Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Clovek a strach

Aktualizováno: V Kanadě podána žaloba za zločiny proti lidskosti – „Norimberk 2“!

***

Dovoluji si poslat kratičký zvukový záznam toho, jak v současné době zachází někteří lékaři a zdravotní sestry se svými pacienty….  Trvá to necelé 4 minuty a opravdu to stojí za poslech. Záznam se dá spustit, aniž by se člověk přihlásil na FB. 

***

P.S.

Doplňuji o verzi na YouTube. J.Š.

ČT 24 27.11.2021: Hydepark „civilizace“…

***

 

S pozdravem

Sabina Králová

***

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.83 (12 Votes)
Share

Komentáře   

-4 #6 Jan Šinagl 2021-12-01 10:58
Ústavní soud: informace o očkování je vysoce důvěrná.

Ústavní soud vám sděluje, že informace o očkování je vysoce důvěrná informace o zdravotním stavu, která se NIKOMU neříká:

Informace o očkování fyzické osoby proti nemoci covid-19 je považována za údaj o zdravotním stavu, neboť vypovídá o tom, že osobě byla poskytnuta určitá zdravotní služba poskytovatelem zdravotních služeb (že jí byla aplikována vakcína). Tato informace je svou povahou vysoce důvěrná a je specificky chráněna. Očkování proti onemocnění způsobenému virem covid-19 je dobrovolné. Stejně jako u jiných zdravotních úkonů je pak na každé fyzické osobě, zda zdravotní úkon podstoupí a komu o této skutečnosti sdělí informace. Ústavní soud nezjišťuje a ani nemá právo zjišťovat tyto informace o zdravotním stavu soudců či asistentů soudce, ledaže by bezprostředně souvisely s výkonem práce či plněním povinností, které jsou ukládány zákony. Dobrovolné očkování však nemá vliv na způsobilost k výkonu práce a ani právní předpisy s vakcinací/non-v akcinací soudce či asistenta soudce nespojují žádnou povinnost ve vztahu k působnosti Ústavnímu soudu. Povinný subjekt tak není povinen ani oprávněn pro potřeby poskytování informací zjišťovat a shromažďovat výše uvedené osobní údaje.

V Brně dne 18. listopadu 2021
Č. j.: SPR. ÚS 1003/21-3 INF
-5 #5 Jan Šinagl 2021-11-30 16:17
Studenti kvůli údajnému tlaku na očkování poslali univerzitě předžalobní výzvu

Skupina studentů poslala vedení Masarykovy univerzity předžalobní výzvu kvůli údajnému tlaku na vakcinaci proti covidu-19 a vyžadování pravidelných testů od těch vysokoškoláků, kteří očkování nepodstoupí. Pětici studentů se nelíbí ani povinnost vkládat informace o očkování, prodělané nemoci nebo testu do informačního systému, kde údaje uvidí vyučující. Splnění povinnosti je podmínkou účasti na prezenční výuce. O předžalobní výzvě ČTK informovala advokátka Zuzana Candigliota.

Na rektora Martina Bareše a své děkany se prostřednictvím výzvy obrátili studenti lékařské, filozofické a pedagogické fakulty. Postup univerzity a fakult považují za zjevně protiprávní.

Prostřednictvím předžalobní výzvy studenti žádají, aby vedení univerzity do tří dnů od doručení zrušilo zvýhodňování očkovaných studentů. Má také vysvětlit, na jakém právním podkladu vyžaduje od studentů informace o očkování.

ČRo, 30.11.2021
-6 #4 Jan Šinagl 2021-11-30 15:28
To je skutečně strašlivé.

Nemohu než připomenout, že jsem to říkal už zde:
echo24.cz/.../...

Jakmile stát vytvoří atmosféru, že je společensky přijatelné nenávidět nějakou skupinu obyvatel, lidé si najdou tisíc a jeden způsob, jak tuto nenávist uvést do praxe.

Pevně doufám, že až skončí tahle epidemie ztráty soudnosti, budou osoby za tuto katastrofu zodpovědné, volány k odpovědnosti.
A tím nemyslím ty nešťastníky z nahrávky, tím myslím ministry, premiéra, hygieničku, ...

Naději čerpám z toho, že vybudovat fašismus na kauze, která se 99.5% obyvatelstva vůbec netýká a navíc se s časem před očima vyfukuje, snad nebude možné.

Tomas Fürst
-10 #3 Jan Šinagl 2021-11-30 09:17
Bezprostředně účinné je z medicínského a epidemiologické ho pohledu, drasticky redukovat kontakty na několik týdnů. Na základě slábnoucí imunity, měla by tato opatření dočasně platit také pro očkované a uzdravené, kteří by v tomto čase měli obdržet posilující očkování.

Národní akademie věd LEOPOLDINA SRN
ardmediathek.de/.../...

ARD Hart, aber Fair, 29.11.2021
-8 #2 Jan Šinagl 2021-11-30 08:47
Je mi to líto, ale není se čemu divit. 30 let se na naše zdravotnictví kašle (a především pak na zdravotníky, kteří jsou vyčerpaní a vyhořelí, přičemž ti lepší již dávno odešli na západ a teď).

Lékař se dnes musí věnovat takovému objemu papírování, že když se pacientům věnuje pořádně, tak papíry hotové prostě nemá.

Mimochodem, pacientku jsem slyšel, že potřebuje "jenom potvrzení", z čehož lze usuzovat, že to možná (ne však nutně) nebylo ve skutečnosti akutní, jak se nechala slyšet. To nezmiňuji, že bych tím cokoliv či kohokoliv omlouval. Jen je fakt, že pohotovostní péče se u nás neskutečným způsobem nadužívá.

No, alespoň že budoucí pan ministr nám plánuje omezit neakutní péči. To počet podobných incidentů jistě sníží a naši občané budou o to víc dále žít v iluzi, že máme nejlepší zdravotnictví na světě, zatímco toto se nenávratně řítí ke dnu.

A propos, ptejme se, kolik nás už ta PCR testovací mašinérie (která nám zjevně v omezení počtu zemřelých v souvislosti s covid-19 pomáhá minimálně, neboť jsou testováni všichni včetně asympatomatický ch) stála a kdopak na ní tak hezky vydělal? Máte někdo odhad, kolik milionů či miliard se na tom už propálilo?

O plošné antigen testovací mašinérii dětí už vůbec nemluvě. Vsadím se, že nic méně cost-effective jsme v celé historii medicíny nezažili. Jenže tak to dopadá, když "odborníci" neberou v potaz pojmy jako specificita a senzitivita (která je designovaná povětšinou na pacienta ležícího v nemocnici s příznaky), pozitivně prediktivní a negativně prediktivní hodnota. Skutečnost, že proporce falešně pozitivních testů se odvíjí od prevalence, jakoby nikdo nevzpomněl. No nevadí. Hlavně, že si na tom celá řada subjektů namazala kapsu a děti jsme naučili, že stát vás dokáže zmáčknout logika nelogika, ratio neratio, věda nevěda.

Poslední dva roky se zapíšou do historie jako epidemie strachu a debility. O tom již dávno není pochyb a je s podivem, že tomu současné politické "elity" stále a pořád přispívají.

Za sto let si budou naši potomci ťukat na čelo, co jsme všechno zlikvidovali (ať už hmotného, nehmotného či symbolického) kvůli infekci, která má infection fatality rate cca 0,2-0,5 %. A doufejme, že zůstane pouze u toho.

Modlím se každým dnem, aby vakcíny založené na relativně nové mRNA technologii, neměly u dětí nějaké dlouhodobé (v řádu let) vážné nežádoucí účinky. Některé studie 3. fáze budou končit teprve v roce 2023, dat stran dětí je v nich pomálu a o tom, že nemáme (zcela logicky) k dispozici studie 4. fáze, které se kompletují třeba až po 5ti či dokonce 8mi letech post-marketingo vého sledování, o tom nemluvme už vůbec.

Každým dnem se modlím, aby to bylo v pořádku. Ale jen si to představme.

Představme si, že se časem ukáže, že vakcinace dětí touto mRNA vakcínou způsobí za 5 let např. poruchu imunity (četli jste vážení kolegové recentní paper od dvou kolegů ze Švédska, kteří popsali in vitro vstup S-proteinu do buňky, poškození DNA a poškození procesu zrání lymfocytů?), autoimunitu či co já vím, třeba nějaký typ leukémie.

Budou pak vážení profesoři chodit znovu do televize a vrátí našim dětem zdraví? Jistotu některých z nich (či křišťálovou kouli?) bych chtěl mít. Opakovaně se stalo, že byl preparát stáhnut z trhu mnoho let po jeho uvedení na něj.

Přeji všem pevné zdraví.

MUDr. Šimon Reich
P.S.
Nerad bych byl nepřesný tam, kde to je zásadní. Ona práce dvou kolegů ze Švédska in vitro popsala nikoliv vstup S-proteinu do buňky, nýbrž vstup S-proteinu do buněčného jádra. Autoři dále popsali schopnost S-proteinu poškodit v buněčném jádře DNA. Paper k dispozici zde: www.mdpi.com/.../pdf
-10 #1 Jan Šinagl 2021-11-30 08:37
To už není jen o těchto zdravotnících, ale příčinách, které vedly k jejich chování. Jsou také oběťmi opatření, jako většina obyvatelstva.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)