Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Po mnohaletém sledování politické situace v bývalých Sudetech /Ústecký kraj/ docházím k zjištění, že tato část ČR je zřejmě řízena zcela nezávisle na ústřední vládě. Řízena je potomky poválečných přistěhovalců. Dnes jsou z nich soudci, vysocí policisté a samozřejmě že i státní zástupci. Někteří z nich dokonce veřejně tvrdí, že Sudety dostali v roce 1945 od Beneše jako válečnou kořist a že si tedy v Sudetech mohou dělat co chtějí. Že tento svůj názor berou zcela vážně svědčí i následující příběh mé široké česko-německé rodiny, jejíž zbylá /nevyhnaná a nezabitá/ část se po roce 1989 přihlásila o svůj nikdy nekonfiskovaný majetek.

Důvodem jisté majetkové nervozity panující v Sudetech může být nález Ústavního soudu ve věci konfiskace a restituce majetku jiného občana ČR německé národnosti, ve kterém bylo jasně popsáno, jakým způsobem měla zákonná konfiskace majetku podle tzv. Benešových dekretů probíhat. Obávám se, že velké procento konfiskovaného majetku v Sudetech  po roce 1945 tak konfiskováno nebylo. Na papírování tehdy  nebyl  jednoduše čas.

K pravděpodobné  vraždě mého českého dědy Aloise Šauera z Vroutku na Podbořansku došlo hned v červenci 1945. Důvodem byl jeho zajímavý majetek a jeho svědectví o kolaboraci časti tamějších obyvatel. Jeho tělo bylo kdesi pohozeno a jeho smrt nebyla do roku 2006 zapsána v příslušné knize úmrtí, což mělo zřejmě navodit klamný dojem, že žádný Alois Šauer nikdy nežil.

Když jsem na tento fakt a pohnutý osud tohoto českého vlastence a jeho rodiny upozornil PČR státní zastupitelství v Ústí n/L a některé ústavní politiky, stal jsem se objektem zájmu místní domobrany /převážně bývalí policisté příslušníci LM StB a pod./ a patrně i některé ze čtyř tajných služeb ČR.

Přesto, že jsem soudu a orgánům činným v trestním řízení předložil několik úředních listin, kde je výslovně uvedeno, že majetek A.Šauera nebyl nikdy konfiskován a ani konfiskaci nepodléhal, není to nic platné. Politika se zákony neřídí.

Samozřejmě že všichni zainteresovaní vědí, že mám pravdu. Tento fakt paradoxně ale způsobil, že represe vůči mé osobě dostoupily obludných rozměrů, které nebyly běžné ani za komunismu. V okolí mého bydliště bylo zverbováno hned několik udavačů, kteří hlásí komusi čísla SPZ mých návštěvníků, kterým posléze kdosi vyhrožuje. Rychlost  kterou je podle SPZ automobilu zjištěn jeho vlastník a jeho tel. číslo svědčí o zneužívání policejní databáze a příslušného mobilního operátora.

Byl jsem vyhozen z práce a byla vytvořena historka o mém údajném pravicovém extremismu a snad i lásce k samotnému Hitlerovi. Taková pomluva zde v Sudetech zabírá téměř stoprocentně.

Snad ani nemusím dodávat, že zbytek mé rodiny byl za pomoci vydírání, této a dalších pomluv zcela rozvrácen a postaven proti mé osobě. Jen chybí veřejná petice za mé exemplární potrestání.

Samozřejmě že součástí mého politického pronásledování je i odposlech telefonu a kontrola mého internetu. V mém voze je zřejmě namontováno zařízení GPS a jsem sledován i fyzicky. Jednou jsou to lidé z firmy "Lesy ČR", které jsem si dokonce i vyfotil. Ti další  hovoří rusky či ukrajinsky. Sleduje mne snad samotná KGB /viz výroční  zpráva BIS/, nebo jak se dnes tato organizace jmenuje? Mají být Sudety definitivně zbaveny osob německé národnosti? Rád bych věděl, kdo si tyto cizí státní příslušníky k mému špehování najímá.

Účelem tohoto dokonalého a ryze profesionálního sledování je kontrola mého styku s podobně postiženými osobami a především pak s advokáty. Ti když slyší, že mně mají hájit např. proti PF-ČR dostávají husí kůži a mé zastoupení s díky odmítají. Nechtějí totiž přijít o licenci.

Jen jeden neodmítl. Ten mne také hned při první příležitosti zradil. Za tuto "službu" komusi byl katapultován ze zapadlé advokátní kanceláře v okresním městě přímo do jiné kanceláře téhož druhu v Pařížské ulici v Praze a ještě si za podraz naúčtoval 170 000.- Tak se totiž dělá v ČR nejen advokátní kariéra.

V roce 2010, po dvanácti letech u soudních průtahů v Lounech,  se konečně  spor o restituci dostal k odvolacímu soudu v Ústí n/L.

Jen čtyři dny před tím má matka a žalobkyně umírá v nemocnici kam jsem jí odvezl s podezřením na otravu. Jen dva roky před tím zemřela za podivných okolností i má sestra a sám jsem asi před měsícem zažil zapeklitou situaci při jízdě na dálnici. Ve vysoké rychlosti jsem zjistil, že nefungují brzdy. Se štěstím jsem situaci zvládl a posléze objevil, že přes poškozené těsnění brzdového třmenu vytekla veškerá brzdová kapalina. Auto bylo čtyři dny před touto příhodou v servisu, měnili se brzdové destičky. Náhoda či pokus zbavit se další osoby s právem dědickým k majetku A.Šauera?

O všem výše uvedeném a mnoha dalších mých "příhodách," včetně střelby na můj dům a zmanipulovaného dědického řízení, nepřetržitě informuji Krajského státního zástupce v Ústí n/L JUDr. Jakovce a jeho  zástupkyni JUDr. Kozlovou.

JUDr. Kozlovou jsem dokonce navštívil osobně. Pro pracovní zaneprázdnění mne ale v této závažné věci  odmítla vyslechnout. Jsem přesvědčen, že oba dobře znají pozadí tohoto zločinu, což je i důvodem jejich nečinnosti.

A tak dále, za plného vědomí JUDr. Jakovce a jeho zástupkyně, /oba komunisté/ pokračuje mé pronásledování a šikana. Důležití svědci, kteří mohou objasnit některé z okolností úmrtí mé sestry a matky, nebyli ani po dvou letech  vyslechnuti a dále jsou s velkou pravděpodobností vydíráni zastrašováni a kýmsi nuceni ke křivým výpovědím proti mé osobě.

Ostatně jsem nikde nečetl, že by byl zrušen policejní tým "Majetek", který měl za úkol sbírat a pokud se žádné nenajdou, vyrobit kompromitující materiály na restituenty a tak zabránit navrácení  ukradeného majetku.

Čas od té doby pokročil a tak se zřejmě změnili i metody. Když se nic komromitujícího nenajde, nepohodlného restituenta domáhajícího se svého majetku ve kterém bydlí či podniká osoba s dlouhými prsty či komunistickou minulostí, jednoduše  zabijí. Podle zasvěcených nejde o první případ.

Pokud je tento stát skutečně řízen organizovaným zločinem jak již veřejně naznačují i někteří politici a vysocí státní úředníci, zrušme PČR a orgány činné v trestním řízení. Stát ušetří  a zbude na důchody a jiné potřebné věci.

Má stížnost na rasovou diskriminaci v ČR  leží u soudu pro LP ve Strasbourgu již pátým rokem bez jakékoliv odezvy. Její vyřízení a jistě i stohy dalších stížností blokují ministerstvem spravedlnosti vyslaní úředníci. Paní Monika Šimůnková, která v ČR odpovídá za dodržování LP, na mé opakované stížnosti neodpovídá.

Na závěr kladu i jednu otázku. Ví snad někdo, čemu nebo komu slouží realitní kancelář AVA Reál z Čisté u Třebenic v bývalém okrese Litoměřice.

Možná to je klíč k tomuto příběhu pokusu o fyzickou likvidaci celé rodiny, která se po roce 1989, v souladu s platným právem ČR, již dvacet let domáhá navrácení svého nikdy nekonfiskovaného majetku.

Nezbývá než se na obranu svých práv a majetku postavit nezávisle na státní moci. Ta totiž nechrání bezúhonné občany nýbrž napomáhá či přímo organizuje jejich dehonestaci a možná i likvidaci.

Z naprosté izolace v jedné malé vesnici v Sudetech a s pistolí na stole Vás zdraví nepoučitelný  optimista, řadový člen ODS,  truhlář a holubář Karel Samolák. SOS!!!

 

10.11.2012

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)