Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Clovek a strachFarma-průmysl  z nás dělá pokusné králíky, bez jakékoliv odpovědnosti, za pomoci vlády, médií i samotných lékařů! J.Š.

***

pokračování rozhovoru se Jiří Urbánek věnuje doporučení Ministerstva zdravotnictví týkajícímu se třetí dávky vakcíny proti covidu. Souhrn informací o přípravku uvádí, že vakcína je dvoudávková. Třetí dávka tedy není v souladu s tímto závazným dokumentem a pro její případnou aplikaci či dokonce propagaci platí velmi přísná pravidla.

Proč třetí dávka teď? Sám výrobce není schopen říci, jak dlouho vakcína chrání, když žádal o podmíněné schválení? Kdy bude pátá, šestá dávka? Nedává to smysl. Dvě dávky nesplňují, co se po vakcíně chtělo. Plně vakcinovaní přenášejí covid, plně vakcínovaní učitelé ho do škol, v nemocnicích jsou lidé s těžkým covidem a plně vakcinovaní. Funguje vakcína, je účelné dávat třetí, čtvrtou, pátou dávku, nebo je stáhnout z trhu? Očkujte vakcínou proti Sars.cov2 a chřipce v jeden den, ale píchněte každou do jiného ramena. Očkovanec není pacient.

Austrálie, nejposedlejší covidová země na světě, jejich autorita nedoporučuje současné vakcinování proti covidu a chřipce. Propagace léčivých přípravků je omezována zákonem, který platí a do dneška platil. Dohlížitelem je SÚKL, který posuzuje parametry reklam. Ta je nezákonná. Propagovat lék se může odborné, ne laické veřejnosti. Kdy zahájí SÚKL vyšetřování? Kdo doporučuje třetí dávku, dělá nezákonnou reklamu. Jednoznačně by měl SÚKL konat. Otázkou je zda, když mu šéfuje MZ? Pokud se zvažuje třetí dávka, má rozhodovací pravomoc lékař a zároveň přebírá odpovědnost za komplikace, nežádoucí účinky a jejich souvislosti. Vyžadujte, aby při vakcinování byl vždy konkrétní lékař. Musí očkovance informovat, že se jedné o off label použití (způsob použití mimo schválené pokyny. J.Š.), kdy přebírá veškerou odpovědnost za nežádoucí účinky. Ideální je nechat si podepsat od lékaře nějaký dokument, který jasně říká, že lékař je obeznámen s tím, že je to off label, že si je toho vědom, že zvážil všechny pro a proti a že přebírá odpovědnost. MZ to povolilo, takže je všechno v pořádku? Nikoliv, pořád je to off label použití. Pokud se nechají lékaři ukolébat nějakým rozhodnutím MZ, přebírají odpovědnost za nežádoucí účinky a komplikace a mohou se stát terčem žalob. Fascinuje mne, že na to musí upozorňovat bývalý manažer farma-průmyslu, místo aby plamenně křičel president ČLK Kubek, kterého si doktoři platí. Tady jsou jiné autority, které mají říci: „Pozor, neprobíhá to úplně férově vůči lékařům a vůči pacientům už vůbec ne!“

***

SPOLEČNOST: Konečně jim to vyšlo!

… Koronavirová kampaň ovšem pokračovala a pokračuje stále v doslova neuvěřitelném rozsahu. Ve zprávách zejména České televize je to vždy hlavní bod, ačkoliv v podstatě není co sdělovat. K vyvolání strachu ovšem tentokrát přispěla největším podílem vláda překotným zaváděním různých, často nesmyslných a často nezákonných opatření, která nejenže občanům velmi znepříjemňují život, ale způsobují i značné ekonomické ztráty. Přímo zločinem je potom nutno nazvat zavření škol! 

… Dnes, kdy už spousta důvěryhodných odborníků tvrdí, že roušky jsou neúčinné či dokonce jejich užívání je kontraproduktivní, že zběsilé očkování séry, jejichž vlastnosti nebyly standardně ověřeny, nezajišťuje slibované účinky a navíc může mít účinky vyloženě škodlivé, je u nás nadále povinností ty náhubky nosit a dál běží zběsilá očkovací kampaň, do které jsou zataženy už i děti, o kterých dříve oficiální propaganda uváděla, že vlastně nejsou ohroženy! A tohle už trvá více než rok. Vůbec se nemluví o léčbě. Jsem naprosto přesvědčen, že tu jde o zisk pro některé. Ono je jistě z hlediska zisku výhodnější vnutit pokud možno všem občanům dvě dávky vakcíny za ceny řádu stokorun a testovat, testovat, testovat, než léčit jen skutečně nemocné léky řádově levnějšími! A státní dluh roste závratným tempem! Nejsem příznivcem konspiračních teorií, ale pro tohle mám svůj název: zločin tisíciletí.

…Takhle to zřejmě dopadá vždy, když vládci naslouchají více zfanatizovaným nedoukům než skutečným odborníkům a lidu, který je zvolil.

***

Odkazuji na SPC, což je obsáhlejší než příbalové letáky pro pacienty. Dokument, který obsahuje závažné informace. Zde k vakcíně Comirnaty /Pfizer: ema.europa.eu/.../.... Všechny ostatní se dají najit na stránkách  SÚKL: www.sukl.cz/.../search.php  Stačí zadat obchodní název vakcíny a systém vás dostane na stránku produktu, kde první odkaz je právě na SPC. Více k tématu - vakciny.net/.../...

 

Jan Šinágl, 21.9.2021

***

NEKONEČNÝ PŘÍBĚH COVID – VAKCINACE

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.89 (9 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)