Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Kramny Petr Monika KlaraDvoracek a KramnyVe dnech 29. 11. 20221. 12. 2022 v budově Krajského soudu v Ostravě, v jednací síni 52 budova B, se bude vždy od 9.15 hod. projednávat návrh na obnovu řízení, kterou si Petr Kramný podal dne 11. 7. 2022.

*** 

Stěžejní důkaz nenávratně zničen

Ač se opakovaně v rozhodnutích jak Vrchního soudu v Olomouci, tak Nejvyššího soudu uvádí, že stěžejní důkazem je tzv. výbled na krku Moniky Kramné (viz obrázek výše), tak ve skutečnosti jsou hlavními důkazy především histologické preparáty. Spolek Šalamoun byl opakovaně a velmi důrazně varován, že dojde ke zničení stěžejního důkazu a to histologických preparátů Moniky a Kláry Kramných a proto trochu chronologie:

21. února 2017 – spolek na podporu nezávislé jistice v ČR – Šalamoun

Znovu silně akcentujeme naši obavu o zničení či zašantročení nekroptického materiálu, protože shora uvedený postup je postup, se kterým se nikdo nikdy nesetkal, nemá oporu v platné právní úpravě a velmi silně nás vede k přesvědčení, že má zabránit tomu, aby v případě nových znaleckých zkoumání nekroptického materiálu vyšla najevo objektivní pravda, která však s účinkem elektrického proudu na Moniku a Kláru Kramných nebude mít vůbec nic společného. (Zdroj)

27. dubna 2017 – poslankyně Parlamentu ČR – Mgr. Jana Černochová

Domnívám se, že aktivita MUDr. Igora Dvořáčka, Ph.D. nepochybně vyvolává obavu o další osud důkazního materiálu a může dokonce signalizovat snahu o jeho zničení.

Zdroj: Interpelace na ministra spravedlnosti (+ odpověď ministra)

1. června 2017 – právní zástupkyně matky P. Kramného, JUDr. Jana Barvíková

​Žádá Vrchní soud v Olomouci, aby činil veškerá opatření k tomu, aby histologické preparáty byly pečlivě zajištěny tak, aby nedošlo k jejich zničení nebo dokonce ztrátě či jiné další nežádoucí manipulaci, a to pro případ dalšího přezkoumání.

Zdroje: Rozsudek Vrchní soudu v Olomouci – V. Čapka (1. června 2016) (str. 81, druhý odstavec)

​Obhájkyně Petra Kramného, JUDr. Jana Rejžková žádá Nejvyšší soud České republiky, aby nekroptický materiál byl uložen na jiném pracovišti než je právě ÚSL Ostrava z důvodu jeho zabezpečení před ztrátou nebo zničením.

Ani jeden soud neučinil nic! a nekroptický materiál byl nenávratně zničen ostravským cappo di tutti capi MUDr. Igorem Dvořáčkem, který k podobnému úkonu vůbec nebyl legitimní. (Zdroj)
(Důkaz)

Obnova řízení

Jak jsem již shora plédoval dne 29. 11. 2022 a dne 1. 12. 2022 v budově Krajského soudu v Ostravě v jednací síni 52 budova B, se bude vždy od 9.15 hod. projednávat návrh na obnovu řízení v kauze Petra Kramného.

Novum je, že si nová předsedkyně senátu pozvala znalce k výslechu (původní předsedkyně senátu JUDr. Renata Gilová to u některých nepovažovala za důležité).

Závěr

Z výpovědí nových znalců v řízení o obnově řízení vyplynou závěry, že si znalci obžaloby např. pletou základní terminologii a že vražda elektrickým proudem na pokoji č. 6343 se v egyptské Hurghadě nestala a zazní, že stát ani nemohla. Případ Petra Kramného patří k nejsledovanějším za poslední roky a je obrazem tristního stavu české justice. Zásadně totiž zdůrazňujeme, že Petr Kramný je již 8 let ve vazbě a ve výkonu trestu za skutkový děj, který se nikdy nestal.


Z pohledu Spolku Šalamoun případ Petra Kramného není žádným justičním omylem, ale v daném konkrétním případě úmyslným justičním zločinem dysfunkční české justice.

Celý článek>

P.S.

Sodales Solonis z.s. podal dnešního dne podnět na soudního „znalce“ MUDr. Igora Dvořáčka

Před 70 dny mně PČR Ostrava oznámila, že zahajuje vyšetřování mého podnětu. Práce bude mít zřejmě dost. Otázkou je, zda bude „pomáhat a chránit“ občany, nebo zločince, kteří se vzájemně kryjí, ať už v řadách soudců, státních zástupců, nebo policistů. Ne nadarmo je Ostrava nazývána „justičním a policejním Palermem“ - MUDr. Igor Dvořáček je její „cappo di tutti“.  Ve věci jsem osobně jednal na zasedání Bezpečnostního výboru Sněmovny s policejním prezidentem genmjr. Martinem Vondráškem  a následně mu zaslal k informaci patřičné podklady. Dnes jsem obdržel do DS reakci Policejního prezidia. JŠ.  

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

-3 #3 Jan Šinagl 2022-10-22 08:40
Překladatelským posudkem bylo zjištěno, že soudní znalec Vorel zcela chybně interpretoval teorii elektřiny ohledně výbledu na kůži Kramné, což byl stěžejní důkaz (ve skutečnosti nebyl) pro odsouzení Kramného.
-4 #2 Josef 2022-10-17 16:29
Kdy se již konečně začnou řešit justiční zločiny, které se stále dějí? Kdy konečně ponesou za tyto zločiny dotyční "tvůrci" trestně právní odpovědnost?
-4 #1 Josef 2022-10-17 13:55
Soudní znalec MUDr. Igor Dvořáček nechal zničit nekroptický materiál Moniky a Kláry Kramných. Proč ho asi nechal zničit? Kdyby totiž tento nekroptický materiál dokazoval, že smrt byla způsobena elektrickým proudem (verze obžaloby a soudu), tak by tento materiál MUDr. Dvořáček rozhodně zničit nenechal!
Že je soudní znalec MUDr. Igor Dvořáček nedůvěryhodná osoba, tak o tom svědčí i to, že vypracoval pro policii, na mého syna Ing. Gábu znalecký posudek, na jehož základě pak byla vypracována Obžaloba, ve které je 5 zranění potvrzených tímto znalcem. Během soudních líčení se ani jedno zranění nepotvrdilo, což znamená, že tento jeho posudek je nepravdivý!! Je otázkou, zda takto nepravdivý posudek je výsledkem jeho neodbornosti, v což nevěřím, neboť je soudním znalcem již přes 30 let, je přednostou Ústavu soudního lékařství FN Ostrava a rovněž vyučuje na Lékařské fakultě Ostravské univerzity, obor soudní lékařství, nebo takto nepravdivý posudek vypracoval na něčí objednávku.
PS: To tedy mají jeho podřízení v Ústavu soudního lékařství a jeho studenti, v jeho osobě, pěkný vzor

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)