řeči o anonymních hrdinech. No, tak nám tedy jasně řekněte, kdo je a čeho se konkrétně bojí, ať vidíme, že vaše reakce má nějaký reálný základ.
-3 #4 Jan Šinagl 2017-09-10 13:17
Pane Dvořáku, alias pane Godzilo 007, co Vás na tomto webu zajímá kromě mé osoby a trvalé reagování na ni? Nemáte na víc?
+2 #3 K. Dvořák 2017-09-10 12:52
Pane Šinágl, už se opravdu směju na plné kolo: vy fakt neumíte nic jiného, než každého napadat, že je údajně anonymní "hrdina". Ještě jste zapomněl zveřejnit IP adresu a e-mail tohoto diskutéra a v případě, že se vám nelíbí jeho formát (to předpokládám), tak ho zkritizovat! Věcná argumentace jako obvykle nula!
-5 #2 Jan Šinagl 2017-09-10 07:22
My zase víme kdo je "Jenyš". Proč asi věnuje takovou anonymní, typicky estébáckou, nenávistnou až imbecilní péči Šináglovi? Má dobrý důvod. Dobře ví, co mu hrozí a co už nemůže zastavit, natož odvrátit. Alespoň v tomto je výjimečně upřímný. Z jeho komentářů lze vyčíst narůstající obavy a strach - jako každý zbabělec, který umí být "hrdina" jen v anonymitě.
+5 #1 Jenyš 2017-09-10 01:03
Za 30 dnů tady Šinágl zveřejnil 44 článků (buďto je napsal nebo použil z cizích webů)z toho 8 z nich je na téme glorifikace bývalého komuinisty a estébáka Andreje Babiše. Myslím, že je snad každému jasné, co je Šinágl zač. Placený přisluhovač bývalého komuinisty a estébáka Andreje Babiše.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)