Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Ko_Petr_1Projeví média též takový zájem jako o kauzu znalce Mazela…?!
Níže si můžete přečíst tiskovou zprávu JUDr. Petra Kočího Ph.D., obhájce Lucie Šlégrové, text obžaloby státního zástupce JUDr. Petra Pánka a námitku podjatosti vůči soudnímu znalci JUDr. PhDr. Ivo Svobodovi, Ph.D., který vskutku „znalecky“ zaperlil nezávislým a nepodjatým výrokem: „Je potřeba mít určitou dávku ostražitosti a pracovat. Nevšímat si pomluv a urážek, protože tato stupidní deprivovaná hovadí neumí jiným způsobem komunikovat.“ Chraň nás Pán Bůh - a naše ústavní právo - před takovýmito „znalci“!¨
Tisková zpráva JUDr. Petra Kočího Ph.D. ze dne 23.1.2012
Obžaloba JUDr. Petra Pánka ze dne 11.2.2011
Námitka podjatosti vůči soudnímu znalci JUDr. PhDr. Ivo Svobodovi, Ph.D.

Soudní jednání začíná zítra, dne 25.1.2012 u OS Most ve 12:30 hodin. Bude Lucie Šlégrová a další, odsouzeni na 3 roky nepodmíněně za nošení vlajky…?! Nepochybně je to strašný zločin, daleko větší než krádeže miliard - za které se netrestá – nošení vlajek ohrožuje naši zemi zřejmě daleko více !!!


Jan Šinágl, 24.1.2012
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+5 #3 leho 2012-01-25 17:47
"Měl byste si nejprve zjistit skutečné informace a ne tak naivně podléhat účelovým, nepravdivým tvrzením veřejnoprávních médií."

Nevím, jaká konkrétní tvrzení máte na mysli. Můj názor je ten, že na propagaci ničení základních lidských práv nemá nikdo právo, v Česku ani ze zákona a tím méně morální. Šlégrové projev jsem četl. Ti její "vyvolení" je úplně jasný neonacistický termín a nikdo ze mě nebude dělat blbce, že tím myslela vládu Petra Nečase či někoho jiného a ne židy.

"Nepobýval jsem v zahraničí jako emigrant, ale jako exulant."

Nezlobte se, ale tohle já považuji za hloupou hru se slovíčky. Každý normální člověk ví, co "emigrace" znamená pro Čechy a z jakých lidí se skládá. Mě je úplně jedno, jestli mě lidé říkají "emigrant" nebo "exulant", význam tohoto slova je zpravidla totožný a záleží v jakém kontextu se použije. Pokud se vás používání slova "emigrant" osobně nějak dotýká, nemohu za to, ale teď to vím.

"...se stydíte pod svůj názor podepsat,"

Ne, já se nestydím pod svůj názor podepsat. Používám pseudonymu z jiných důvodů a mělo by být úplně jedno z jakých. Jste vzdělaný člověk a jistě víte, že pseudonymů používalo a používá mnoho lidí jinak zvučných jmen a ne proto, že by se styděli pod svůj názor podepsat. Prezentuji zde názor na věc a to by mělo být důležité a ne jak se jmenuji.

"tedy i po pobytu ve svobodné zemi, předpokládím, máte stále strach a obavy"

Opět jste vedle jak ta jedle. Jednak nemám žádný strach a jednak použití termínu "po pobytu" je chybné, neboť stále pobývám v té samé svobodné zemi, kam jsem emigroval, pardon, odešel do exilu.
-3 #2 Jan Šinagl 2012-01-25 16:57
Vážený pane "Leho", to kdo je zde naivní, nechť posoudí druzí. Měl byste si nejprve zjistit skutečné informace a ne tak naivně podléhat účelovým, nepravdivým tvrzením veřejnoprávních médií. Nepobýval jsem v zahraničí jako emigrant, ale jako exulant. Bohužel se presentujete jako emigrant o čemž svědčí mimo jiné i to, že se stydíte pod svůj názor podepsat, tedy i po pobytu ve svobodné zemi, předpokládím, máte stále strach a obavy. Mezi ovčanem a občanem je asi takový rozdíl jako mezi emigrantem a exulantem.
+2 #1 leho 2012-01-25 16:43
Boj za svobodu slova Lucie Šlégrové, jinak řečeno, aby jí bylo beztrestně umožňeno propagovat hnutí za zničení tohoto základního lidského práva? Skutečně ona tohle právo má? To je pro mne tedy sakra novinka. Pokud vím, taková propagace je v Česku trestná. Tím ovšem netvrdím, že by za své veřejně prohlašované postoje měla jít sedět do kriminálu. Podle mne, jelikož ona svým projevem víc lidí spíše naštvala než inspirovala, by měl její případ být smeten ze stolu a neměl by saměstnávat české soudy, které mají plno práce s daleko naléhavějšími případy, jako např. vraždami, znásilněními, atd. Maximálně by její projev měl být hodnocen jako přestupek, například jako vystrčení nahého zadku na veřejnosti, ale možná ani to ne. Duch zákona proti hnutí propagující genocidu či potlačování základních lidských práv, což DSSS Šlégrové jistě dělá, není právě perzekuce nevýznamných hnutí a stran kvůli jejich projevům, ale aby se neopakovala historie jako v roce 1948 v ČSR či v roce 1933 v Německu, kdy naprosto zákonnou a ústavní cestou bylo využito zákonů liberálních demokracií k nastolení neobyčejně krvavých diktatur a rozpoutání největšího šílenství v historii lidstva.

Velmi mne překvapuje autorova naivita a neinformovanost a to hlavně proto, že sám taktéž jako já pobýval dlouhou dobu v zahraničí jako emigrant.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)