Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Kemel DomaVážení novináři,

skvělý časopis Reflex jsem četl, Reflex čtu a Reflex budu číst i kdyby čert na koze skákal. Avšak vůbec mi hlava nebere, jsa již stárnoucím zkušeným lékařem, že i vy, lucidní, vzdělaní a tak nějak i normální novináři, tady hrajete tu "hru na Covídka". Pokud je to taktika, tak to beru. Jinak ne...

Koncem srpna jsem pro naše spoluobčany vydal českou versi mých CovidGate Theses společně se 4mi vysvětlujícími přílohami. Původně jsem tento text psal o prázdninách pro své studenty a mladý doktory v zemích Commonwealthu a GCC. A moc jsem se těšil na diskusi, resp. polemiku, zejména s mými kolegy lékaři z mé rodné zemi. Zatím nic moc, avšak nikdo dosud nevyvrátil ani větu, natož slovo či písmeno. Přitom samozřejmě nejde o to kdo má pravdu, ale kde je pravda...

S úctou,

Vítek Mareček

* * *

News_corona_teze_final – ukázky z textu:

Ke dni 8. 8. 2020 bylo na celém světě už „nakaženo“ Covídkem cca 19,6 mil. lidí. Z nich cca 714 tis. lidí s Covidem (nikoliv na Covid) zemřelo (citováno podle JohnsHopkins University, Baltimore, MD, USA, https://coronavirus.jhu.edu/map.html). V současnosti na naší planetě žije cca 7,8 mld. lidí. To tedy znamená, že „nakažených“ novou co-vidí nemocí je 0,25 % světové populace. „Úmrtnost“ by činila 0,009 %. „Smrtnost“ by činila 3,64 %. Avšak většina pozitivně testovaných lidí nebyla vůbec nemocná. Z jakého celku by se procento zemřelých mělo tedy počítat? K tomu stejnému dni, tj. 8.8.2020, bylo v České republice podle Ministerstva zdravotnictví ČR (https://koronavirus.mzcr.cz) pozitivně na toho Covídka testováno celkem 18.235 lidí. Z nich s Covídkem (nikoliv na Covídka) zemřelo 389 lidí. V naší malé zemi v současnosti žije cca 10,6 mil. lidí. „Pozitivně testovaných“ bylo 0,17 % naší populace. „Úmrtnost“ by činila 0,004 %. „Smrtnost“ by činila 2,13 %. Avšak většina pozitivně testovaných lidí nebyla vůbec nemocná. Co jsme to vlastně tedy spočítali?

Od začátku roku 2020 do dneška podle www.worldometers.info/cz zemřelo na naší planetě cca 35,6 mil. lidí. Z toho:

  • • na nejrůznější infekční nemoci zemřelo cca 9,4 mil. osob, z toho například na malárii cca 600 tis osob, nebo na AIDS zemřelo cca 1,0 mil. osob
  • • na rakovinu zemřelo cca 4,9 mil. osob
  • • dětí do 5 roků věku z různých příčin zemřelo cca 4,6 mil.
  • • sebevraždu letos již dokonalo 650 tis. osob
  • • při dopravních nehodách letos již zemřelo 818 tis. osob
  • • v důsledku dlouhodobého kouření letos již zemřelo cca 3,0 mil. osob
  • • v důsledku dlouhodobého pití alkoholu letos již zemřelo cca 1,5 mil. osob
  • • při porodu letos již zemřelo „jen“ 187 tis. rodiček

Strašení s rizikem nákazy starých a nemocných je přehnané, ve skutečnosti covid infekce nezvyšuje signifikantně riziko smrti ani u 90-letých. Průměrný 90-letý člověk má přibližně 500x vyšší pravděpodobnost smrti než 30-letý a 20x vyšší pravděpodobnost smrti než 60-letý, a to s Kvidem i bez covida. To je přirozený běh světa.

Přitom kdyby se u těchto „případů“ prováděly souběžné laboratorní testy na jiné známé koronaviry, na chřipku, na herpetické viry, na adenoviry, na rhinoviry, na respirační syncytiální virus, na parainfl uenzu, na mycoplasma, na bocavirus, na metapneumovirus, na enteroviry, etc., tak bychom se s největší pravděpodobností nestačili divit (a tak nějak strašit a vystrašit), kolik a jakých nám tady narůstá „epidemií“ a „pandemií“.

Několika měsíční čísla (do 31. 7. 2020) v žádném případě dosud neprokázala v žádné zemi původní březnovou premisu WHO, že prý Covid-19 bude závažnější akutní respirační infekcí než sezónní chřipka. Smrtnost dosud nebyla vyšší. A hlavně co se počítá a z čeho? Naprosto odlišné metodiky, jak počítat „případy“ a „úmrtí na Covid-19“v různých státech, měly a stále mají velký vliv na to, proč tyto státy referují diametrálně odlišné hodnoty výskytu a smrtnosti. Toto je velké selhání světových epidemiologických elit včetně WHO.

A co rizika této nové, dosud dlouhodobě neodzkoušené, technologie výroby vakcín budoucnosti? Ta jsou nasnadě –především vyvolání autoimunitní reakce příjemce a v případě zásahu přímo do DNA v našich buňkách nelze vyloučit ani vyvolání maligního bujení. Tyto závažné nežádoucí účinky se mohou projevit až v dlouhodobém horizontu let či desetiletí. Tvrzení, že po testování po dobu měsíce či několika měsíců vakcína nemá nežádoucí účinky, není příliš přesvědčivé. Copak jsme pšenice nebo kukuřice?

A právě na tomto principu jsou nyní připravovány (tak zběsile rychle) vakcíny proti SARS-CoV-2. Ovšem testovací fáze namísto aby byla důkladnější a delší, jelikož jde o zcela nový princip přípravy vakcíny s přímým zásahem do přepisu genetické informace, je naopak výrazně zkrácena. Hovoří se o 12-18 měsících. Jestliže ale mají být takto vyrobené vakcíny k dispozici již na podzim tohoto roku, jak se tvrdí, tak evidentně testování bude kratší než jeden rok. Běžně se přitom vakcíny testují 10 let. Ledažeby se vakcína začala testovat již mnohem dříve, než se objevily první oficiální případy Covid-19? Například známá farmaceutická firma AstraZeneca již s výrobou začala, ačkoliv testování ještě není dokončeno. Avizovaná výrobní kapacita je údajně 2-3 miliardy dávek ročně. Tož jistě bude zájem na tom, aby byla vakcína prodána, jelikož vynaložené investice byly astronomické…

Infikovaný nezemře, získá imunitu, předá nákazu dál, tedy i posílí možnost přirozené imunity, navíc levnou.

* * *

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět:

 Přátelský "výchovný" záhlavec váženým novinářům v Reflexu

Datum:

Tue, 13 Oct 2020 16:16:14 +0200

Od:

Vít Mareček <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;

Komu:

Marek Stoniš <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Kopie:

MUDr. Soňa Peková, PhD. <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Zelená Hana <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, prof. MUDr. Jan Žaloudík,CSc. <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Roman Šmucler <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Václav Klaus Assistant <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Jan Šinágl <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., MUDr Radkin Honzák <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Lucie Šafaříková <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, janmuller21 <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tomáš Zima <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Höschl Cyril <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Ph.D. <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, EMIL PAVLIK <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Adamkova Vaclava <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Kolar Milan <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Karel Drbal <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;

* * *

Aktualizováno 15.10.2020

Rozkaz zněl přece jasně: zastřelit toho muža s brašňó! Aneb novináři z Reflexu Marek Stoniš a Bohumil Pečinka zachraňují čest toho tak pokleslého novinářského stavu

Vážení kolegové, dámy a pánové,

dneska jsem plně docenil jasnozřivost a preciznost našeho váženého kolegy Honzy Hnízdila, když mi před pár dny pravil (napsal), že pan plukovník Roman Prymula, t.č. se vyskytující v inkarnaci toho českýho ministra zdraví, nemocí a epidemiologie, právě spáchal odbornou a politickou sebevraždu

Enem připomínám, že za Svobodu se nedemonstruje, nýbrž skutečně bojuje. Střelivo nám zjevně dochází (náměstí, blogy, rozhovory, diskuse, články, výzvy, stanoviska, petice). Už chápeme? Otázkou za milion tak zůstává za koho vlastně bojovat...

 

Srdečně Vás všechny zdraví VM

REFLEX 15.10.2020: Vypínání – lockdown prezidenta Miloše Zemana

* * *

Právník Reiner Fuellmich: Zločin proti lidskosti – zkrácená verze 14 minut - plná 49 minut!

„LÉKAŘ VE MNĚ“. Nejúčinnější zbraň, nejen proti virům. Viry posiluje strach - radikálně oslabuje imunitní systém! Šíření strachu a obav je tak největším spojencem koronaviru!

Pandemie (Covid-19) a budoucí globalizace

J.Š. 15.10.2020

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (10 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)