Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Pane profesore Hořejší,

to vám připadá v pořádku občana takto veřejně nazývat "naprostým magorem"? Profesor Černý ve své prezentaci pod hlavičkou Ministerstva zdravotnictví uvedl tyto závěry:

- „Počty a průběh COVID-19 u pacientů v ČR nejsou důvodem považovat onemocnění za více ”závažné” než jiná infekční onemocnění, která mohou mít těžký nebo smrtelný průběh …“

- „Mějme stále na paměti, že na některé nemoci se umírá a nadále i bude a že úmrtí na COVID-19 není známkou selhání péče nebo někoho jiného …“

- „COVID-19 je nutno vnímat jako další infekční onemocnění, na jehož přítomnost si musíme v našich životech zvyknout a adaptovat …"

Viz Nákaza COVID-19 a systém lůžkové péče ČR - prof. MUDr. Vladimír Černý, Ph.D//Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.:993/fetch%3EUID%3E.INBOX%3E649341#_ftn1">[1]., FCCM  

//Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.:993/fetch%3EUID%3E.INBOX%3E649341#_ftnref1">[1] https://koronavirus.mzcr.cz/wp-content/uploads/2020/08/N%C3%A1kaza-COVID-19-a-syst%C3%A9m-l%C5%AF%C5%BEkov%C3%A9-p%C3%A9%C4%8De-%C4%8CR.pdf

S pozdravem

David Zahumenský, advokát

tel. 608 719 535

* * *

Pane profesore,

ani slovem jsem nic nechválil. Naopak jsem poučil o chybách. Že je podávána hromadná žaloba na Dr. Drostena a spol a nikoli bezvýznamnými právníky je holý fakt. Nejde svět redukovat na hru PCR testů. Vaše panika je lidsky pochopitelná ale nikdo nic nezlehčuje ale ani nepanikařme. Hlídejme nemocnice. V demokracii se  lidé neurážejí, jakkoli třeba bez titulů, a nevyhrožuje se jim. Vážím si Vaší velké práce ale zmužte se. Národ si váží lékařům i kvůli “nihil nocere”

S nepředstíranou úctou a vážnosti.

BR Roman Smucler

* * *

po 12. 10. 2020 v 9:56 odesílatel Václav Hořejší <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.> napsal:

Pane docente,

já nevěřím svým očím. Vy tady prezentujete (a chválíte) názory nějakého naprostého magora věřícího šíleným konspiračním teoriím. Ještě je možné, že se za vás vydává nějaký hacker...

Zdraví

V.Hořejší

On 10/12/2020 9:34 AM, Roman Šmucler wrote:

Mnoho věcí se přestřelilo a po epidemiolozích už přicházejí právníci atd. Jen upřesnění. V době epidemie, třeba chřipky, jsme si, snad, ruce nepodávali a já, když jsem měl nudli, tak jsem nosil roušku. Babičky věděly , co dělat. Teď se to zbytexˇně zamotalo...Ale není pochyb, že naši schopnost se s tím vypořádat rozhodne imunita , pohyb - kondice, nadváha atd- věci, které každý může ovlivnit. A zbytek je schopnost řídit 70000 nemocničních lůžek...

BR Roman Šmucler

12.10. 2020 v 9:10, Petr Stuchlík <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>:


Vážení odborníci a politici,

respektuji všechny Vaše názory a nebude snadné najít řešení dnešní situace, ale spoléhám na pragmatické řešení, které se bude opírat hlavně o data z KHS, statistického úřadu, informací odborníků z celého světa.

Protože tady nezaznělo nic od obyčejného občana z FB (paní co reagovala v Orlové skupině na téma Covid) tak s úctou a respektem k vám bych rád přidal názor, který má v sobě hodně obyčejné moudrosti :

Nejlepší pro imunitu je setkávat se s bakteriemi i viry! Jako děti jedly jsme ovoce přímo ze stromu, ruce špinavé, usnoplené tváře, běhaly v mrazu venku, byly ve skupinách dětí i nemocných. Když něco spadlo na zem dítě to zvedlo a dalo to do pusy atd.... Takto si budovali imunitu.

To že někdo sedí doma, venku nosí roušku, desinfikuje si kdyby mohl i prdel, nosí rukavice, udržuje odstup od lidi. Tohle je špatně!!!!

Covid tu je bude tak jako jiné nemoci, které tu máme a naučili jsme se být proti nim odolnější a právě díky tomu co jsem třeba napsala.... Když budu mít byt udržovaný v té největší čistotě, ale opravdu v přehnané čistotě a budu tam vychovávat dítě, tak jakou si vypěstuje imunitu? Žádnou...

Covid, ebola, sars, mers, aids ... Tohle jsou uměle vytvořené nemoci v laboratořích, tyhle nemoci mají patent. Jsou vyráběny záměrně... Proč? Protože aby na světě nebyla asi nuda? Určitě ne jen tak ze srandy.

No a teď jak dlouho chcete existovat takto? Proč se testují lidé takovým to způsobem??? Dneska se i zdraví lidé berou jako pacienti, protože pozitiv i když bez příznaku??? Očkování???

Byznys to byl vždy a kdy jindy toho nevyužít, když ne teď jak jsou všichni vyděšeni? To se jako vážně někdo nechá očkovat???

Na kolene vytvořená vakcína bez dlouholetých klinických testů nevadí?

Když vás nepokroutí po aplikaci nebo v následujících dnech, to neznamená, že nemůže být zaděláno na problém v blízké budoucnosti. Pak tomu ale už nebudete věnovat pozornost, že za tohle zrovna může vakcína, která vám koluje v těle. Zdravé je se potkávat, podávat si ruce, žít v populaci a ne se jeden druhého bát!!!

Přeji všem krásný den a věřím, že se domluvíte není potřeba reagovat, nerad bych Vás zahlcoval spamem - je to jen k zamyšlení a lidé dost trpí a jsou tlačeni do kouta :-(

s pozdravem

Petr Stuchlik / 725455163

* * *

Prof. Hořejší doporučoval, aby se metoda léčby rakoviny dr. Fortýna vyzkoušela v zahraničí, což je nesmysl, když jí čeští vědci po úspěšných zkouškách zakázali. Jako imunolog se k této metodě staví naprosto netečně, bojkotuje ji, nezajímá ho, jako by to bylo k ničemu. Přitom je to především záležitost imunity stejně jako covid. Není divu, že dostává prostor v mainstreamu, ČT a jsou mu zveřejňovány články, kdy protistrana prostor v mainstreamu nedostává - Skandální umlčení léčby rakoviny metodou MUDr. Karla Fortýna. Proč zmizely všechny pořady Klekánice k tématu z iVysílání ČT studio Ostrava?!

Jaroslav Dušek to vystihl přesně - https://www.youtube.com/watch?v=jxviyaYJSdY&t=4s - od 17:00 min.

J.Š. 12.10.2020

* * *

Prohlášení z Great Barringtonu

„LÉKAŘ VE MNĚ“. Nejúčinnější zbraň, nejen proti virům. Viry posiluje strach - radikálně oslabuje imunitní systém! Šíření strachu a obav je tak největším spojencem koronaviru!

Pandemie (Covid-19) a budoucí globalizace

COVID-19, MĚLI BYCHOM VĚŘIT, ŽE JE BIOLOGICKOU ZBRANÍ?

* * *

Hrdina národní hospodářské destrukce

Premiér Andrej Babiš a ministr zdravotnictví Roman Prymula se stali superpřenašeči anglického slova „lockdown“ do češtiny, teď chce ale Babiš, aby jej lidé přestali používat, protože pro každého má jiný význam. Média jeho žádost nevyslyšela. Václav Moravec se včera v České televizi podivoval nad tím, proč k lockdownu nedošlo už dříve. Nehledě na to, jakou formu budou nová středeční vládní omezení mít, média je zřejmě budou považovat za lockdown. Opakovaným používáním tohoto slova v pátek i v sobotu se Babiš a Prymula dostali do pěkné šlamastyky. Prezident Miloš Zeman jejich situaci ještě zkomplikoval tím, že v rozhovoru, který se v sobotu objevil v MF Dnes, řekl, že Česko by další lockdown nepřežilo; zničilo by to ekonomiku. Pokud vůbec Prymula konání ceremoniálu 28. října povolí, Češi tak budou přihlížet tomu, jak Zeman uděluje nejvyšší státní vyznamenání ministru zdravotnictví, jenž plánuje lockdown, který podle samotného prezidenta zničí ekonomiku.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)