Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Iustitia kresbaFloder rodina VNAčkoliv uznávám, že po tom, čím jsem si tu prošel už soudům absolutně nevěřím, a uznávám, že doufat ve spravedlivý rozsudek od těchto darebáčků, může jen psychicky labilní blázen. A jelikož to nejsem, tak se zařizuji tak, aby se soudkyně bály nekonat správně podle zákona! Víc totiž neočekávám a nechci. To mi úplně stačí. Když si nebudou vymýšlet svoje pohádky a budou se řídit zákony a nálezy ÚS. 

Ještě bych podotkl, že znalec si za 6 hodin práce - víc času skutečnému pohovoru s námi nevěnoval vystavil sumu 60 000 Kč. Zajímalo by mě, kolik by stálo odvézt pořádnou práci?!

***

Odložení stání a Opatrovnické stání

Rozepíši se zde hned o dvou věcech, které se řeší.

Exekuční řízení a soud.

Někteří jste byli na minulém stání exekučního soudu v Brně, někteří ne, tak podle posledních telefonických informací z pátku je stání, které mělo být 8.9 odloženo na 20.10.

No jak to říct, naprostý chaos ve spisu, kdy dva spisy jsou smíchané dohromady, hromada nejasností a soudkyně, která zjistila, že se má čeho bát. Takže zatím to odložení ještě v datové schránce potvrzeno není, ale s právníkem už měla prý dost dlouhý rozhovor. Hlavně o tom, jestli, když to na naší žádost odloží, tak nedostane další stížnost na průtahy.

Podkonicky FAKTOR SJen pro zajímavost, přikládám fotografie spisů. Dva identické spisy, jedno dítě, druhé dítě. Stejné kroky exekutora. Naprostý chaos u soudu! Asi čtvrtina dokumentů založených ve spisu vpravo patří do spisu vlevo a taky je tak měla řešit, ale neřešila. Dne 14.5.2021 při nařízené kontrole nad činností exekutora se ukázalo, že jedna exekuce je už doplacena. (Ta pravá, větší. Stání na kterém jste byli-nebyli, bylo o tom levém spisu.) Dokonce byla doplacena už téměř, jak se zdá už skoro půl roku před touto kontrolou! Do dnes ale stejně není exekuce ukončena, nebylo nařízeno žádné stání, jen exekutor Podkonický si dne 24.8.2021 vystavil další exekuční příkaz na neuhrazené výživné. Žádné neuhrazené není! Vše je uhrazeno! Takže najednou argumentují tím, že neplatím na každé dítě zvlášť. V normálním světě, když na jedno dítě platíte 1700 a na druhé 1800, pošlete složenku na 3500 a je to v pořádku. Obě jsou uhrazeny. V tomto světě a případě ne. Musím na každé dítě posílat samostatnou složenku! Proč nezatížit už zatíženého! Exekutor Podkonický si tak vygeneroval na již jednou zaplacené výživné další dluh a další příkaz, za který má odměny! A tak si zase vystavil příkaz na blokaci účtu. Vymáhá vykonstruovaných 5400Kč (3 měsíce) a příkaz vystavuje na 76816,80 Kč.

Opatrovnický soud

V rámci špatně stanoveného prvního termínu na 13.7.2021, který kolidoval s pobytem dětí u mě, se soudkyně v opatrovnickém řízení rozhodla že dne 16.8.2021 bude u soudu v Brně slavnostně po téměř 2 letech (poslední stání bylo na konci listopadu 2019) zařízeno další stání a to formou videokonference! Ano, slyšíte správně, videokonference. V rámci některých stížností se ukázalo, že soudkyně opět neví, která bije a že mám 4 další soudy blíže k bydlišti než soud Brněnský a že místo 150km a 2 hodin cesty mě žene jen 80km a hodinu cesty do Brna. Přitom soud v Hodoníně mám 15 minut od domu. O přesun jsem nežádal, pouze jsem to konstatoval, když mi předseda soudu blahosklonně vykládal, jak se případu věnoval, nenašel v případě mých dětí Vladimíra a Karolíny (jmenují se Veronika a Michael) žádné pochybení a oprávněnou stížnost a jak mi vyšli vstříc, abych nemusel takovou dálku. Po 10 stáních trestního soudu v Karviné, 6 stáních Opatrovnického ve Frýdku a 3 stáních u Krajského v Ostravě, najednou toto. Takže další soudkyně, která zjišťuje, že to má na hraně najednou rychle přeplánovává stání na nejbližší volný termín po daném datu, kdy bude video konference k dispozici ze soudu v Hodoníně. Opět nic není nepotvrzeno a doručeno v datové schránce, ale vypadá to že to bude odloženo jen o pár dní na 20.9.2021 k soudu v Hodoníně. Zjevně na 8:30. Ze stání by měl být pořizován záznam, ale známe to už všichni. Nikdy to zrovna nefunguje.

Zde je krásně vidět, jak se neschopnost schovává za technické problémy. Důvod k přesunu je stížnost. No vlastně spis je povzdechnuti, že jejich blahosklonná pomoc vlastně není až taková pomoc. Pokud mate 4 soudy blíž než ten ke kterému vás pošlou...

No a stání jak jsem říkal, pokračuje po téměř dvouleté přestávce, kdy se čekalo na soudem stanoveného psychologa. A kdy se soudkyně odhodlá pokračovat v oznámeních na matku! Probrali jsme jich 9 ze 63. Takže psycholog zprávu také dodal až na konci prázdnin a stání by stejně bylo dřív než zpráva. Ten dodal 91 stránkový elaborát, který bije do očí v několika bodech. Psycholog naprosto nerozumí situaci a má chaos v mnoha věcech. Je to tam opakovaně vidět. Plete místa, lidi, výpovědi. Dále dokonce lže i v rozsudcích a v neposlední řadě posudek sice ukázal na problémy u matky a to že roky nebyla stavu zajistit děti a jejich správné vývoj a styk dětí se mnou, ale opět z neznalosti situace a neochoty poslouchat, se ihned snažil shodit i mě a poškodit mě. Takže podle psychologa, jsem osoba s hraničící psychickou poruchou, protože na matku posílám oznámení o neplnění soudního rozhodnutí a neustále se domáhám, aby soudní rozhodnutí plnila. Matka je chudinka unavená a stresovaná tím, že to nikdo roky neřeší a neřešil a ona přece nic neudělala. Tohle je mnohem delší povídání a delší rozebírání, nebudu do toho teď zabíhat, připravuji se na stání. Mimochodem jsem mimořádně podezíravá osoba, která nikomu nevěří a neumím se přizpůsobit. Jak to říct, dal jsem to přečíst asi 6 lidem, kteří mě více znají a znají i mojí bývalou manželku a všichni tito lidí v obou popisech viděli pouze jí. Nikde tam nenašli, že by ten popis seděl na mě.

Ačkoliv uznávám, že po tom, čím jsem si tu prošel už soudům absolutně nevěřím, a uznávám, že doufat ve spravedlivý rozsudek od těchto darebáčků, může jen psychicky labilní blázen. A jelikož to nejsem, tak se zařizuji tak, aby se soudkyně bály nekonat správně podle zákona! Víc totiž neočekávám a nechci. To mi úplně stačí. Když si nebudou vymýšlet svoje pohádky a budou se řídit zákony a nálezy ÚS.

 

S pozdravem

Dominik Floder

myArduino.cz

+420725819288

4.9.2021

***

OS Frýdek-Místek 24. 1. 2020: Likvidace skvělého táty Dominika Flodera a jeho dětí pokračuje

J.Š. 6.9.2021

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (6 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)