Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Witovska Svetlana 1Světlana Witovská: „Slyšíte mně, já se Vás na něco ptám“ a opakovaně vstupuje netrpělivě do řeči, připomínající svým projevem způsoby „pavlačové drbny“ a nenechá věcně, k věci hovořícího Radka Vondráčka domluvit! Na webu ČT není uveden její životopis? V rubrice OSOBNOSTI.CZ je uvedeno zatím není napsaný? Není divu, není se zrovna moc čím chlubit, jak minulostí, tak současností

Jana Lorencová: „Ovšem, když jsem dnes viděla ROZHOVOR s Radkem Vondráčkem, snahu přerušit myšlenku, když na něco odpovídal, evidentní nespokojenost ze strany moderátorky s jeho odpověďmi...bylo mi zle….“

ČT se chová jako komunisté, nezávislé, schopné, kultivované moderátory jako byli Daniela Drtinová, Pavlína Kvapilová či Martin Veselovský, nahrazuje zcela neschopnými se způsoby, které patří do rozvojových zemí a ne do veřejnoprávní televize demokratické země. Kultivujte zemi, když ji ČT tak provinciálně dekultivuje?! Je třeba smeknout nad trpělivostí a nadhledem, jakými neustále Radek Vondráček s klidem čelil trapným otázkám této „aktivistické“ moderátorky. Nemá absolutně tušení co vše představuje práce skutečně profesionálního moderátora. Bývalá poslankyně Jana Lorencová níže popsala naprosto výstižně současný tragický stav veřejnoprávní ČT.

Pro ČT jsem dělala od začátku let devadesátých a jsem jí za mnohé vděčná

Jana Lorencová Ovšem, když jsem dnes viděla rozhovor s Radkem Vondráčkem, snahu přerušit myšlenku, když na něco odpovídal, evidentní nespokojenost ze strany moderátorky s jeho odpověďmi...bylo mi zle. Ne proto, že R. Vondráček je z Ano, ale proto, že se už moderátorka ani nesnaží být aspoň trochu nad věcí, ani nepředstírá snahu po objektivitě, to je fakt už neuvěřitelné. A pokud říkám, že ČT jsem vděčná za mnohé, tak například i za to, že by mi tenkrát, v devadesátých letech neprošel způsob, který je v některých blocích běžný. Asi nemusím rozebírat, jaké způsoby práce mám na mysli, sami to tady často píšete. Ale můžete mi věřit, dnes je to naprosto jiná tv, než bývala. Nejsem zdaleka sama, kdo se s úctou a také svým způsobem s vděčností ohlíží za dobou, kdy byl ředitelem Ivo Mathé

https://www.facebook.com/lorencova.jana/posts/1870284692985792?comment_id=1871415042872757

O charakteru moderátorky Witovské dost výmluvně promluvil její bývalý manžel… Takové lidi zaměstnává veřejnoprávní ČT za peníze daňových poplatníků. Vskutku „rodinný podnik“ na zavření, který by více zemi prospěl kdyby raději nic nevysílal. Můžeme jen doufat, že současné vedení nebude škodit obyvatelstvu a zemi do konce volebního období gen. řed. Petra Dvořáka!

Za svoji nevyspělost moderátorka pokleslého bulvárního stylu samozřejmě nemůže. Otázkou je, zda je to nevyspělostí vedení, důsledek klientelismu, či jeho cíleným záměrem? Co je potom horší? Výsledkem je podporování nekultivovanosti společnosti a nedobrých mravů. Naštěstí i ta má pojistky zdravého rozumu. Proto nespokojenost s programy ČT značně narůstá, stejně jako počet těch, kteří ČT vypínají, resp. přestávají ji sledovat. Nezastaví ji ani sebeoptimističtější statistiky, předkládané veřejnosti o úspěšnosti ČT a uznání ve světě. 12 milionů, které má v úmyslu ČT investovat do své lepší pověsti a sledovanosti je jen ukázkou zoufalosti a hlouposti vedení ČT. To zřejmě předpokládá, že diváci ČT jsou jen "tupé ovce" s nízkou intelektem. Všeho do času. Vše má své hranice - i trpělivost televizního diváka a koncesionáře. Věřme, že začínající proces kultivovanost politické scény se projeví i ve směru změny vedení ČT a kvality jejího vysílání, odpovídající vyspělé demokratické zemi a ne východním způsobům, kterých jsme si užili dosyta za totality.

 

Jan Šinágl, 24.11.2017

* * *

Rada ČT 15.11.2017: Otázky Jana Šinágla, které si radní nepřáli slyšet?!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (7 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)