Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Obzervační studie uvedená v mimořádném opatření z 23. listopadu 2020 (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7588529/): „27. února 2020, v raných fázích vypuklé nákazy COVIDu-19, Světová zdravotnická organizace (WHO) oznámila, že nošení masky jakéhokoli typu se pro asymptomatické osoby nedoporučuje. 

***

„Buď se to bude šířit v mladé a zdravé populaci a zemře málo lidí nebo se to bude šířit mezi staršími a ohroženými a způsobí to hodně úmrtí. Můžeme tomu dát směr, ale nemůžeme s tím bojovat. Nemůžeme bojovat s přírodou. Příroda vždy vyhraje...

Takže zabraňováním rozšiřování mezi mladými a zdravými se pravděpodobně zvýší počet zemřelých. A to samé platí pro nošení masek. Pokud se snažíte předejít tomu, aby mladí a zdraví byli infikováni, jelikož nosí masky, bude se to šířit více mezi starými a ohroženými lidmi a způsobí to více úmrtí. To jsou zákony přírody."

"Nejhorší, co můžete udělat během epidemie pro to, aby epidemiolog nemohl posoudit situaci, je změnit definici toho, o čem se podávají zprávy a v této epidemii se definice toho, co je smrt, co je související s úmrtím a co je případ, to vše neustále měnilo. Téměř každý týden se objevovala nová definice, díky čemuž je nemožné porovnat data, která jsme předtím shromáždili s daty, která jsme shromáždili po změně definice. Z počátku byly případy definovány jako lidé, kteří zemřeli na nemoc nebo kvůli viru. Pak se za případ považovalo to, když někdo zemřel s virem. Pak případem bylo to, když někdo zemřel v situaci, kdy se vědělo, že se vir rozšiřuje. A teď jsou případem lidé, kteří byli pozitivně testováni, ale nemají žádné symptomy. Takže procházejí obdobím s bezpříznakovou infekcí k tomu, aby byli za několik dnů imunní a tito lidé se nazývají jako případy..."

"Tato nemoc je špatná chřipka hlavně pro starší lidi trpící zároveň dvěma a více nemocemi. Jinak je to chřipka, jako každá jiná chřipka, kterou jsme viděli za posledních 100 let."
"Pokud je to virus, který jsme ještě předtím neviděli v této konkrétní podobě, tak nemáme vakcínu a proto čekat několik měsíců na vakcínu, pokud samotné rozšíření viru potrvá jen několik týdnů, je něco, co nepovažuji za velmi rozumnou strategii jak se vypořádat s virem respiračního onemocnění."

"Toto se příliš neliší od chřipek, které jsme dosud viděli. Odhadovalo se, že v USA zemře 25 000 až 65 000 osob. Nyní je to vyšší. Ale je to z části vyšší kvůli tomu, že se zavedla zmírňující opatření. Bez těchto opatření by se to pravděpodobně blížilo k běžné horší chřipce."
"Byly kontraproduktivní [akce vlády] a důvodem pro zvolení těchto strategií bylo to, že žádný kvalifikovaný epidemiolog nebyl vyslyšen. Pracovní skupina v USA nezahrnuje nedinného epidemiologa, ani jednoho lékaře se zkušenostmi s respiračními onemocněními"
"Viděli jsme, že v Číně, ve Wuhanu a viděli jsme to v Jižní Korei, že když se nesnažíte zastavit nebo zmírnit šíření takového respiračního onemocnění, šíří se to během 3-5 týdnů"
"Některé chřipky jsou více nebezpečné pro mladé lidi. Jiné chřipky, jako tato, jsou více nebezpečné pro staré lidi."

"Je zcela nemyslitelné, proč by jeden pokračoval s vypnutím společnosti i po 18. dubnu 2020. Nebyl k tomu jedinný důvod... Data tu byla. Robert Redfield je prezentoval pracovní skupině v Bílem Domě. Tato data ukazovala, že epidemie v podstatě skončila... a již nepanoval žádný stav nouze a nebylo to urgentní a strach z toho, že by se přeplnily nemocnice se nedal ospravedlnit... Věděli jsme, že je to epidemie, kterou jsme schopni zvládnout, tak jako každou epidemii předtím."

Dr. Knut Wittkowski (Červenec 2020)

2021-01-11 22:37:25

(https://www.bitchute.com/video/hAO1NUa4ZVRr/)

https://www.petice.com/a/278951

***

Deníky otiskly reklamu o škodlivosti roušek

***

Otevřou nám vůbec někdy hranice?

  1. 01. 2021 - EB

Světové ekonomické fórum, Rockefellerova nadace, letecké společnosti a desítky dalších firem se postavily za aplikaci CommonPass, abyste se „mohli bezpečně vrátit k cestování a k životu.“ Aplikace využívá technologie a zdravotní data k „zajištění toho, aby cestující nepřenášeli virus přes hranice.“ Každý přitom zná realitu koronavirových testů. Pokud jsou vůbec přesné, platí jejich výsledky pouze pro daný okamžik. A ani samotné očkování proti covidu není zárukou proti přenosu nemoci. Jaká je tedy užitečnost covidového pasu? Poslanec Marek Benda z ODS je jedním z mála českých politiků, kteří jsou ochotni si tuto otázku položit. České televizi včera řekl, že nedává vůbec žádný smysl se bavit o nějakých benefitech, pakliže zde existuje možnost, že očkovaná osoba je pro ostatní stále nebezpečím. Rozebírali jsme to již v naší páteční analýze a dospěli k závěru, že tolik vychvalované covidové pasy by mohly být pouhou zástěrkou. Že si covidová elita může pouze přát, abychom uvěřili, že nám naše životy chtějí vrátit.

 ***

J.Š. 12.1.2021

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)