Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:26
    Univerzální nadstátní občan Proč dnešní Evropa čelí nebezpečí ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Respilon firmy

Aktualizováno 4.11.2020: Ministerstvo zdravotnictví vrací darované ReSpimasky - Porušení právních předpisů a podvodná jednání Respilon s ohledem na používání klamavých obchodní praktik již bylo zjištěno několik. Jak jsme uvedli v úvodu, nejde o první případ, kdy ministerstvo odstupuje od spolupráce s Respilon.

* * *

Nanoroušky z Brna měly hubit viry, teď firma dostala pokutu  Brno Dnes Respilon 22.10.2020

Brněnská společnost Respilon, která v době jarní vlny koronavirové epidemie chtěla obchodovat se státem a do povědomí lidí se zapsala svým plánem vyrábět nanoroušky hubící viry, dostala od České obchodní inspekce (ČOI) dvě pokuty v souhrnné výši 210 tisíc korun.

P.S. Děs, mně udělil soudní exekutor Mgr. Jan Beneš 6x maximální pokutu 100.000,-Kč - za svobodu slova, projevu a právo veřejnosti na informace - začnu vyrábět „diamantové roušky“, odolají všemu! J.Š.

* * *

… Takto dnes je písemně dáno, tudíž VZP nyní opravdu podporuje prodej šmejdů a podvodníků, dnes již o tom nebudiž žádné pochyby. Informace z veřejnosti jste o tom měli nejpozději Respilon rucitelske prohlaseni Roman ZIMA 202002v srpnu. …

* * *

Respilon jsou šmejdi?

… Uvedením/dodáním na trh výše uvedených výrobků bylo zjištěno, že společnost RESPILON Group s.r.o. porušila právní předpisy a dopustila se přestupku dle zákona č. 90/2016 Sb., o posuzování shody stanovených výrobků při jejich dodávání na trh. Porušení právních předpisů bude s kontrolovanou osobou řešeno ve správním řízení v rámci pravomocí České obchodní inspekce," napsal ředitel inspektorátu ČOI. …

"Jednání odpovědných osob zastupujících společnost RESPILON Group s.r.o., bylo vyhodnoceno jako podezření z přestupku dle § 24 odst. 1 písm. a) z. č. 634/92 Sb., o Ochraně spotřebitele s ohledem na používání klamavých obchodní praktik a odevzdáno dne 3.9.2020 k dalšímu projednání příslušnému správnímu orgánu, kterým je Česká obchodní inspekce, pracoviště Brno", uvedl komisař z oddělení hospodářské kriminality PČR ve věci podezřelého jednání společnosti RESPILON Group s.r.o. na magistrátě v Havířově v letošním roce. …

* * *

From: Möwaldová Veronika Bc. (VZP ČR Ústředí) 

Sent: Monday, September 07, 2020 2:44 PM

To: Ondřej Jureček

Subject: Klub pevného zdraví - Respilon

 

Dobrý den, pane Jurečku.


Děkuji za váš e-mail.

Našim členům se vždy snažíme nabídnout výhody, na kterých mohou ušetřit. Respilon se opravdu stal partnerem Klubu pevného zdraví a nabízí našim členům slevy. Podpora partnerů probíhá formou spolupráce tak, že jim umožníme prezentovat jejich nabídku slevy v katalogu Klubu pevného zdraví.

Děkujeme za zaslané informace. Aktuálně žádnou další stížnost na poskytovanou slevu partnera nemáme, ale informace budeme brát v potaz v dalším jednání s partnery.


S pozdravem,

Bc. Veronika Möwaldová

Odborná referentka marketingu a služeb pro klienty

m (+420) 731 546 793| t (+420) 952 224 648

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČR

www.vzp.cz | Sledujte nás na facebook.com/vzpcr

* * *

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět:

RE: Klub pevného zdraví - Respilon

Datum:

Sat, 31 Oct 2020 22:49:26 +0100

Od:

Ondřej Jureček

Komu:

'Möwaldová Veronika Bc. (VZP ČR Ústředí), Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Dobrý den paní Möwaldová,

 

v srpnu dne 26.8.2020 jsem zaslal na podatelnu Všeobecné zdravotní pojišťovny dotaz, zda je pravda, že VZP začala podporovat prodej šmejdů a podvodníků Respilon.

Odpověděla jste mi dne 7.9.2020, že Respilon se opravdu stal partnerem Klubu pevného zdraví, takže ve smyslu mého dotazu jsem dostal kladnou odpověď. Nabídku slev na produkty Respilon jste ponechali a z této reklamy na Vašich webových stránkách KPZ jste pouze odstranili odkaz vedoucí na test.reporty a certifikace Respilon, jistě z Vašich dobrých důvodů.

Evidentně berete tyto informace a nabídku slev na osobní ochranné prostředky na lehkou váhu. Proto Vám dnes (již v čase vyhlášeného nouzového stavu na území ČR) sděluji, že mezitím už existuje výsledek šetření ČOI, která u RESPILON Group s.r.o. provádí kontrolu a po zjištění závažných nedostatků s uvedením/dodáním v těchto OOP na trh, posílá Respilon kvůli porušení platných předpisů do správního řízení.

Paralelně kriminalisté Policie šetřili úplně jiné podvodné jednání zástupců Respilon a vyhodnotili jako přestupek, a to ve věci ochrany spotřebitele doslova uvedli „s ohledem na používání klamavých obchodní praktik“.

Takto dnes je písemně dáno, tudíž VZP nyní opravdu podporuje prodej šmejdů a podvodníků, dnes již o tom nebudiž žádné pochyby. Informace z veřejnosti jste o tom měli nejpozději v srpnu.

 

Zdraví

Ondřej Jureček

* * *

Tak lže firma Respilon se kterou chce stát uzavírat milionové obchody?!

MZ už dává od Respilonu ruce pryč ...

Odpovědi rektora VUT Brno v kauze firmy RESPILON 

Na trhu jsou falešné nanoroušky, odhalil test expertů z univerzity

J.Š. 1.11.2020

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)